Ευρετήριο Συνεργατών

Πήγασος

  1. Αρχική
  2. »
  3. Πήγασος
Στοιχεία Επικοινωνίας
Διεύθυνση:
3ο χλμ Λαγκαδά Κολχικού, 57200 Θεσσαλονίκης, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 23940 41191
Κινητό: 6944 285080
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Εδώ και χιλιάδες χρονια το αρχαίο ελληνικό ρητό του Ιπποκράτη "Δει προλαμβάνειν μάλλον ή θεραπεύειν" , όπως και πολλοί θεραπευτές από διάφορα μέρη του κόσμου, μας προτρέπουν  να προλαμβάνουμε  αντί να θεραπεύουμε. Ταυτόχρονα τα αποτελέσματα πολλών εργασιών που έχουν ανακοινωθεί τα τελευταία χρόνια σε διεθνή συνέδρια, ουσιαστικά επιβεβαιώνουν πως η φύση με τα προϊόντα της, παραμένει με διαφορά το καλύτερο ¨φαρμακείο¨, και ταυτόχρονα ο σοφότερος τρόπος να θωρακίζουμε τον εαυτό μας και το ανοσοποιητικό μας σύστημά μας από όλες σχεδόν τις νόσους του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Οι παραπάνω λόγοι λοιπόν, με σαφές επιρροές από την ελληνική μυθολογία και το δυνατό διεθνώς γνωστό του όνομα, μας ώθησαν στην δημιουργία του ΠΗΓΑΣΟΥ.

Σκοπός μας είναι η καλλιέργεια σε ιδιόκτητες εκτάσεις φαρμακευτικών φυτών, όπως  τρούφας, γκότζι, ιπποφαούς, αρώνιας, αλόης, καθώς και αρωματικών βοτάνων όπως μελισσόχορτου, βασιλικού, λεβάντας, ρίγανης, χαμομηλιού κ.α.με βιολογικό και μόνο τρόπο, εγκεκριμένο από τον οργανισμό πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων ΔΗΩ και σε συνδιασμό με την "ασπίδα" των Ενεργών Μικροοργανισμών, καθώς και άλλων βιολογικών μέσων. Απώτερος όμως στόχος της επιχείρησης, είναι η γνωριμία και η ένταξη στην ημερήσια διατροφή μας αυτών των διεθνώς αναγνωρισμένων υπερτροφών και βοτάνων.

Το πλέον ενθαρρυντικό, είναι πως την άποψη αυτήν, την συναντούμε και την μοιραζόμαστε με όλο και περισσότερους συνανθρώπους μας, είτε είναι καταναλωτές αυτών των υπερτροφών και βοτάνων, είτε νέους καλλιεργητές και αγρότες, οι οποίοι  έχουν εντάξει τη γη τους σε αυτές τις νέες δυναμικές καλλιέργειες, ή σκοπεύουν σύντομα να το κάνουν.

Γι΄αυτό το λόγο, θα δίνεται η ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν, να προμηθευτούν από συνεργάτες μας φυτωριούχους πιστοποιημένα  δενδρύλλια, βιολογικά και μόνο λιπάσματα, καθώς και τεχνογνωσία από συνεργάτες μας γεωπόνους ειδικούς στις βιολογικές καλλιέργειες.

Φυσικό επακόλουθο βέβαια είναι όλοι μας να αγωνιούμε για την κατάληξη της παραγωγής μας.

Αυτό λοιπόν το κενό, θέλουμε να πιστεύουμε πως έρχεται να καλύψει η δημιουργία από την επιχείρησή μας, μιας μεταποιητικής μονάδας επεξεργασίας φαρμακευτικών και αρωματικών φυτών, αιθέριων ελαίων, εκχυλισμάτων και χειροποίητων φυτικών καλυντικών, στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Σύντομα θα δίνεται σε άλλους παραγωγούς, η δυνατότητα συνεργασίας  με την επιχείρησή μας υπό την  μορφή Συμβολαιακής Γεωργίας, πράγμα που σε συνδιασμό με τη μονάδα μεταποίησης, θα παρέχει εξασφάλιση απορρόφησης της παραγωγής στον καλλιεργητή.

Θέλουμε να πιστεύουμε, πως με τέτοιου είδους επενδυτικά σχέδια (πρωτογενούς δηλαδή παραγωγής και ανάπτυξης και μάλιστα εξαγωγικού χαρακτήρα), μπορούμε να βγούμε εμείς και η χώρα μας, από την δύσκολη οικονομική θέση που έχουμε βρεθεί, ανακτώντας και πάλι την θέση που μας αρμόζει στο διεθνές εμπόριο.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη περιήγηση στην ιστοσελίδα μας.

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator