Ευρετήριο Συνεργατών

Omprakash – Κώστας Klodjan Γιαούπι

  1. Αρχική
  2. »
  3. Omprakash – Κώστας Klodjan Γιαούπι
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Γιαούπι
Όνομα: Κώστας
Διεύθυνση:
Λεωφόρος Βασιλέως Παύλου 78, Βούλα, 16673 Αττικής, Ελλάδα
Κινητό: 6996535524
Ιστοσελίδα:
Κοινωνικά Δίκτυα
Περιγραφή:

Ο Omprakash (Κώστας Klodjan Γιαούπι) είναι spiritual life coach, συντονιστής διαλογισμού, δημιουργός των diamond age flower essences, των transcendental mushroom essences, του σεμιναρίου manifesting the true you, ιδρυτικό και τακτικό μέλος της Ελληνικής ανθοϊαματικής εταιρίας.

Η προσέγγιση της δουλειάς του επικεντρώνεται στο να βοηθήσει το άτομο να συνδεθεί με τον αληθινό εαυτό του και με το έμφυτο δυναμικό του, να δημιουργήσει μια βαθιά εναρμόνιση μέσα του και να ζήσει μια ζωή γεμάτη νόημα, χαρά και πληρότητα.

Περπατάει το μονοπάτι του διαλογισμού και της εσωτερικής ανάπτυξης από το έτος 2006. Έχοντας συμμετάσχει και εκπαιδευτεί σε μια πληθώρα συστημάτων αυτοϊασης, διαλογιστικών θεραπειών και σεμιναρίων αυτογνωσίας, μοιράζεται την εμπειρία και την βαθιά πεποίθηση πως κάθε άνθρωπος είναι μια μοναδική εκδήλωση της ύπαρξης που έχει μέσα του ένα καταπληκτικό δυναμικό το οποίο περιμένει να εκδηλωθεί.

Η ζωή του τον οδήγησε σε έντονες εμπειρίες μέσα από το σκοτάδι και το φως, μυώντας τον σε βαθύτερες και λεπτότερες διαστάσεις του εαυτού.

Λειτουργεί μέσα από τις ποιότητες της αθωότητας, της αποδοχής, της ευαισθησίας και της αγάπης. Έχει βιώσει την ζωή του να διαλύεται και να αναγεννιέται σε διάφορα στάδιά της. Κάθε ένα από αυτά τα στάδια διάλυσης ήταν ένα κλείσιμο ενός κύκλου εξέλιξης και ένα μήνυμα από τη ζωή ότι χρειαζόταν μια λεπτότερη ευθυγράμμιση με την αληθινή του ουσία και το μονοπάτι του, σε κάθε βήμα αναγέννησης λάμβανε καθοδήγηση και εργαλεία από την εσωτερική και εξωτερική φύση για να ευθυγραμμιστεί βαθύτερα με την αληθινή ουσία του, το μονοπάτι του και να δημιουργήσει μια πιο ουσιαστική ζωή.

Μέσα από αυτές τις εμπειρίες η ζωή τον οδήγησε να δημιουργήσει τα diamond age flower essences, τα transcendental mushroom essences και το σεμινάριο manifesting the true you, τα οποία είναι οι βάσεις της ζωής του και των οδηγούν βήμα – βήμα σε μια βαθύτερη κατανόηση της αληθινής ουσίας του και του προσωπικού του δρόμου.

Οδηγεί εργαστήρια και εκπαιδευτικά σεμινάρια με τα diamond age flower essences, τα transcendental mushroom essences, ατομικά και ομαδικά σεμινάρια "manifesting the true you" και εργαστήρια διαλογισμού. Δίνει συνεδρίες N.L.P. και συμβουλευτικής με ανθοϊάματα, οδηγεί σεμινάρια reiki και δίνει συνεδρίες σε διάφορα συστήματα μασάζ.

Σε κάθε του σεμινάριο και συνεδρία φέρνει όλη του την εμπειρία για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

 

Δείτε τις επόμενες εκδηλώσεις και σεμινάρια του Κώστα Klodjan Γιαούπι  

 

Newsletter εγγραφή

 

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator