Ευρετήριο Συνεργατών

Tao’s Center

  1. Αρχική
  2. »
  3. Tao’s Center
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Ben Saadon
Όνομα: Tsvi
Διεύθυνση:
Νάουσα Πάρου, Πάρος, 84401 Κυκλάδων, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 22840-28882
Κινητό: 6934-508654
Fax: 22840-28883
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

To Tao’s είναι ένας πολυχώρος γιόγκα και διαλογισμού, ένα καταφύγιο στο νησί της Πάρου, αφιερωμένο στην αναζήτηση της αυτεπίγνωσης, στην προσωπική ανάπτυξη και ευεξία και στην αφυπνισμένη ζωή στο πνεύμα του Tao.
Βρίσκεται στην κορυφή του πιο ψηλού σημείου της βόρειας πλευράς του νησιού, στον δρόμο από την Νάουσα προς τον Αμπελά.

Το κέντρο προσφέρει καθημερινές δραστηριότητες, προσωπικές συνεδρίες, θεραπείες σώματος και μασάζ, εργαστήρια και σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης, και ένα μοναδικό πρόγραμμα εθελοντικού χαρακτήρα με τίτλο «Δουλεύω και Μαθαίνω», που δίνει τη δυνατότητα για παρατεταμένη διαμονή στο Κέντρο.
Το καθημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει διάφορα είδη διαλογισμού, μαθήματα γιόγκα, τσί κονγκ και ζεν, μαθήματα χορού και κίνησης, και πολλά άλλα.
Η περιβαλλοντική δραστηριότητα του Tao’s κάτω από τον τίτλο Going Green που στοχεύει στην εφαρμογή οικολογικών αρχών και στην περιβαλλοντική ενημέρωση και ευαισθητοποίηση καθώς και το Πρόγραμμα Διαμεσολάβησης, με στόχο την εκπαίδευση διαμεσολαβητών και την διευκόλυνση διαδικασιών διαμεσολάβησης, συμπληρώνουν το φάσμα των δραστηριοτήτων του Κέντρου.

Το Tao’s Center προσφέρει τις εγκαταστάσεις, τις υπηρεσίες και τα μαθήματά του σε ομάδες και οργανισμούς, προσαρμόζοντάς τα στις ανάγκες και το ιδιαίτερο πρόγραμμα κάθε ομάδας.
Οι επισκέπτες μας φιλοξενούνται στους οικισμούς της περιοχής σε διάφορα οικογενειακά ξενοδοχεία, από απλά έως πολυτελή.

Παράλληλα με την παραπάνω δράση, το Tao’s Center έχει ένα εξαιρετικό εστιατόριο ασιατικής κουζίνας με αυθεντικά Ταϊλανδέζικα πιάτα της ώρας, καφέ-μπαρ, δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο, εκδηλώσεις με ζωντανή μουσική, και μαγευτική θέα. Κι όλα αυτά συνοδεύονται από μια φιλική και ανεπιτήδευτη ατμόσφαιρα και αίσθηση ελευθερίας, όπου νιώθει κανείς σαν στο σπίτι του.

Οι δραστηριότητες, το εστιατόριο, η ατμόσφαιρα – όλα αυτά μαζί κάνουν το Tao’s Center έναν τέλειο προορισμό όπου ενεργητικές διακοπές συνδυάζονται άψογα με αυτεπίγνωση, χαλάρωση και διασκέδαση.

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator