Ευρετήριο Συνεργατών

Νηρωή – Niroi

0.0
  1. Αρχική
  2. » Νηρωή – Niroi
Niroi
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Ζαφείρης
Όνομα: Σωτήρης
Διεύθυνση:
Διπλάρη 5Β, Αθήνα, 10552 Αττικής, Ελλάδα
Κινητό: 694 474 7893
Ιστοσελίδα:
Κοινωνικά Δίκτυα
Περιγραφή:

Η ΝΗΡΩΗ είναι Αστική μη Κερδοσκοπική εταιρεία, ένας οργανισμός, που έρχεται να αγκαλιάσει φορείς, κοινότητες ανθρώπων και ανεξάρτητους ταξιδευτές, οι οποίοι έχουν ως στόχο μέσα από τις καινοτόμες δράσεις τους τη διάδοση του Ελληνικού πνεύματος και των πανανθρώπινων αξιών που αυτό πρεσβεύει, όπως η ελευθερία.

Η λέξη ΝΗΡΩΗ έχει τριπλό νόημα. Συμβολίζει τη ροή του νου. Συγχρόνως συνδέεται με τις δυο ακόλουθες έννοιες: τον Ν-Ήρωα που δρα με ηρωισμό και τη ροή του νερού που μας θυμίζει ο Θεός της Θάλασσας (και κατ'επέκταση του ταξιδιού) Νηρέας.

Βασίζεται σε 4 κύριους πυλώνες δράσης:

Α_ τον Πολιτισμό και τις Τέχνες, την δημιουργική έκφραση,

Β_ την Παιδεία και την Εκπαίδευση,

Γ_ τον Φυσικό Τρόπο Ζωής βασισμένο στην επαφή με το Σώμα μας και την Φύση: με οικοδεσπότισσα την Ελλάδα και οδηγό την αειφορία , τόπος όπου οι μοναδικές κλιματικές συνθήκες της συμβάλουν στην επανασύνδεση του Ανθρώπου με τη μητέρα Γη,

και Δ_ την Καινοτομία και την Δικτύωση.

Η ΝΗΡΩΗ σκοπό έχει να μυήσει τους ταξιδευτές του κόσμου στη πραγματικότητα όπου η Ψυχή, το Πνεύμα και το Σώμα συνυπάρχουν αρμονικά και γίνονται Ένα. Μέσα από την αυτογνωσία, τη χαρά, τη διάδραση, τη δημιουργία και τη συνεργασία επιτυγχάνουν να γνωρίσουν καλύτερα την Ελλάδα του Φωτός- Πνεύματος (και αυτό που συμβολίζει) και μέσω αυτής τον ίδιο τους τον εαυτό.

Η ΝΗΡΩΗ οραματίζεται το Φως να φωτίσει τις καρδιές των ανθρώπων και να τους εμπνεύσει να γίνουν πρεσβευτές Νήρωες σε ολόκληρο τον κόσμο με αυτά τα ιδανικά.

Κατηγορίες:

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης