Ευρετήριο Συνεργατών

Στέφανος Λεων. Βαούτης

  1. Αρχική
  2. » Στέφανος Λεων. Βαούτης
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Βαούτης
Όνομα: Στέφανος Λεων.
Διεύθυνση:
Δημητρακοπούλου 12, Καλλιθέα Αττικής, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 6942 033399
Κινητό: 6980 802051
Ιστοσελίδα:
Κοινωνικά Δίκτυα
Περιγραφή:

Στέφανος Λεων. Βαούτης

Γεννήθηκε στον Βόλο, το 1978 και αρχικά σπούδασε Οικονομικά και Κοινωνικές Επιστήμες. Στη συνέχεια εργάστηκε σε διάφορες εταιρίες σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού (Αγγλία, Κύπρο και Αυστρία). Το 2009, άρχισε να παρακολουθεί διάφορα σεμινάρια επιχειρηματικού προσανατολισμού. Στη συνέχεια παρακολούθησε διάφορους κύκλους σεμιναρίων που κατέληξαν σε Δίπλωμα στην Εργασιακή Ψυχολογία και Δίπλωμα στη Διαχείριση Ανθρώπινων Πόρων. Παράλληλα ξεκίνησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων  (MBA) τις οποίες «πάγωσε» λόγω επανακαθορισμού των στόχων του και της απόφασής του να εργαστεί μόνος του. Κατόπιν, συνέχισε με σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης όπως Συναισθηματική Νοημοσύνη, Τεχνικές Γρήγορου Διαβάσματος και Neuro-Linguistic Programming, NLP. Η φιλοσοφία και η πρακτικότητα του NLP, ενός από τα καλύτερα μοντέλα προσωπικής ανάπτυξης και επικοινωνίας, στάθηκαν η αφορμή ώστε να αρχίσει να εκπαιδεύεται ωςσύμβουλος στο Νεύρο Γλωσσικό Προγραμματισμό και να λάβει πιστοποιήσεις ως NLP Practitioner, TimeLineTherapist, Hypnotist και NLP Coach ενώ ακολούθησαν στη συνέχεια οι αντίστοιχες Master πιστοποιήσεις.

Αναζητώντας κάτι βαθύτερο, συνέχισε τις σπουδές λαμβάνοντας Δίπλωμα  στην Κλινική Υπνοθεραπεία- Ψυχοθεραπεία και το Ανώτερο Δίπλωμα στην Κλινική Ύπνωση. Ειδικεύεται στη Λεκτική και Μη Λεκτική Ύπνωση και έχει εκπαιδευθεί σε Ελλάδα, Αγγλία και Γαλλία. Επίσης εφαρμόζει την μέθοδο HypnoBirthing μέσα από συνεδρίες που στοχεύουν στην προετοιμασία εγκύων για φυσικό και ανώδυνο τοκετό με Υπνοθεραπεία και  μοναδικός Υπνοθεραπευτής στην Ελλάδα που εφαρμόζει την συγκεκριμένη μέθοδο. Συνδυαστικά με την Υπνοθεραπεία και τον Νευρο-Γλωσσικό Προγραμματισμό, εφαρμόζει τεχνικές του Μεσμερισμού. Ο Αυστριακός γιατρός Φραντζ Άντον Μέσμερ θεωρείται ο πατέρας της σύγχρονης Υπνοθεραπείας. Στα πλαίσια της προσωπικής του ανάπτυξης και έρευνας, αρχικά ως ερευνητής και μετά ως θεραπευτής εκπαιδεύτηκε σε διάφορες ενεργειακές θεραπείες όπως ThetaHealing, Usui Reiki, Angelic Reiki, Shamballa 13D, Pranic Ηealing, Healing Code, Ροήζων και Spiritual Response Therapy (SRT). Τέλος, είναι απόφοιτος της Μεθόδου Silva.

Συνδυάζοντας την Υπνοθεραπεία με άλλες μεθόδους εργάζεται πάνω σε φραγμούς  σε νοητικό ( τρόπος σκέψηςπεποιθήσεις), συναισθηματικό και ενεργειακό επίπεδο ώστε ο ενδιαφερόμενος να πετυχαίνει τους στόχους του με συνέπεια και η ευτυχία να γίνει για εκείνον τρόπος ζωής και όχι στιγμές.

Δείτε όλες τις προσεχείς εκδηλώσεις του Στέφανου Λεων. Βαούτη

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator