Ευρετήριο Συνεργατών

Νίκος Αυγερινός

  1. Αρχική
  2. »
  3. Νίκος Αυγερινός
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Αυγερινός
Όνομα: Νίκος
Διεύθυνση:
Καραϊσκάκη 50, Λουτράκι, 20300 Κορινθίας, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 27544069319
Κινητό: 6936703400
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Με σπουδές στην Πληροφορική, μεταπτυχιακά στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και τις Διεθνείς Επιχειρήσεις και εργασία σε θέσεις Εμπορικής και Γενικής Διεύθυνσης, μια μεγάλη ανατροπή στη ζωή μου με ώθησε να αρχίσω να κοιτάω μέσα μου και να ασχοληθώ με την αυτογνωσία και την αυτοβελτίωση.

Παράλληλα με συνεδρίες και ομάδες ψυχοθεραπείας, παρακολούθησα πολλά εργαστήρια Εναλλακτικών και Ενεργειακών θεραπειών (Silva Method, Pranic Healing (Arhatic Level 1), Ενεργειακή Θεραπευτική στην Ακαδημία των Αγγελιαφόρων του Φωτός, Συμβουλευτικές Δεξιότητες για Θεραπευτές, κα).

Επίσης, έχω ολοκληρώσει το NLP Practitioner, το NLP & Coaching και Personal Branding που με τη βοήθειά τους βρίσκουμε περιοριστικές πεποιθήσεις, σχετικά με τη ζωή μας και τα επαγγελματικά μας σχέδια, τις μεταλλάσσουμε σε ενδυναμωτικές και επανασχεδιάζουμε όλο το προσωπικό ή επιχειρηματικό μας Profil.

Στόχος μου είναι να βλέπω όσο περισσότερους ανθρώπους γίνεται να απασχολούνται σε αυτό που τους αρέσει, γιατί εκεί βγαίνει το μέγιστο δυναμικό τους !

Ολιστικό Επιχειρείν

Το Ολιστικό Επιχειρείν απευθύνεται σε επιχειρήσεις ή ελεύθερους επαγγελματίες που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον του και συντονίζονται πλήρως με την αφθονία και το καλό σε όλα τα επίπεδα.

Αντικαθιστούν τις μεθόδους του παρελθόντος, που βασίζονταν σε οικονομικούς συνδυασμούς δύναμης και φόβου, με καλύτερες αρχές όπως αυτές της Πίστης και της Συνεργασίας.

Οι άνθρωποι είναι σε επαφή με τα συναισθήματά τους. Συνδυάζουν αρμονικά την προσωπική και την επαγγελματική τους ζωή, απασχολούμενοι σε αυτά που έχουν κλίση.

Με στόχο και τελικό αποτέλεσμα την Οικονομική Αφθονία, την Ανθρώπινη Ευτυχία και Ικανοποίηση!

Προσφερόμενες υπηρεσίες

  • Διερεύνηση βιωσιμότητας της υλοποίησης της ιδέας σε επιχειρηματική απασχόληση
  • Εκπόνηση επιχειρηματικού σχεδίου  (business plan)
  • Αρχικό στήσιμο και παρακολούθηση
  • Έλεγχος υπάρχουσας θέσης και προτάσεις βελτίωσης σε υπάρχουσες επιχειρήσεις
  • Πωλήσεις, Διαπραγματεύσεις, Στοχοθεσία
  • Υποδείγματα επιχειρηματικών εγγράφων (έσοδα-έξοδα, πωλήσεις, εμπορική αλληλογραφία, δελτία τύπου, κλπ)
  • Στόχοι και Αναφορές ελέγχου (Targeting and Reporting)

Δωρεάν συνάντηση 30΄
να συζητήσουμε την επιχειρηματική κίνηση που δονεί την καρδιά σου!

Γράψε μια περίληψη για την ιδέα σου ή το όραμά σου και σε ποιο στάδιο είναι (προς σκέψη, σε στάδιο διερεύνησης, σε στάδιο υλοποίησης)
=

Δείτε τις προσεχείς εκδηλώσεις του Νίκου Αυγερινού>>

Ετικέτες:

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator