Ευρετήριο Συνεργατών

Πέγκυ Μουζάκη

  1. Αρχική
  2. »
  3. Πέγκυ Μουζάκη
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Μουζάκη
Όνομα: Πέγκυ
Διεύθυνση:
Νέα Σμύρνη, Αθήνα. Αττικής, Ελλάδα
Κινητό: 6936-904955
Ιστοσελίδα:
Κοινωνικά Δίκτυα
Περιγραφή:

Πέγκυ Μουζάκη
NLP Global Trainer and Consultant & Πιστοποιημένη Coach

Η ζωή είναι λίγη και λήγει…  Όταν το διάβασα αναρωτήθηκα…… Γιατί βρίσκομαι εδώ… Τι αγαπώ να κάνω στη ζωή μου… Ποιος είναι ο προορισμός μου…

Η μοιραία προσέγγιση στο σημείο των 50 ετών, όπου είχα ήδη διανύσει το μεγαλύτερο μονοπάτι της ζωής μου, ήταν αφυπνιστική. Η εσωτερική αναζήτηση ήταν για μένα μονόδρομος. Επιτυχημένο τραπεζικό στέλεχος, με οικονομική ευμάρεια και κοινωνικό status ήταν κάποια από τα στοιχεία που με κρατούσαν μακριά από το όραμά μου.

Ένα όραμα που είχε να κάνει με τον «Άνθρωπο», πως μπορεί ο άνθρωπος να είναι χαρούμενος, ευτυχισμένος και να χτίσει μία νέα ταυτότητα βάσει των εμπειριών του, των βιωμάτων του και των συναισθηματικών του αναγκών.

Και κάπως έτσι «ξεκουνήθηκα από τον θρόνο μου», βγήκα από την «ζώνη ασφαλείας μου» και άρχισα την αναζήτηση τρόπων.

1ος μου σταθμός το ΕΚΠΑ. Έτσι τα έτη 2015 και 2016  ολοκλήρωσα πιστοποιημένα προγράμματα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών πάνω στην «Ψυχολογία της Προσωπικότητας», στην «Διαπαιδαγώγηση στην Παιδική και Εφηβική Ηλικία» και στην «Οργάνωση και Προσωπική Συμβουλευτική».

2ος  μου σταθμός το 2017 το Life Coaching με την απόκτηση του Diploma on Evidence Based Coaching από το Athens Coaching Institute.

3ος μου σταθμός το διάστημα 2017 έως  2019 οι σπουδές μου στο σύστημα του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP) στην Nlpgreece® και η πιστοποίηση ως Nlp Master Practitioner και NLP Global Trainer από το NLP University Santa Cruz of California.

Ενδιάμεσα το 2018 εκπαιδεύτηκα και πιστοποιήθηκα σε επίπεδο Facilitator στην μέθοδο εν-συνειδητότητας «Access Consciousness Bars».

Και το 2021 εκπαιδεύτηκα και εξασκώ ως θεραπευτής στην μέθοδο «Άμεσης Προσωπικής Μεταμόρφωσης», «Rapid Personal Transformation».

Διδάσκω NLP στην NlpGreece ® , δημιουργώ κατόπιν αιτήματος βιντεοσκοπημένες ομιλίες παρακίνησης για ενδυνάμωση στελεχών εταιρειών.

Κάνω ατομικές συνεδρίες και δημιουργώ webinars με θέματα που αφορούν την αυτογνωσία και την προσωπική ανάπτυξη και ενδυνάμωση.

Τον Οκτώβριο του  2021 κυκλοφόρησε το 1ο μου βιβλίο «Η αρχιτεκτονική της προσωπικής ελευθερίας».

Η διαδρομή αυτή με δίδαξε την πειθαρχία, την ανάληψη ευθύνης του εαυτού μου και την δύναμη της επιμονής και της υπομονής!

Νιώθω Ενήλικη, πλήρης, ισορροπημένη και πλέον ο προορισμός μου είναι ξεκάθαρος. Βοηθώ ανθρώπους να βοηθήσουν τον εαυτό τους να φτάσουν στην δική τους ξεχωριστή αυτοπραγμάτωση!

Είμαι πιστοποιημένη εθελόντρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, μέλος της εθελοντικής ομάδας Hopeaholics και του σωματείου της Mentoria Greece.

Με σεβασμό, αγάπη και αποδοχή, θα χαρώ να ακούσω την δική σου πορεία, τα δικά σου θέλω και να συμβάλω στην πραγματοποίησή τους. 

Δείτε τις επόμενες εκδηλώσεις της Πέγκυ Μουζάκη

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator