Ευρετήριο Συνεργατών

NATURA NRG – AD DICTION PUBLISHING

  1. Αρχική
  2. »
  3. NATURA NRG – AD DICTION PUBLISHING
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: NATURA NRG
Όνομα: AD DICTION PUBLISHING
Διεύθυνση:
Πατριάρχου Ιωακείμ 2, Περιστέρι, 12134 Αττικής, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 210-5771293
Fax: 210-5771259
Ιστοσελίδα:
Κοινωνικά Δίκτυα
Περιγραφή:

H Νatura nrg free press εκδίδεται από την Publishing AD Diction και ξεκίνησε το ταξίδι της στον κόσµο της ενημέρωσης το Νοέµβριο του 2009.

Σκοπός της ήταν να καλύψει ένα νέο δυναµικό κοινό αναγνωστών που αγαπούν τη φύση, τον πολιτισµό, την ευζωία.

Στόχος της δεν είναι η στείρα αναµετάδοση ειδήσεων αλλά η διάδοση της θετικής ενέργειας και η εµψύχωση όλων εκείνων που θέλουν να κάνουν κάτι για τους ίδιους και την κοινωνία, τον πολιτισµό και το περιβάλλον στη χώρα µας, αναζητώντας µια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Φιλοδοξία της είναι η αποκέντρωση και στην ενηµέρωση. Αποτελεί το µοναδικό free press που ταξιδεύει κάθε µήνα όχι µόνο στα µεγάλα αστικά κέντρα (Αθήνα – Θεσσαλονίκη) αλλά σ’ όλη την ελληνική περιφέρεια, στα νησιά και την Κύπρο, µε πολυποίκιλα αλλά συγκεκριµένα σηµεία διανοµής (µουσεία, χώροι υγείας και άθλησης, φαρµακεία, καταστήµατα και χώροι εστίασης υγιεινής διατροφής, εκπαιδευτικά ιδρύµατα, βιβλιοπωλεία, δηµόσιοι φορείς και οργανισµοί).

Με πέντε και πλέον χρόνια συνεχούς κυκλοφορίας, µε αναγνωσιµότητα που ξεπερνά σε µηνιαία βάση τους 150.000 αναγνώστες και µε ανανεωµένη σελίδα www.naturanrg.gr εγκαινιάζει µία ακόµη πιο δυναµική εποχή µε ακόµη πλουσιότερη θεµατολογία.
62 µοναδικά τεύχη µε περισσότερα από 680 άρθρα!

Αναγνωστικό κοινό: 25+ - 55+ γυναίκες και άνδρες µε µέση και ανώτερη µόρφωση.

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator