Ευρετήριο Συνεργατών

Triaena Business Center – Triaena Tours & Congress

  1. Αρχική
  2. »
  3. Triaena Business Center – Triaena Tours & Congress
IMG_5729
aithousa 2
gaia2
IMG_5707
760×428
IMG_5729aithousa 2gaia2IMG_5707760×428
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Ζάχος
Όνομα: Απόστολος
Διεύθυνση:
Λεωφ. Μεσογείων 15, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 1ος Όροφος, 11526 Αττικής, Ελλάδα
Τηλέφωνο: +30 210-7499342, 318, 328
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Η Triaena Tours & Congress ιδρύθηκε το 1959 με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών σχετικών με τη διοργάνωση Συνεδρίων, Εταιρικών Εκδηλώσεων και ταξιδιωτικών πακέτων.

Στηριζόμενοι στο εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και στην πολυετή μας πείρα, φέρνουμε εις πέρας όλων των ειδών τις Εταιρικές Εκδηλώσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με τα πλέον σύγχρονα μέσα και τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται τόσο σε μεγάλες εταιρείες όσο και σε μεμονωμένους επαγγελματίες ενώ η συνεργασία μας με αξιόπιστους προμηθευτές εγγυάται το υψηλών προδιαγραφών αποτέλεσμα και την επιτυχημένη διοργάνωση της κάθε Εκδήλωσης ή Συνεδρίου.

H Triaena Tours & Congress, σας παρουσιάζει τους δύο νέους χώρους σεμιναρίων και εκδηλώσεων, ένα Meeting Room 8 ατόμων και χώρους αυτόνομων γραφείων προς ενοικίαση στο Business Center της εταιρείας, στο κέντρο της Αθήνας, Μεσογείων 15, πλησίον μετρό Αμπελοκήπων.

Όποια και αν είναι η περίσταση – συνάντηση στελεχών ή συνεργατών, παρουσίαση νέων υπηρεσιών και προϊόντων , εκπαιδευτικές δράσεις ή συνεντεύξεις – τα 60 χρόνια εμπειρίας στην αγορά και η διοργάνωση περισσοτέρων από 2.500 συνεδρίων, εγγυώνται την άψογη  πραγματοποίηση κάθε επιθυμίας  σας.

Δείτε τους καινούργιους μας χώρους εδώ  και ενδεικτικό τιμοκατάλογο εδώ

Αναφέροντας τον κωδικό omorfizoi.gr στο αίτημα σας έχετε έκπτωση 10% επί των αναγραφόμενων τιμών μας

Δείτε όλες τις προσεχείς εκδηλώσεις της Triaena

 

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator