Ευρετήριο Συνεργατών

Organic Life

  1. Αρχική
  2. »
  3. Organic Life
Στοιχεία Επικοινωνίας
Διεύθυνση:
Ελαιών 178, Πετρούπολη, 13231 Αττικής, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 210-5027737
Fax: 210-5027724
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Ο ετήσιος οδηγός βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών organic life, αποτελεί αναμφίβολα τη ναυαρχίδα των εντύπων του χώρου μας. Εργαλείο στα χέρια του επαγγελματία, αλλά και πυξίδα σε αυτά του καταναλωτή, έρχεται και φέτος να ενημερώσει για την αγορά των βιολογικών προϊόντων και των εναλλακτικών θεραπειών στην Ελλάδα.

•Free Press
Διανέμεται εντελώς δωρεάν από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του χώρου, λαϊκές αγορές & καταστήματα πώλησης βιολογικών προϊόντων, καθώς επίσης και από επιλεγμένα φαρμακεία ομοιοπαθητικής.

•Πανελλαδικά και στα περίπτερα μαζί με δώρο !!
Στη προσπάθεια μας ο οδηγός να απευθυνθεί σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μερίδα καταναλωτών, κυκλοφορεί πανελλαδικά και στα περίπτερα μαζί με ένα δώρο.

•Δωρεάν διανομή από ΜΕΤΡΟ & ΗΣΑΠ.
Ένα στοίχημα το οποίο καλείται να κερδίσει ο οδηγός, είναι να καταφέρει να «ανοίξει» την αγορά. Έτσι, διανέμεται εντελώς δωρεάν και από σταθμούς του ΜΕΤΡΟ και του ΗΣΑΠ.

•Ο organic life στο internet !!!
Ο οδηγός δηλώνει δυναμικά παρόν και στο διαδίκτυο. Πληκτρολογήστε www.organiclife.gr και σερφάρετε στον online οδηγό. Πληροφορηθείτε για τα τελευταία νέα του χώρου ή τα σημαντικότερα γεγονότα της επικαιρότητας, μαγειρέψτε υγιεινά, γελάστε, ταξιδέψτε…

•Μικρά νέα και… συμβουλές.
Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στο στήσιμο του οδηγού. Κάθε σελίδα του οδηγού περιλαμβάνει χρήσιμες συμβουλές και μικρά νέα.

Organic Life. Ενας οδηγός, όλη η… αγορά !!!!

Online στο… www.organiclife.gr

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator