Ευρετήριο Συνεργατών

Unity Center

  1. Αρχική
  2. »
  3. Unity Center
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Μεταξάτου
Όνομα: Παναγιώτης & Μαριάννα
Διεύθυνση:
Πρωτεσιλάου 26, Βύρωνας, 16231 Αττικής, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 210-3610822
Κινητό: 6974-196719
Fax: 210-3614127
Ιστοσελίδα:
Email: info@silva.gr
Κοινωνικά Δίκτυα
Περιγραφή:

Το κέντρο Unity Center ίδρυσαν και διευθύνουν ο Παναγιώτης και η Μαριάννα Μεταξάτου, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν τη Μέθοδο Silva σε όλη την Ελλάδα. Έχουν εκπαιδευτεί από τον ίδιο τον Χοσέ Σίλβα στη διδασκαλία της Μεθόδου και είναι εγκεκριμένοι εκπαιδευτές από το 1984. Έχουν εισάγει και καθιερώσει τη μέθοδο στην Κύπρο, τη Βουλγαρία και την Τουρκία και έχουν βραβευτεί επανειλημμένως για το έργο τους από την Silva International στο Λαρέντο του Τέξας.

Η Μέθοδος Σίλβα είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που υποστηρίζεται από την επιστημονική έρευνα και βοηθά το άτομο να αναπτύξει το απεριόριστο δυναμικό του εγκεφάλου του, ώστε να έχει καλύτερη υγεία και επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής του.

Μετά από ένα διήμερο σεμινάριο και με λίγα λεπτά δυναμικού διαλογισμού την ημέρα το άτομο μπορεί: να ελέγχει το στρες, να έχει καλύτερη συγκέντρωση και μνήμη, να βελτιώνει τον οραματισμό και να ελέγχει τη φαντασία του, να αναπτύξει τις διαισθητικές του ικανότητες, να παίρνει τις σωστές αποφάσεις, να έχει επιτυχία στους στόχους του, να ελέγχει τον σωματικό πόνο, όπως πονοκεφάλους και ημικρανίες, να απολαμβάνει αναζωογονητικό και χαλαρωτικό ύπνο, να έχει έμπνευση και να αναπτύξει τη δημιουργικότητα του.

Η Μέθοδος Σίλβα διδάσκεται σε 131 χώρες, τα βιβλία της έχουν μεταφραστεί σε πάνω από 20 γλώσσες, έχει εκατομμύρια ευχαριστημένους αποφοίτους σε όλον τον κόσμο.
Στην Ελλάδα διδάσκεται από το 1977.

Σεμινάρια Σίλβα που παρουσιάζονται:
• Silva Life System
• Silva Intuition System
Silva Manifesting
Silva Mind Body Healing
• Silva Ultra Healing Seminar
• Hypnovision

Ακόμα Σεμινάρια
Γρήγορου Διαβάσματος και Δυναμικής Μάθησης, Πωλήσεων και
διάφορα Εργαστήρια.

Συμβουλευτική Silva - Silva Success Coaching
Με τη Μέθοδο Silva αποκτάτε καλύτερη υγεία, επιτυχία στην καριέρα σας και προσωπική ανάπτυξη. Η συνεργασία σας με έναν πιστοποιημένο Σύμβουλο Επιτυχίας Silva μπορεί να σας οδηγήσει από εκεί που βρίσκεστε εκεί που θέλετε να φθάσετε, πολύ πιο γρήγορα.

Εκδόσεις
Βιβλία Προσωπικής Ανάπτυξης και Αυτοβοήθειας (Εκδόσεις ΚΡΙΤΟΝΟΥ)
Προϊόντα Υγείας-Ευεξίας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator