Ευρετήριο Συνεργατών

The Healing Partners

0.0
  1. Αρχική
  2. » The Healing Partners
healing_partners-760
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Καλλέ
Όνομα: Φωτεινή
Διεύθυνση:
Παπαρηγοπούλου 47, Αγία Παρασκευή, 15343 Αττικής, Ελλάδα
Κινητό: 6975-620801
Κοινωνικά Δίκτυα
Περιγραφή:

Οι Healing Partners ξεκίνησαν από την ανάγκη για έναν όμορφο, άνετο, φωτεινό χώρο που να γίνονται σεμινάρια, συνεδρίες και ομαδικές συναντήσεις που να ωφελούν τη συναισθηματική, πνευματική και ενεργειακή ισορροπία και υγεία μας.

Βασική τους αρχή έχουν τη συν-εργασία μεταξύ του θεραπευτή και του θεραπευόμενου. Και οι δυο συν-εδριάζουν προς αμοιβαίο όφελος τους και ανταλλάσουν σοφία, αγάπη, δύναμη και ayni (ιερή ανταποδοτικότητα).

Στον χώρο γίνονται συνεδρίες και διοργανώνται σεμινάρια σαμανικής φιλοσοφίας αλλά είναι στη διάθεση και άλλων θεραπευτών, ψυχολόγων, συντονιστών ή πνευματικών και οποιουδήποτε θέλει έναν ευάερο και ευήλιο χώρο για να παρέχει τις υπηρεσίες του σε ανθρώπους που αναζητούν να επαναφέρουν την ισορροπία, να βρουν την ηρεμία τους, να μάθουν νέους τρόπους και εργαλεία που θα τους βοηθήσουν στην καθημερινότητα και να προσθέσουν περισσότερη πνευματικότητα στη ζωή τους.

Υπάρχει δυνατότητα για συμμετέχοντες μέχρι 50 άτομα και για projector (κατόπιν αιτήματος). Η επιφάνεια είναι 100 τμ με μικρή κουζίνα και wc.

Η προσβασιμότητα στο χώρο διευκολύνεται από την κοντινή απόσταση από τη στάση μετρό και προαστειακό Δουκίσσης Πλακεντίας. Καλοδεχούμενοι είναι και ξένοι θεραπευτές, καθώς και εκείνοι φέρνουν τη σοφία και τη γνώση από τον τόπο τους και υποστηρίζουν την πεποίθηση “ότι Όλοι είμαστε Ενα και συνδεδεμένοι μεταξύ μας”.

Υπάρχει δυνατότητα για μετάφραση από Αγγλικά σε Ελληνικά.

Δείτε όλες τις προσεχείς εκδηλώσεις του The Healing Partners

Σχολιάστε

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator