Ευρετήριο Συνεργατών

Πανελλήνιο Δίκτυο Συνειδητότητας ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ

  1. Αρχική
  2. »
  3. Πανελλήνιο Δίκτυο Συνειδητότητας ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ
Στοιχεία Επικοινωνίας
Διεύθυνση:
Φαραντάτων 38 & Μιχαλακοπούλου Αττικής, Ελλάδα
Κινητό: 6972-072326
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Αυτογνωσία - Προσωπική Ανάπτυξη
Πνευματική Φιλοσοφία και Πρακτική
Η επιστήμη της Ευτυχίας
Ολιστική Θεραπευτική
Κατασκευή Πραγματικότητας
Προσφορά υπηρεσίας

Τι είναι το ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ
Το Πανελλήνιο Δίκτυο Συνειδητότητας (ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ) είναι μια μεγάλη παρέα πνευματικών ανθρώπων ανά την Ελλάδα και την Κύπρο, που δημιουργήθηκε και δραστηριοποιείται από το 1995. Τα μέλη του έχουν εντρυφήσει για χρόνια στην αυτογνωσία, την εναλλακτική θεραπευτική, την αυτοβελτίωση και την εσωτερική φιλοσοφία και πρακτική.

Αντικειμενικός στόχος του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ είναι να προσφέρει αυθεντική Γνώση και αποτελεσματικά ψυχοσωματικά εργαλεία και πρακτικές για την προσωπική ανάπτυξη, την ευημερία και την πνευματική εξέλιξη των μελών του, σε συνδυασμό με την προσφορά υπηρεσίας για την πνευματική αφύπνιση του Ελληνισμού και της Ανθρωπότητας συνολικά.

Ο πνευματικός «πυρήνας» του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ είναι άτομα που εντρυφούν στην αρχαία ελληνική διδασκαλία των Αγγελιαφόρων του Φωτός, μία πνευματική και φιλοσοφική προφορική παράδοση που γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου περί τις αρχές του 1ου μ.Χ. αιώνα.
Επικεφαλής του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ είναι ο κ. Στάμος Στίνης, φυσικός, εκδότης, ομοιοπαθητικός, βιοσυντονιστής και πνευματικός δάσκαλος.

Βασικές δραστηριότητες του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ

• Ομαδικός Οραματισμός για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό
Πραγματοποιείται ανελλιπώς κάθε τρίμηνο από το 1996, σε ταυτόχρονη on line σύνδεση με τη συμμετοχή εκατοντάδων ατόμων σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό. Περιλαμβάνει την συντονισμένη εκπομπή θετικών σκεπτομορφών για την πνευματική, κοινωνική, οικονομική και πολιτισμική αναβάθμιση της χώρας μας.

• Εσωτερικές Διαδρομές
Ομιλίες, μονοήμερα ή διήμερα εργαστήρια, καθώς και κύκλοι σπουδών που πραγματοποιούνται σε τακτή βάση, δια ζώσης ή σε on line σύνδεση, μέσω των οποίων παρέχεται θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στην αυτογνωσία, τη θεραπευτική, την εσωτερική φιλοσοφία και την υλοποίηση στόχων, και ειδικότερα μέσα από την κορυφαία αρχαία ελληνική Αλεξανδρινή παράδοση των Αγγελιαφόρων του Φωτός.

• Εβδομαδιαίες συναντήσεις στην Αθήνα
Πραγματοποιούνται στον χώρο του ΠΑΔΙΣΥ, Φαραντάτων 38 και Μιχαλακοπούλου, όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν ή μέσω on line σύνδεσης. Περιλαμβάνουν εμβάθυνση στην αυτογνωσία, στην προσωπική ανάπτυξη, στην πνευματική γνώση και πρακτική, στην τέχνη της συνειδητής δημιουργίας, αλλά και στην ενεργειακή εναλλακτική θεραπευτική, μέσω ειδικών διαλογιστικών, στοχαστικών και ενεργειακών ασκήσεων.

• Διοργάνωση Εκδρομών σε αρχαιολογικούς χώρους και τόπους δύναμης και Εναλλακτικών Διακοπών που συνοδεύονται με πνευματικά, αυτογνωσιακά και θεραπευτικά δρώμενα.

• Πλήρη κείμενα και βίντεο ομιλιών του κ. Στάμου Στίνη, επικεφαλής του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ, υπάρχουν αναρτημένα στο https://padisy.gr/


Λίγα λόγια για τον Στάμο Στίνη

Τα τελευταία 20 χρόνια είναι πνευματικός δάσκαλος, ομοιοπαθητικός, βιοσυντονιστής και ολιστικός θεραπευτής, καθώς και επικεφαλής του Πανελληνίου Δικτύου Συνειδητότητας. Έχει εντρυφήσει –τόσο πρακτικά όσο και θεωρητικά– για τρεις και πλέον δεκαετίες στους τομείς της Ψυχολογίας, της Αυτογνωσίας, του Εσωτερισμού και της Ολιστικής Θεραπευτικής.

Γεννήθηκε, εργάζεται και ζει με την οικογένειά του στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος του Φυσικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού Master στην Ηλεκτρονική.

Είναι συνιδρυτής των εκδόσεων Έσοπτρον και των περιοδικών Τρίτο Μάτι και Hellenic Nexus, και σήμερα δραστηριοποιείται εκδοτικά μέσω των εκδόσεων Ιβίσκος.

 

Δείτε τις προσεχείς εκδηλώσεις του Πανελληνίου Δικτύου Συνειδητότητας >>

Δείτε όλα τα άρθρα του Πανελληνίου Δικτύου Συνειδητότητας >>

 

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator