Ευρετήριο Συνεργατών

Urantia Center

  1. Αρχική
  2. »
  3. Urantia Center
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Τελειώνη
Όνομα: Λιάνα
Διεύθυνση:
Αθήνα Αττικής, Ελλάδα
Κινητό: 693-9287460
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Η Λιάνα Τελειώνη είναι συγγραφέας, Life Coach, NLP Master, υπνοθεραπεύτρια, ανθοθεραπεύτρια, εκπαιδεύτρια εναλλακτικών μεθόδων ενδυνάμωσης, δασκάλα Χάθα και Ράτζα Γιόγκα.

Γεννήθηκε στην Αθήνα με καταγωγή από Ιθάκη. Σπούδασε σκηνοθεσία, φωτογραφία και μοντάζ. Έλαβε μέρος στο Φεστιβάλ Δράμας με σενάριο και σκηνοθεσία στη ταινία μικρού μήκους «Νέμεσις». Συμμετείχε σε κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές ενώ εργάστηκε και αρκετά χρόνια ως φωτογράφος.

Η μεγάλη της αγάπη στο γράψιμο και η ανάγκη να μοιραστεί τις εσωτερικές της αναζητήσεις την οδήγησαν στο πρώτο της βιβλίο αυτογνωσίας «Όλοι οι ευτυχισμένοι άνθρωποι που ξέρω» εκδόσεις Κέδρος 2003. Έτσι από τις σπουδές κινηματογράφου… πέρασε στην συγγραφή, στην μελέτη της ανθρώπινης ύπαρξης και στα μυστήρια της ψυχής!

Εργάζεται με αγάπη και αφοσίωση στον μετασχηματισμό του πόνου και των ανθρώπινων εξαρτήσεων σε δύναμη, με σκοπό να υπενθυμίσει και να αφυπνίσει την απεριόριστη, εσωτερική δύναμη που υπάρχει σε όλους τους ανθρώπους. Προσφέρει δωρεάν μαθήματα, ασκήσεις ενδυνάμωσης και διαλογισμούς από το internet – μέσω του καναλιού της στο youtube.

Είναι συγγραφέας των βιβλίων:

  • « Όλοι οι Ευτυχισμένοι Άνθρωποι που ξέρω » εκδόσεις Κέδρος
  • « Η Εξέλιξη της Ψυχής» Βιβλίο με CD 3ων διαλογισμών, εκδ. Αλφάβητο Ζωής (τα υπόλοιπα 6 CD'S της σειράς είναι στην παρακάτω κασετίνα)
  • « Η Εξέλιξη της Ψυχής σε Πρόγραμμα Αυτό-εκπαίδευσης μέσω 18 Διαλογισμών σε 6 CD’S» Κασετίνα με CD’ S διαλογισμών εκδ. Αλφάβητο Ζωής
  • «Η Εξέλιξη της Ψυχής Εγχειρίδιο Χρήσης και Διαλογιστικές Κάρτες» Βιβλίο μαζί με Κάρτες Αυτογνωσίας εκδ. Αλφάβητο Ζωής
  • « Ρέικι - Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης » βιβλίο με CD διαλογισμού, εκδ. Αλφάβητο Ζωής
  • «Γαία – Το Κοσμοδρόμιο των Θεών» βιβλίο με CD διαλογισμών, εκδ. Αλφάβητο Ζωής

Εκπαίδευση
- Life Coacth - NLP Master- Θεραπευτική Ύπνωση - Αναδρομές - Ψυχοδιαγνωστική Γραφολογία - Δασκάλα Yoga- Ανθοιάματα Μπαχ- - Reconnective Healing – The Reconnection – Κοσμοενεργητική - Ε.F.T. -S.R.T.- Theta Healing: Advanced DNA - Manifestation and Abundance, Soul Mate, Rhythm weight- Body Mirror- Αριθμοσοφία- Reiki Master Teacher- Angelic Reiki Master Teacher - Εκπαιδεύτρια Σαμάνικων Tεχνικών-Υπερβατικός Διαλογισμός - Ενεργοποίηση και Διαχείριση Εγκεφαλικών Δεξιοτήτων: Μέθοδος Σέντερη

Δείτε όλες τις προσεχείς εκδηλώσεις της Λιάνας Τελειώνη

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator