Ευρετήριο Συνεργατών

‘Ροζμαρίνο’ Εργαστήρι παραγωγής χειροποίητων σαπουνιών ελαιόλαδου με βότανα

  1. Αρχική
  2. »
  3. ‘Ροζμαρίνο’ Εργαστήρι παραγωγής χειροποίητων σαπουνιών ελαιόλαδου με βότανα
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Χατζηπαναγιώτου
Όνομα: Μένη
Διεύθυνση:
Συκούριο, 40006 Λάρισας, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 24950-52276
Κινητό: 6970-964777
Fax: 24950-52128
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Στο Ροζμαρίνο η ενασχόλησή μας με την οικολογική γεωργία και η αγάπη μας για κάθε τι φυσικό μας οδήγησε στην απόφαση να φύγουμε από την πόλη και να μείνουμε σε χωριό.

Στόχος μας η αυτάρκεια. Δηλαδή, να παράγουμε όσο γίνεται περισσότερα πράγματα από αυτά που χρειάζεται ένα νοικοκυριό και να έχουμε μια ποιότητα ζωής, τέτοια όπως εμείς την εννοούμε.

Φροντίζουμε τα ζώα, τις μέλισσες, τα λαχανικά, τις ελιές και τα φρούτοδενδρα με οικολογικές μεθόδους και ότι δεν μπορούμε να το παράγουμε το ανταλλάσσουμε με τους συνοδοιπόρους μας.

Το ότι δεν ήθελα να δουλέψω μακριά από το σπίτι είχε σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία του εργαστηρίου επεξεργασίας βοτάνων ΡΟΖΜΑΡΙΝΟ.

Το ΡΟΖΜΑΡΙΝΟ είναι μια μικρή οικοτεχνία που ξεκίνησε το 1998 για να στηρίξει το οικογενειακό εισόδημα, δίνοντάς μου παράλληλα τη χαρά και την ικανοποίηση να δημιουργώ μέσα από αυτά που μου παρέχει η φύση.

Το εργαστήρι κάνει χρήση ελάχιστης ενέργειας από την παραγωγή έως την συσκευασία των προϊόντων και χρησιμοποιεί τοπικές πρώτες ύλες αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα.

Ότι παράγεται από το ΡΟΖΜΑΡΙΝΟ απευθύνεται σε ανθρώπους που ψάχνουν αγνά προϊόντα για την προσωπική τους υγιεινή, δίνοντάς τους καθαριότητα και φρεσκάδα χωρίς τη χρήση συνθετικών υλών με άγνωστες ή επικίνδυνες ιδιότητες.

Σε κανένα στάδιο της παραγωγής των προϊόντων του εργαστηρίου δεν υπάρχουν απόβλητα και δεν βλάπτεται το περιβάλλον.

Όσο για τα ζώα... δεν είχαν την τύχη να τα περιποιηθούν μ' αυτά.

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator