Ευρετήριο Συνεργατών

Somanous by Anastasia | ThetaHealing® | Garuda | Wellness

5.0
  1. Αρχική
  2. » Somanous by Anastasia | ThetaHealing® | Garuda | Wellness
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Κουτσουρά
Όνομα: Αναστασία
Διεύθυνση:
Μαρίνου Αντύπα & Χάλκης 3, 55535 Θεσσαλονίκης, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 231 047 7530
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Δημιούργησα το Studio Somanous, με αποτέλεσμα να μοιρασθώ το Όραμά μου με τον υπόλοιπο κόσμο, ότι δηλαδή Σώμα + Νους = 'Ενα.

Μέσα στα χρόνια της λειτουργίας μου αλλά και της διαρκούς μου ενασχόλησης με την Ψυχή και τη Βιολογία του Ανθρώπου έχω αναπτύξει ένα πρωτοποριακά πρόγραμμα άσκησης, διαλογισμού, θεραπείας, τα οποία έχουν πάντα έως στόχο την ολοκληρωτική μεταμόρφωση της ζωής μας.

Τα προγράμματα αυτά κινούνται γύρω από τις αρχές της δικής μου πολυετούς εκπαίδευσης κι εμπειρίας στα ακολουθα:

ThetaHealing® : Το ThetaHealing® αποτελεί μία μέθοδο διαλογισμού η οποία μας βοηθάει με εύκολο και γρήγορο τρόπο να εντοπίσουμε και να επιλύσουμε όλους τους περιορισμούς και τα εμπόδια που μας σταματούν από το να ζήσουμε τη ζωή που επιθυμούμε. Είναι ο σύντομος δρόμος προς την φώτιση και την αφύπνιση.

Garuda Training: Μέσα από τη μέθοδο Garuda συνδυάζουμε τις αρχές του Pilates, τις αναπνοές της Yoga και τον Δυναμισμό του Χορού!
Το Garuda προσφέρει Καρδιαγγειακή Προπόνηση, εστιάζοντας στην Πνευματική Συγκέντρωση και διδάσκοντας την ιερή αρχή της Χαλάρωσης μέσα στην κίνηση.
Εκεί που σταματάει το Pilates, αρχίζει το Garuda.
Ολιστικό, Οργανικό και Δυναμικό: Το Garuda είναι η πρωτοποριακή προσέγγιση στην εκγύμναση!

Βασική Προϋπόθεση για κάθε μοναδικό ταξίδι αφύπνισης στο Somanous: Θέλω να αλλάξω τον Εαυτό μου και τη Ζωή μου και είμαι Αποφασισμένος για αυτό!

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator