Ευρετήριο Συνεργατών

Περιοδικό Holistic Life

  1. Αρχική
  2. » Περιοδικό Holistic Life
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Κατραμάδος
Όνομα: Γεράσιμος
Διεύθυνση:
Ευεργετών 7, Παλαιό Φάληρο, 175 63 Αττικής, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 210 9811753
Ιστοσελίδα:
Κοινωνικά Δίκτυα
Περιγραφή:

Το περιοδικό Holistic Life ασχολείται συστηματικά -βάσει διεθνών επιστημονικών ερευνών που αφορούν τις συμπληρωματικές / εναλλακτικές θεραπείες- με τη μη συμβατική ιατρική, την ιπποκρατική ιατρική, τη διατροφή, τα νέα υγείας και διατροφής, τη βοτανοθεραπεία, την ανθρωποσοφία και την ποιότητα ζωής. Κύριο μέλημα της συντακτικής ομάδας είναι τόσο η παρουσίαση φυσικών ή παραδοσιακών αφάρμακων μεθόδων θεραπείας και ανακούφισης του ασθενή όσο και η προληπτική αφάρμακη ιατρική.

Το περιοδικό διευθύνει μέχρι και σήμερα, ο Γεράσιμος Κατραμάδος ο οποίος ίδρυσε τον εκδοτικό οίκο Etra στις αρχές του 2004. Μέσα από τις σελίδες του, ένωσε έγκριτους θεραπευτές, ιατρούς, διατροφολόγους, σωματεία, συλλόγους και εταιρείες του χώρου της μη συμβατικής ιατρικής.

Τα θέματα που επιλέγει και τον τρόπο που τα διαχειρίζεται δεν θα τα βρείτε αλλού στον ελληνικό τύπο. Θα πρέπει να θυμάστε ότι το περιοδικό Holistic Life (in print ή online) δεν αποτελεί απλά έναν ακόμη οδηγό ευεξίας και Ευ Ζην, αλλά ένα δυνατό "εργαλείο", απαραίτητο στις μέρες που διανύουμε.

Το περιοδικό απευθύνεται στον καθένα από εμάς που ασχολείται με την υγεία και τη διατροφή του και δεν εγκλωβίζεται στην κατεστημένη, στερεότυπη πληροφόρηση.

Free Press

Το περιοδικό Holistic Life παρέχει εύστοχη και ολιστική ενημέρωση για την ενίσχυση της υγείας και τη βελτίωση της ευεξίας σύμφωνα με τα σύγχρονα δεδομένα και έρευνες της μη συμβατικής ιατρικής.

Ο κύριος στόχος του περιοδικού Holistic Life είναι να κάνει οικείο έναν τρόπο προσέγγισης της θεραπείας ο οποίος βασίζεται κυρίως στην πρόληψη μέσα από εναλλακτικές και συμπληρωματικές μεθόδους θεραπείας απ’ όλο τον κόσμο. Το περιοδικό έχει δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο που ο αναγνώστης να μπορεί να βοηθάει τον εαυτό του καθώς του παρέχονται πληροφορίες που τον βοηθούν να ενισχύσει την υγεία του και με τον τρόπο αυτό να βελτιώσει τη ζωή και την καθημερινότητά του. Το πρώτο τεύχος του περιοδικού κυκλοφόρησε το Μάιο του 2004.

Το κύριο target group του περιοδικού Holistic Life είναι γυναίκες και άντρες από 25 έως και 65 ετών με ευρύ δημογραφικό προφίλ. Αυτός ο ευρύς κύκλος αναγνωστών προκύπτει από τη μορφή του περιοδικού το οποίο αποτελεί έναν γενικότερο οδηγό για την υγιή ζωή αντρών και γυναικών. Σχεδόν κάθε αναγνώστης μπορεί να βρει απάντηση σε ερωτήσεις που αφορούν την υγεία, την ευεξία και το ευ ζην.

Το περιοδικό Holistic Life αποτελεί κύρια πηγή συμβουλών για τον υγιεινό τρόπο ζωής, τις πρακτικές πρόληψης, αυτοβελτίωσης, τη διαχείριση του άγχους, την άσκηση και τη χρήση συμπληρωματικών και εναλλακτικών μεθόδων. Επίσης αποτελεί έναν μοναδικό οδηγό για την συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά παραφαρμακευτικών προϊόντων, συμπληρωμάτων διατροφής και υπηρεσιών υγείας.

Αποτελεί το πρώτο εξιδεικευμένο free press περιοδικό για το Ευ Ζην και την Υγεία, το οποίο ταξιδεύει κάθε δύο μήνες όχι µόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα (Αθήνα – Θεσσαλονίκη) αλλά σ’ όλη την ελληνική περιφέρεια και στα νησιά, σε επιλεγμένα σημεία διανομής.

Ο Αναγνώστης του Holistic Life

Ο αναγνώστης του Holistic Life είναι ο ενεργός πολίτης άνω των 20 ετών, ο οποίος ενδιαφέρεται για την υγεία του και την υγεία των γύρω του. Ενδιαφέρεται για τις εναλλακτικές και συμπληρωματικές μεθόδους θεραπείας, αλλά και για την προληπτική και φυσική ιατρική. Αναζητά νέες πληροφορίες που ολοκληρώνουν την ολιστική προσέγγιση της υγείας του.

Είναι ο συνειδητός καταναλωτής που αναζητά το περιοδικό Holistic Life και το εμπιστεύεται. Μπορεί και επηρεάζει κατά μέσο όρο τουλάχιστον 10 ακόμη άλλους ανθρώπους. Η κερδισμένη αυτή εμπιστοσύνη μπορεί και επηρεάζει την εξέλιξη, τη διάδοση καθώς και την έμμεση προβολή (από στόμα σε στόμα) του περιεχομένου της. Μέχρι και σήμερα διατηρούμε την πρώτη θέση μέσα στα εξειδικευμένα έντυπα free press που αφορούν συμπληρωματικές και εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας και πρόληψης.

Η εμπιστοσύνη των αναγνωστών μας οδήγησε από το 2004 έως και σήμερα να αυξήσουμε τα σημεία διανομής μας σε πάνω από 700 σε όλη την Ελλάδα. Η ενεργή (επιστημονική) συμμετοχή και υποστήριξη των οpinion leaders του χώρου κάνει το Holistic Life να αποτελεί μια δυναμική έκδοση και αποδεικνύει ότι ένα περιοδικό free press μπορεί να έχει έγκυρο και εφάμιλλο περιεχόμενο με εκείνο των περιοδικών που πωλούνται στα περίπτερα.

Στοχεύοντας στην εξειδίκευση

Το περιοδικό Holistic Life σε όλα τα χρόνια κυκλοφορίας του επιδίωξε να εξειδικεύσει την ύλη του σε συγκεκριμένες ειδικότητες εναλλακτικών και συμπληρωματικών μεθόδων θεραπείας σύμφωνα με την ευρωπαϊκή έκθεση σχετικά με το καθεστώς της “μη συμβατικής” ιατρικής που κατατέθηκε στις 6 Μαρτίου 1997, από την Επιτροπή Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Προστασίας των Καταναλωτών με εισηγητή τον κ. Paul Lannoye (Α4-0075/97).

Στόχος μας η σύγκλιση της ενημέρωσής των αναγνωστών με τις ευρωπαϊκές έρευνες και η εξειδίκευση στον τομέα της δημοσιογραφίας στη μη συμβατική και "αφάρμακη" ιατρική. Οι κύριες ειδικότητες που παρακολουθούμε στενά είναι οι ακόλουθες: φυσιοπαθητική, ομοιοπαθητική, χειροπρακτική, οστεοπαθητική, αγιουρβέδα, παραδοσιακή κινέζικη ιατρική, βελονισμός, σιάτσου, αρωματοθεραπεία, φυτοθεραπεία, ανθοθεραπεία, βιοχημικά άλατα, ιριδολογία, ρεφλεξολογία, ανθρωποσοφική ιατρική και βιοσυντονισμός.

Holistic Life News (online)

Σήμερα το περιοδικό Holistic Life είναι συνώνυμο με την υγεία, την ευεξία και τη δημοσιογραφική ακεραιότητα, ακολουθώντας τον έντονο ρυθμό των εξελίξεων στο χώρο των ολιστικών θεραπειών, της διατροφής και των νέων επιστημονικών ερευνών.

Το περιοδικό Holistic Life διατίθεται σε δυο πλατφόρμες ενημέρωσης: στην έντυπη (in print) και την ψηφιακή (online).

Ο δημοσιογραφικός χαρακτήρας της online πλατφόρμας (Holistic Life news) προσφέρει ένα σύμμαχο στην έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για τη μη συμβατική ιατρική, τον άνθρωπο και το περιβάλλον, παρακολουθώντας τις επιστημονικές εξελίξεις και τις έρευνες από την Ελλάδα και τον κόσμο. Η online έκδοση του Holistic Life news δεν είναι απλά ένα ακόμη site για την υγεία - είναι η ειδησεογραφική πλατφόρμα που έλειπε από το χώρο της ολιστικής προσέγγισης.

 

Newsletter εγγραφή

 

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator