Ευρετήριο Συνεργατών

Πόλις Πολυχώρος

  1. Αρχική
  2. »
  3. Πόλις Πολυχώρος
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Σταυρόπουλος
Όνομα: Νίκος
Διεύθυνση:
Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β, Νέο Ηράκλειο, 14121 Αττικής, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 210-8000009, 210-2770181
Ιστοσελίδα:
Κοινωνικά Δίκτυα
Περιγραφή:

Ένας πρωτοποριακός και ζωντανός πολυχώρος στα Βόρεια Προάστια που ξεχωρίζει για την ποιότητα, τη φρεσκάδα και την διαφορετική οπτική, συνδέοντας την εκπαίδευση, την τέχνη και τον πολιτισμό με την καθημερινή ζωή και την κοινωνική δραστηριότητα.

Υποστηρίζει πολλαπλές, διαφορετικές δράσεις και διαδρομές όπως μουσικά δρώμενα και θεατρικές παραστάσεις έως εταιρικές παρουσιάσεις, επιστημονικές διασκέψεις και εικαστικές εκθέσεις.

Προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες, όχι μόνο ως εναλλακτική πρόταση που αλλάζει το καλλιτεχνικό γίγνεσθαι στα Βόρεια Προάστια αλλά και ως πόλος έλξης ανθρώπων του πνεύματος και των τεχνών.

Διοργανώνει εκπαιδευτικές εκδηλώσεις, όπως σεμινάρια Πληροφορικής – Νέας Τεχνολογίας (Πιστοποιήσεις Ιntermediate, Master in Office, SPSS, Photoshop, Digital Marketing) αλλά και Επιστήμης Εαυτού (Συναισθηματική Νοημοσύνη, Αυτοεπίγνωση – Αυτογνωσία, 7 Ακτίνες, Βιωματική Αυτοθεραπεία, Μακροβιοτική Διατροφή κ.α) .

Αναλαμβάνει και απολαμβάνει τη φιλοξενία μουσικών δρώμενων, θεατρικών παραστάσεων (παιδιών και ενηλίκων), παρουσιάσεων βιβλίων, διαλέξεων, ημερίδων, αφηγήσεων παραμυθιών.

Οργανώνει παράλληλα ποιοτικά Θεματικά Βιωματικά Παιδικά Πάρτι.

Διατίθεται επίσης για εκθέσεις τέχνης (ζωγραφικής, φωτογραφίας) αλλά και για οποιαδήποτε εκδήλωση με συγγενή στη ποιότητα θεματολογία και προσανατολισμό.

Διαθέτει ανταλλακτική βιβλιοθήκη.

Ο χώρος που φιλοξενεί τα πολιτιστικά δρώμενα είναι ένας χώρος απόλαυσης και χαλάρωσης δημιουργώντας ποιοτικούς φυσικούς χυμούς, smoothies, smoothies bowls, υπέροχους καφέδες, μυθικές σοκολάτες, υγιεινά αφεψήματα, δροσιστικές σαλάτες, χορταστικά brunch, σπιτικά γλυκά...

Παρέχει επίσης την ευέλικτη ενοικίαση των χώρων του για εκδηλώσεις που βρίσκονται στη θεματική ατζέντα του ή συμβάλλουν στο σκοπό του και συνάδουν στο ύφος του.

Είναι ένας ιδιαίτερος χώρος με υψηλή αισθητική και προσεγμένο στυλ σε ένα περιβάλλον αναβαθμισμένο, με ευρωπαϊκό αέρα αλλά συγχρόνως πολύ φιλικό και προσιτό.

  • ένα υπέροχο αμφιθέατρο (140 ατόμων) χώρος διαλέξεων και σεμιναρίων,
  • μια ανταλλακτική βιβλιοθήκη,
  • ένα stage (120 ατόμων) υψηλών τεχνικών προδιαγραφών που φιλοξενεί συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, εκδηλώσεις, παρουσιάσεις, και τις λέσχες ανάγνωσης, κινηματογράφου, TEDx, θεατρικής αγωγής, εικαστικής δράσης.. το φουαγιέ (60 ατόμων)
  • λειτουργεί ως χώρος διαλέξεων, σεμιναρίων, παρουσίασης βιβλίων, εκθέσεων ζωγραφικής, φωτογραφίας, γλυπτικής, αλλά και συνεύρεσης όσων έρχονται να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις.
  • ένα εξαιρετικό Bar Bistro, Brunch, που υποστηρίζει της εκδηλώσεις πολιτισμού και εκπαίδευσης προσφέροντας ποιοτικούς χυμούς, βότανα, καφέδες, snack, σαλάτες και υπέροχα πιάτα.

Χαίρεσαι να βρίσκεσαι στο Πόλις και ιδανικά να συναντάς εκεί φίλους και ανθρώπους με τους οποίους έχεις κοινά ενδιαφέροντα και αναζητήσεις.

O Πολυχώρος Πόλις βρίσκεται στα όρια Νέου Ηρακλείου και Αμαρουσίου -δρόμος Ολυμπιακού Σταδίου- Μαρίνου Αντύπα 62-66, με εύκολη πρόσβαση οδικώς πολύ κοντά στη Λεωφόρο Κηφισίας και πολύ κοντά στο σταθμό του τρένου Ηράκλειο.

Πόλις Πολυχώρος: “Εκπαίδευση και Πολιτισμός με Στυλ και Αισθητική”

Δείτε όλες τις προσεχείς εκδηλώσεις του Πολυχώρου Πόλις

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator