Ευρετήριο Συνεργατών

Νηρωή ΑΜΚΕ

  1. Αρχική
  2. »
  3. Νηρωή ΑΜΚΕ
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Ζαφείρης
Όνομα: Σωτήρης
Διεύθυνση:
Διπλάρη 5Β - Πλατεία Θεάτρου, 105 52 Αττικής, Ελλάδα
Μητροπολίτη Κυπριανού 12, Ηλιούπολη, 163 41 Αττικής, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 2109942427
Κινητό: 6944-747893
Ιστοσελίδα:
Κοινωνικά Δίκτυα
Περιγραφή:

Η Νηρωή είναι οργανισμός πολιτισμού υπό την μορφή αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας. Οι τρεις εταίροι της έχουν εκπαίδευση και επαγγελματική εμπειρία στους χώρους των τεχνών, καινοτομίας, τουρισμού, επιχειρήσεων, αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης, εκπαίδευσης ενώ το πλήθος των επιστημονικών συνεργατών μας εμπειρία και καταξίωση στους χώρους των media, ψυχολογίας, βιωματικής εκπαίδευσης, πολιτισμού,  θεραπείας κτλ.

Η Νηρωή σχεδιάζει, οργανώνει, προβάλλει και υποστηρίζει δράσεις και βιωματικά σεμινάρια στους πυλώνες του πολιτισμού και της τέχνης, και του φυσικού τρόπου ζωής με κεντρικό άξονα τον Ελληνικό πολιτισμό. Επίσης σχεδιάζει πρότυπες βιωματικές δράσεις για επισκέπτες -τουρίστες στην χώρα μας.

Δίνουμε έμφαση στην εκπαίδευση ιδιαιτέρως στα παιδιά. Έως τώρα έχουμε δημιουργήσει και οργανώσει δράσεις όπως πολιτιστικά δρώμενα στο 26 Διεθνές Συνέδριο Φιλοσοφίας στην Αρχαία Ολυμπία, Το Φεστιβάλ της Χαράς, βιωματικά σεμινάρια χορού κ.α ενώ έχουμε υποστηρίξει πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων με βάση τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό, την μόδα, γευσιγνωσία κ.α.

Τα διαπιστευτήριά μας οι Αιγίδες από τα Υπουργεία Πολιτισμού, Τουρισμού και τον ΕΟΤ αλλά και χορηγίες από το ίδρυμα Μποδοσάκη, το ίδρυμα Τίμα, το Γαλλικό Ινστιτούτο και την Γαλλική Δημοκρατία, και πλήθος Δήμων όπως ο Δήμος Γαλατσίου, Δήμος Αθηναίων, Δήμος Ολυμπίας, Δήμος Γλυφάδας κ.α.

Αξίες μας και ποιότητες μας  η συνεργασία, η προσφορά, ο σεβασμός, η έμπνευση, η χαρά και η αγάπη. Σας καλούμε να συνδεθούμε και να συν-ονειρευτούμε μέσα από τις δράσεις μας με όραμα μία καλύτερη ζωή, μια πιο χαρούμενη και ελεύθερη ζωή για την Ελλάδα και τον κόσμο ολόκληρο.

Η ΝΗΡΩΗ είναι Αστική μη Κερδοσκοπική εταιρεία, ένας οργανισμός, που έρχεται να αγκαλιάσει φορείς, κοινότητες ανθρώπων και ανεξάρτητους ταξιδευτές, οι οποίοι έχουν ως στόχο μέσα από τις καινοτόμες δράσεις τους τη διάδοση του Ελληνικού πνεύματος και των πανανθρώπινων αξιών που αυτό πρεσβεύει, όπως η ελευθερία.

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator