Ευρετήριο Συνεργατών

Shantom, Πολυχώρος Πολιτισμού και Τεχνών

  1. Αρχική
  2. »
  3. Shantom, Πολυχώρος Πολιτισμού και Τεχνών
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Shantala
Όνομα: Λήδα
Διεύθυνση:
Τριπόλεως 35Α, Χαλάνδρι, 15231 Αττικής, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 210-6717529
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Αν αναζητάτε κάτι περισσότερο από τη σωματική και ψυχική υγεία, κάτι περισσότερο από ένα όμορφο κορμί και καλή διάθεση, δεν έχετε παρά να διαβείτε το κατώφλι του Shantom και να ξεκινήσετε το ταξίδι της προσωπικής σας εξέλιξης.

To Shantom είναι ο πολυχώρος που δημιούργησε η Λήδα Shantala με τη μητέρα της Σμάρω Στεφανίδου, με στόχο ο πολιτισμός, η τέχνη, η δημιουργική έκφραση, η ανακάλυψη ενός νέου τρόπου ζωής, να γίνουν κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Μια ζωή όπου ο νους, το σώμα και το πνεύμα ζουν ειρηνικά.

Βρίσκεται στο Κάτω Χαλάνδρι, σε μία πράσινη και ήσυχη περιοχή, λίγα μόλις λεπτά από τη λεωφόρο Μεσογείων και από τη στάση μετρό Χολαργός.

Λίγα λόγια από τη Λήδα Shantala
«Το Shantom είναι η συμπύκνωση της ίδιας μου της ζωής, το απαύγασμα όλων μου των εμπειριών, από τις σπουδές, τη δουλειά και τα ταξίδια που έκανα, αναζητώντας το μυστικό της ζωής και του εαυτού μου. Όλα όσα εγώ είδα, έζησα, κατανόησα, αγάπησα, όλα εκείνα που με βοήθησαν να προχωρήσω και να εξελιχθώ, να κατανοήσω τον κόσμο και τον εαυτό μου, ψυχοθεραπεία, γιόγκα, κλασικός χορός, ινδικός χορός, αφρικάνικες μέθοδοι ίασης και αυτοσυγκέντρωσης, διαλογισμός, μου γέννησαν την ανάγκη να τα «μεταγγίσω» και στους άλλους.

Συνειδητοποίησα ότι αυτό που χρειάζεται κάθε άνθρωπος είναι η δυνατότητα των επιλογών η επαφή με πολλά και διαφορετικά πράγματα. Μόνο έτσι μπορούμε να ανακαλύψουμε τι είναι αυτό που μας ταιριάζει καλύτερα, αυτό από το οποίο μπορούμε να αντλήσουμε κάθε φορά δυνάμεις. Γιατί είναι πολύ σημαντικό να αναπτύσσεται ο καθένας μέσα από τη φύση του, μέσα από αυτό που πραγματικά τον εκφράζει.

Ανακάλυψα επίσης ότι η πολυπολιτισμικότητα και η συνύπαρξη της τέχνης με την άσκηση και τη θεωρητική γνώση, μας ανοίγουν τους ορίζοντες και τη συνειδητότητα, μας εμπλουτίζουν και μας βοηθούν να εξελιχθούμε.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ
Η ποικιλία μεθόδων κρύβει έναν κοινό στόχο: να είμαστε καλύτερα! Ο καθένας μπορεί να επιλέξει τον τρόπο που του ταιριάζει περισσότερο.

* Μαθήματα σε εβδομαδιαία βάση (γιόγκα, Πιλάτες, χοροί, πολεμικές τέχνες) με έμπειρους καθηγητές, αυστηρά επιλεγμένους, κορυφές στο είδος τους.

* Συνεδρίες εναλλακτικών θεραπειών (μασσάζ αρωματοθεραπείας, shiatsu, rejuvance, ρεφλεξολογία, thai yoga massage, λεμφική μάλαξη, ολιστική μάλαξη, ινδική μάλαξη κεφαλής και ώμων). Προσφέρονται σε νέο, ειδικά διαμορφωμένο χώρο με όλα τα απαραίτητα για μια πλήρη εμπειρία ευεξίας και χαλάρωσης: αρωματικά κεριά, αιθέρια έλαια και κατάλληλο φωτισμό.

* Σεμινάρια. Κάποια από τα μαθήματα χρειάζονται περιοδικά μια άλλη μορφή, τη μορφή συμπυκνωμένων σεμιναρίων. Τόσο για τους μαθητές μας – για τους οποίους πιστεύουμε ότι λειτουργούν ως συμπληρωματική γνώση και εμβάθυνση, όπως και για τους εξωτερικούς, που ενδεχομένως δεν βολεύονται με το τακτικό ωράριο και θέλουν μια γνωριμία με το θέμα.

Ενοικίαση αιθουσών:
Οι τρείς αίθουσες προσφέρονται και προς ενοικίασιν, τις ώρες που δεν γίνονται τα δικά μας μαθήματα, για πρόβες, μαθήματα, σεμινάρια, εκδηλώσεις.
Μία αίθουσα 75 τ.μ., μία 50 τ.μ. και μία 35 τ.μ. Οι δύο μικρότερες με καθρέφτη

Δείτε όλες τις προσεχείς εκδηλώσεις στο Shantom

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator