Ευρετήριο Συνεργατών

Παναγιώτης Τσινταβής Nutritional Therapy

  1. Αρχική
  2. »
  3. Παναγιώτης Τσινταβής Nutritional Therapy
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Τσινταβής
Όνομα: Παναγιώτης
Διεύθυνση:
Μάρκου Μπότσαρη 2, Μαρούσι, 15124 Αττικής, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 2155358071
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Παναγιώτης Τσινταβής
Το ενδιαφέρον του για την υγεία και τη διατροφή εμφανίστηκε το 2012 όταν, κυρίως για προσωπικούς λόγους, άρχισε να μελετά διάφορα σχετικά βιβλία και να εφαρμόζει ευεργετικές πρακτικές. Το ενδιαφέρον αυτό έγινε αγάπη, τρόπος ζωής και επαγγελματική, πλέον, πραγματικότητα, αφού αποφοίτησε από το Institute for Integrative Nutrition στην Αμερική και ξεκίνησε να εργάζεται ως Ολιστικός Σύμβουλος Υγείας (Health Coach). Η συνεχόμενη εκπαίδευσή του ποικίλει από τον πιο εξελιγμένο τομέα της Λειτουργικής Ιατρικής (Functional Medicine) μέχρι τη βουδιστική ψυχολογία και την τέχνη του mindfulness στη θεραπεία.

Υποστηρίζει την ολιστική ανθρωποκεντρική προσέγγιση και την απλή θεραπευτική σχέση μεταξύ θεραπευτή και θεραπευόμενου, δεν αναζητάει συμπτώματα αλλά προσπαθεί πάντα να διερευνά τους λόγους που εμφανίζονται. Πιστεύει βαθιά πως αλλάζοντας το σωματικό έδαφος (βιοχημικό, νοητικό, συναισθηματικό), αλλάζουμε και τα συμπτώματα.

Συνδυάζει αρμονικά την διατροφική θεραπεία, την αποτοξίνωση και το health coaching σε ένα αλληλένδετο εξατομικευμένο πρωτόκολλο που έχει στόχο τη ριζική βελτίωση της υγείας και της ευεξίας του κάθε ενδιαφερόμενου.

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator