Ευρετήριο Συνεργατών

Ωκεανός – Αυτογνωσία και Αρμονία

  1. Αρχική
  2. »
  3. Ωκεανός – Αυτογνωσία και Αρμονία
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Χαλκιώτη
Όνομα: Άννα
Διεύθυνση:
Αλικαρνασσού 9, Αχαρνές, 13671 Αττικής, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 210-2402644
Κινητό: 697-8141083
Κοινωνικά Δίκτυα
Περιγραφή:

Χαλκιώτη Άννα

Έχω ιδρύσει και διευθύνω την Σχολή Αυτογνωσίας και Αρμονίας, «Ωκεανός», όπου με κύριο άξονα την Ελληνική Φιλοσοφία και την Μουσικοθεραπεία, δίδω σεμινάρια Αυτογνωσίας και Αυτοπραγμάτωσης.

Εργάζομαι ομαδικά και ατομικά με τον Ήχο και την Δόνηση. Αναβιώνω μέσα από δρώμενα και σεμινάρια, την δεύτερη Απολλώνια ακτίνα: την Αρμονία. Εργάζομαι με γκρουπ από Ελλάδα και εξωτερικό, δίδοντας Μυητικές διδασκαλίες, σχετικές με την Αρμονία από την Αρχαία Ελλάδα ως τις ανακαλύψεις της Επιστήμης σήμερα.

Επίσης, εργάζομαι για την αναβίωση της Ιεράς Ασκληπιακής Εγκοίμισης, σε κλειστούς χώρους, σε σπήλαια και στα Ελληνικά Ιερά. Τα βιωματικά αυτά δρώμενα, ονομάζονται «ΚΑΘΑΡΣΙΣ», κατάσταση την οποία οι Έλληνες προσπάθησαν με κάθε τρόπο να φέρουν εις την Ανθρώπινη τριμέρεια, (μέσω φιλοσοφίας, θέατρο, μουσική, γυμναστική, ιατρική…)

Δίδω βαθμούς στο σύστημα του Ουσούϊ Ρέικι. Ωφέλιμο είναι, να είμαστε σε θέση να χαλαρώνουμε και να καταπραΰνουμε, τυχόν σωματικές ή ψυχικές οχλήσεις. Μέσα από την εκμάθηση της τεχνικής του Ρέικι, αυτό είναι εφικτό για όλους. Έχω συγγράψει πέντε εγχειρίδια, που συνοδεύουν τους βαθμούς. Μέσα σε αυτά, αναπτύσσω την τεχνική και κυριότερο, την Φιλοσοφία πίσω από την τεχνική του Ρέικι. Γίνεται συγκερασμός της Ιαπωνικής Φιλοσοφίας και σκέψης, με την Ελληνική Φιλοσοφία και σκέψη. Διότι, η γνώση και η πρόθεση, προηγείται της ίασης. Ο ίδιος ο Ιπποκράτης ήτο «ιατροφιλόσοφος». Από την έρευνά μου, το ίδιο προκύπτει και για τον Μικάο Ουσούι, θεμελιωτή του συστήματος Ρέικι. Τα εγχειρίδια, μπορεί κανείς να τα προμηθευτεί, στην σχολή του «Ωκεανού».

Ατομικές συνεδρίες ηχοθεραπείας ή μικρές ομάδες/ζευγάρια για το δρώμενο «ΚΑΘΑΡΣΙΣ», είναι εφικτές, μόνον κατόπιν ραντεβού.

Δείτε όλες τις προσεχείς εκδηλώσεις της Σχολής Ωκεανός

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator