Ευρετήριο Συνεργατών

Serendipity Institute for Creative Living

  1. Αρχική
  2. »
  3. Serendipity Institute for Creative Living
Στοιχεία Επικοινωνίας
Διεύθυνση:
Παντάνασσας, Ανάβυσσος, 19013 Αττικής, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 22910-37888
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

“Serendipity” σημαίνει ευχάριστη έκπληξη για αυτόν που αναζητά! Αν είσαι άνθρωπος ανήσυχος, που αναζητά, ακόμα και αν δε ξέρεις τι, μία επίσκεψη στο χώρο μας θα σε εκπλήξει ευχάριστα…

Το Serendipity Institute προσφέρει ένα οργανωμένο και ασφαλές περιβάλλον που παρέχει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να φροντίσει τη ψυχή, το μυαλό και το σώμα του, αποκτώντας μία ολιστική εμπειρία ζωής που δύσκολα θα ξεχάσει!

Την ψυχή του, φέρνοντας τον σε επαφή με νέες τεχνικές διαλογισμού και βοηθώντας τον να συνδέσει τις εμπειρίες του με τη ζωή του. Το μυαλό, με επαφές και συζητήσεις που δε περιορίζονται στα κοινότοπα, προσφέροντας πολλές ευκαιρίες για κατανοήσεις απαραίτητες για την προσωπική εξέλιξη όλων μας. Το σώμα, με πολύ χορό, άνετους καναπέδες και εξαιρετική τροφή. Κι όλα αυτά, σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής μέσα στη φύση, που κάνει τον επισκέπτη να νοιώθει οικεία, σαν στο σπίτι του.

Παραμένει ανοιχτό όλο το χρόνο και η λειτουργία του χωρίζεται σε δύο περιόδους: τη χειμερινή και την καλοκαιρινή. Κατά τη χειμερινή περίοδο, οργανώνονται ολοήμερα προγράμματα, με το όνομα Positive Sunday και δίνονται ατομικά sessions. Κατά τη καλοκαιρινή περίοδο, η λειτουργία επεκτείνεται, αφού το ινστιτούτο μας είναι ένα ιδανικό μέρος για να συνδυάσει ο επισκέπτης το διαλογισμό με τις διακοπές.

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να περιηγηθεί τα προγράμματα στο site μας και να διαλέξει ένα από τα προσεκτικά επιλεγμένα groups προσωπικής ανάπτυξης, που οδηγούν έμπειροι και καλά εκπαιδευμένοι leaders, ενώ παράλληλα κάνει τις διακοπές του!

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator