Ευρετήριο Συνεργατών

Heartpaedia

  1. Αρχική
  2. »
  3. Heartpaedia
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Μαγαλιός
Όνομα: Νικόλαος
Διεύθυνση:
Καρυάτιδων 1, Ηράκλειο, 71409 Ηρακλείου, Ελλάδα
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 123, Αθήνα, 11631 Αττικής, Ελλάδα
Κινητό: 6973-637454
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Ο Νικόλαος Μαγαλιός είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας και Διοίκησης Επιχειρήσεων,
κι εργάζεται με σκοπό την απελευθέρωση των περιορισμών μας και την προσωπική ανάπτυξη, χρησιμοποιώντας επιστημονικές τεχνικές απελευθέρωση και διαχείρισης συναισθημάτων και ιδίως του στρες, συμβουλευτική καθοδήγηση και στρατηγικές κορυφαίων επιδόσεων.

Είναι πτυχιούχος στην Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδίκευση την Διοικητική και στις Κοινωνικές Επιστήμες με ειδίκευση την Ψυχολογία.

Παρακολούθησε μαθήματα σωματικής ψυχοθεραπευτικής στο Ελληνικό Ινστιτούτο Νευροφυτοθεραπείας και Ανάλυσης Χαρακτήρα (Κέντρο Β. Ράιχ).

Εκπαιδεύτηκε, σε ιδιαίτερα μαθήματα, στην ΗλεκτροΕγκεφαλογοΓραφική (ΗΕΓ) Βιοανάδραση ή εν συντομία Νευροανάδραση, από τον καθηγητή του «Πανεπιστημίου του Καρόλου» Δρ. J. Faber και τους Δρ. Ψυχολογίας J. Tyl και Α. Tylova.

Εκπαιδεύτηκε στην Ύπνωση, τον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP) και στην Time-Line Therapy από τον David Shepard και στη δημιουργία «Εξατομικευμένων Cd Οπτικοακουστικής Εκπαιδεύσεως» απ’ τον Andreij Slavinski.

Το 2003, ίδρυσε στην Αθήνα, το Εργαστήριον Ψυχοφυσιολογικής Εκπαιδεύσεως, θεωρώντας ότι μέσω της Παιδείας και της Θεραπείας, με τη σωστή καθοδήγηση και τη συστηματική εργασία, μπορούμε να αναδείξουμε τον αληθινό εαυτό μας.

Από το 2004 εφαρμόζει και διδάσκει τις τεχνικές και τα επιτεύγματα του Ινστιτούτου Χάρτμαθ (HeartMath Institute). Από το 2018 είναι πιστοποιημένος “HeartMath Practitioner” και από το 2019 πιστοποιημένος “HeartMath Trainer”.

Είναι Διαχειριστής στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία (Α.Μ.Κ.Ε.) “Ένα Όνειρο για την Ελλάδα", μέλος στην Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.) «Μελίτακες» και Σαμαρείτης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Τέλος, είναι δημιουργός των εκπαιδευτικών & βιωματικών μαθημάτων «Το Μονοπάτι της Καρδιάς», «Η Τέχνη της Συμφιλίωσης», «Ευγνωμοσύνη: σύνδεση με τη Χαρά του Θεού» και «Ο Δρόμος της Διανοίας: Λογική, Διαλεκτική και NLP».

1 σχόλιο

  1. Δημιουργικος,ανατρεπτικος ,με παθος για τη δουλεια του,ξεχωριστος στο κλαδο του και οραματιστης για ενα καλυτερο κοσμο δεμενο σαν γροθια με κοινα πιστευω.

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator