Ευρετήριο Συνεργατών

Νίκος Αυγερινός

  1. Αρχική
  2. »
  3. Νίκος Αυγερινός
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Αυγερινός
Όνομα: Νίκος
Διεύθυνση:
Καραϊσκάκη 50, Λουτράκι, 20300 Κορινθίας, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 27440 26854
Κινητό: 6936 703400
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Ξεκίνησα από Μηχανικός, Επιχειρηματίας, Σύμβουλος Επιχειρήσεων και η ζωή με οδήγησε στην πραγματική μου αποστολή.

Πλέον, Όραμα και Αποστολή μου είναι να βοηθάω ανθρώπους να ανακαλύπτουν τον σκοπό της ζωής τους και να κάνουν πράξη τα όνειρα και τις ιδέες τους!

Ως Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης συνοδεύω ανθρώπους να αναγνωρίσουν τους φόβους, τις αναστολές και τις περιοριστικές πεποιθήσεις τους, ώστε να συνειδητοποιήσουν και να αξιοποιήσουν τις εξαιρετικές και μοναδικές δυνατότητές τους!

Ως Σύμβουλος Ολιστικού Επιχειρείν βοηθάω ανθρώπους να κάνουν το «πάθος» τους κερδοφόρο επάγγελμα, γιατί εκεί βγαίνει το μέγιστο δυναμικό τους!

Αν θέλεις να τα διαβάσεις και πιο αναλυτικά, διάβασε παρακάτω

Με σπουδές στην Πληροφορική, μεταπτυχιακά στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και τις Διεθνείς Επιχειρήσεις και εργασία σε θέσεις Εμπορικής και Γενικής Διεύθυνσης, μια μεγάλη ανατροπή στη ζωή μου με ώθησε να αρχίσω να κοιτάω μέσα μου και να ασχοληθώ με την αυτογνωσία και την αυτοβελτίωση.

Παράλληλα με τις συνεδρίες και τις ομάδες ψυχοθεραπείας, έχω εκπαιδευτεί ως NLP Practitioner, σε NLP & Coaching, Ψυχοδυναμική Συμβουλευτική,  Συστημική Αναπαράσταση, Personal Branding και την Γεωμετρία της Ψυχής (Master level).

Επίσης, έχω παρακολουθήσει πολλά εργαστήρια και έχω εκπαιδευτεί σε Εναλλακτικές και Ενεργειακές θεραπείες όπως οι Silva Method, Pranic Healing (Arhatic Level 1), Ενεργειακή Θεραπευτική στην Ακαδημία των Αγγελιαφόρων του Φωτός, Συμβουλευτικές Δεξιότητες για Θεραπευτές, κα.

Με τις ανωτέρω εκπαιδεύσεις και την πολύχρονη εμπειρία μου, προσφέρω υποστήριξη σε ιδιώτες και επαγγελματίες για :

 

Κλείσε Τώρα τη δική σου Δωρεάν συνάντηση 20΄ για να συζητήσουμε για την Προσωπική σου Ανάπτυξη ή την Επιχειρηματική κίνηση που δονεί την καρδιά σου!

=

Δείτε όλα τα άρθρα του Νίκου Αυγερινού >>

Δείτε τις προσεχείς εκδηλώσεις του Νίκου Αυγερινού >>

Ετικέτες:

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator