Ευρετήριο Συνεργατών

RAMA – Ελληνικός Οργανισμός Pranic Healing & Arhatic Yoga

  1. Αρχική
  2. »
  3. RAMA – Ελληνικός Οργανισμός Pranic Healing & Arhatic Yoga
RAMA_cat
Στοιχεία Επικοινωνίας
Διεύθυνση:
Βασ. Σοφίας 21 & Βασ. Κωνσταντίνου 63, Άγιοι Ανάργυροι Αττικής, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 210-8547506
Κινητό: 6938-880555
Ιστοσελίδα:
Κοινωνικά Δίκτυα
Περιγραφή:

Rama – Ελληνικός Οργανισμός Pranic Healing & Arhatic Yoga, είναι από το 2006 επίσημος οργανισμός για τη διδασκαλία και την περαιτέρω διάδοση του έργου του Grand Master Choa Kok Sui στην Ελλάδα. Επίσημος δικαιοδόχος και συνεργάτης του Institute of Inner Studies Inc., έχει ως κύρια αποστολή του τη διδασκαλία και διάδοση του Pranic Healing και της Arhatic Yoga στην Ελλάδα. Επιπλέον, από το 2006 που ιδρύθηκε, προωθεί σταθερά την εφαρμογή των τεχνικών του Pranic Healing ως συμπληρωματική ενεργειακή θεραπεία, με απώτερο στόχο την αναβάθμιση και τη βελτίωση των συνθηκών ζωής και υγείας όλων ανεξαιρέτως των πολιτών και των κοινωνικών ομάδων.

Οι επικεφαλής του Rama, Chiara Perfetti και Γιώργος Σταμούλης, εκπαιδεύτηκαν στο Pranic Healing πριν από 10 χρόνια στην Ιταλία. Διοργάνωσαν τα πρώτα σεμινάρια στην Ελλάδα, ιδρύοντας τον Rama – Ελληνικό Οργανισμό Pranic Healing & Arhatic Yoga με κύριο σκοπό τη διάδοση και την εκπαίδευση στις τεχνικές και τις διδασκαλίες του Master Choa Kok Sui. Σήμερα είναι πιστοποιημένοι δάσκαλοι των σεμιναρίων: Basic, Advanced και Psychotherapy στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρωσία και την Ουκρανία εξασφαλίζοντας ένα σταθερά ποιοτικό και ταυτόχρονα λειτουργικό επίπεδο, σε όλους ανεξαιρέτως τους τομείς που άπτονται των σεμιναρίων και των θεραπευτικών και διαλογιστικών δραστηριοτήτων του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Rama αποτελεί κέντρο πρακτικής εφαρμογής της διδασκαλίας Arhatic Yoga στην Ελλάδα από το 2008, χρονιά κατά την οποία  διοργανώθηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας το προπαρασκευαστικό σεμινάριο Arhatic Yoga υπό την καθοδήγηση του Master Hector Ramos.

Με ένα βασικό κορμό πέντε (5) βασικών δασκάλων και πολυάριθμων και αφοσιωμένων εθελοντών, ο Rama αποτελεί ένα υπόδειγμα ομαδικής συνεργασίας, με στόχο την προσφορά μεταμορφωτικών εργαλείων θεραπείας και πνευματικής αυτογνωσίας σε όλους ανεξαιρέτως τους ανθρώπους. Καθημερινά στο χώρο του Rama πραγματοποιούνται συνεδρίες Pranic Healing από έμπειρους και πιστοποιημένους θεραπευτές για μια ευρεία γκάμα παθήσεων όπως:
Απεξάρτηση από το τσιγάρο και όλες τις εξαρτητικές παθήσεις, ψυχολογικές διαταραχές, όπως αυξημένο στρες, αϋπνία, κατάθλιψη, υπερκόπωση, εργασιακή εξάντληση, σύνδρομο urn out, κοινές παθήσεις όπως διαβήτης, χοληστερίνη, αναιμία, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, αυτισμού κλπ.

Επιπλέον ο Rama   διοργανώνει σε μηνιαία βάση σεμινάρια, διαλέξεις, ομαδικούς διαλογισμούς Pranic Healing και Arhatic Yoga, ανοικτές εκδηλώσεις και άλλες θεματικές ημερίδες με τη συμμετοχή εξαιρετικά έμπειρων θεραπευτών και Δασκάλων του Pranic Healing από ολόκληρο τον κόσμο.

Μέσω του Rama έχουν μεταφραστεί τα περισσότερα βιβλία του Pranic Healing στα ελληνικά και έχει δημιουργηθεί με ελληνική καθοδήγηση το πρώτο CD του Διαλογισμού στις Δίδυμες Καρδιές το 2006. Επίσης, στο χώρο της Σχολής λειτουργεί βιβλιοπωλείο στο οποίο είναι διαθέσιμα όλα τα βιβλία και CD του Master Choa Kok Sui.

Δείτε όλες τις προσεχείς εκδηλώσεις του RAMA

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator