Ευρετήριο Συνεργατών

Niki Anandi Koulouri

  1. Αρχική
  2. »
  3. Niki Anandi Koulouri
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Koulouri
Όνομα: Niki Anandi
Διεύθυνση:
Αρκαδίου 12, Άγιος Δομέτιος, Λευκωσία, Κύπρος Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 99 711845
Κινητό: 6978 892892
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Systemic Coach, σύμβουλος ψυχικής υγείας συνθετικής προσέγγισης, σύμβουλος Εννεαγράμματος

Η Niki Anandi Koulouri γεννήθηκε το 1967 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Εργάζεται ως Σύμβουλος Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων, Coach από το 2002. Παράλληλα συντονίζει ομάδες αυτογνωσίας/προσωπικής ανάπτυξης, διαλογισμών και δίνει διαλέξεις.

Ο σκοπός της είναι να εμπνέει και να ενδυναμώνει τους ανθρώπους και τις ομάδες να ζουν μια συνειδητή ζωή με χαρά, νόημα και σκοπό.

Το 2011 δημιούργησε την εταιρία 4 people matters. Μαζί με τους συνεργάτες της σχεδιάζουν και υλοποιούν workshops και εκπαιδευτικά προγράμματα διαδραστικής και βιωματικής προσέγγισης για την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού. Στην βιωματική προσέγγιση αξιοποιεί τεχνικές και μεθόδους από το Θεατρικό Παιχνίδι/Θέατρο και τη Gestalt. Παράλληλα υλοποιεί προγράμματα Coaching.

Στην εργασία της με άτομα και οργανισμούς αξιοποιεί το Εννεάγραμμα (Enneagram), ένα μοντέλο το οποίο σκιαγραφεί τους 9 βασικούς τύπους της ανθρώπινης προσωπικότητας και τις περίπλοκες σχέσεις τους.

Από το 2002 έως σήμερα, έχει συνεργαστεί με πλήθος εταιριών/ οργανισμών σε Ελλάδα και Κύπρο. Ενδεικτικό πελατολόγιο για θέματα εκπαίδευσης στο σύνδεσμο: http://nikikoulouri.com/about-clients/

Έχει σπουδάσει Συμβουλευτική Συνθετικής Προσέγγισης (Diploma in Counseling – COSCA) και έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμμα ‘Εκπαίδευση Εκπαιδευτών’ του Ε.ΚΕ.ΠΙΣ. Έχει παρακολουθήσει και συνεχίζει να παρακολουθεί πλήθος σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων σχετικά με ψυχολογία, προσωπική ανάπτυξη, πνευματικότητα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. (Συναλλακτική Ανάλυση, Αντλεριανή Ψυχολογία, Σωματική Ψυχοθεραπεία, Μέθοδος Σίλβα, Ύπνωση, Συστημική Αναπαράσταση, Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Θεραπεία Gestalt - Morgan Goodlander – San Francisco Gestalt Institute, Ψυχογενετικό Σύστημα – θεραπεία ζευγαριών, N.L.P, Timeline Therapy, E.F.T, Διαλογιστικές Θεραπείες του Όσσο, Enneagram, Corporate Coaching - TopTeam World κ.α).

Από πολύ μικρή ηλικία ως πνευματικός αναζητητής μελετά διάφορες προσεγγίσεις. Το 1997 με αφορμή ένα μάθημα για management που παρακολουθούσε, ξεκίνησε να αξιοποιεί τους διαλογισμούς στην καθημερινότητά της, καθώς η φράση που είπε ο τότε δάσκαλός της ‘Για να μάθεις να διοικείς την εταιρεία σου, πρέπει πρώτα να μάθεις να διοικείς τον εαυτό σου’ τη σημάδεψε. Αγαπημένοι της διαλογισμοί είναι το NO MIND και το Walking Meditation.

Το mantra της είναι ‘Changing Your World, Changing The World’, καθώς πιστεύει πως κατοικούμε σε έναν κόσμο ο οποίος εξελίσσεται όσο βρισκόμαστε σε αλληλεπίδραση μαζί του.

Διαβάστε περισσότερα για τον τρόπο που βλέπει τον κόσμο των επιχειρήσεων στο σύνδεσμο: http://nikikoulouri.com/about-what-i-believe-in-and-how-i-view-the-business-world/
Σχετικά με τη φιλοσοφία της και την προσέγγισής της στο Coaching διαβάστε περισσότερα στο σύνδεσμο: http://nikikoulouri.com/my-coaching-philosophy-and-approach/

Sites: www.4peoplematters.com | www.nikikoulouri.com

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator