Ευρετήριο Συνεργατών

VERTU ESSENIA OIKOΣ ΕΣΣΑΙΚΗΣ ΣΟΦΙΑΣ (ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ)

0.0
  1. Αρχική
  2. » VERTU ESSENIA OIKOΣ ΕΣΣΑΙΚΗΣ ΣΟΦΙΑΣ (ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ)
Στοιχεία Επικοινωνίας
Διεύθυνση:
Βαλτετσίου 13, Αθήνα, Ελλάδα, 10680 Αττικής, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 211-0144616
Κινητό: 694-8538744, 695-7088071
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Η VERTU ESSENIA ΟΙΚΟΣ ΕΣΣΑΙΚΗΣ ΣΟΦΙΑΣ είναι μια ομάδα ανάπτυξης της πνευματικής και εσωτερικής οικολογίας. Οι στόχοι της αφορούν στην προώθηση εκπαιδευτικών μεθόδων και πρακτικών που αφορούν στην σύνδεση του ανθρώπου με το ιερό της Φύσης και τη μελέτη των Νόμων που διέπουν το Σύμπαν. Μέσα από συγκεκριμένες πρακτικές και εσωτερικές διδασκαλίες αφύπνισης, θεραπείας, δόμησης και διαμόρφωσης των λεπτοφυών σωμάτων και κέντρων του, ο άνθρωπος έρχεται σε επαφή με τον εαυτό του και με την πρωταρχική ουσία μέσα σε όλα. Αυτήν την ουσία καλείται να προστατεύει ως το πολύτιμο αγαθό της ζωής.

Σημαντικός στόχος μας είναι επίσης η σύνδεση με την ανώτερη νοημοσύνη και, μέσα από αυτήν, η ικανότητα διαχείρισης της ατομικής και συλλογικής ύπαρξης με τρόπο που να επιτρέπει τον σεβασμό προς όλα τα όντα και την επίγνωσης της σχέσης αλληλεξάρτησης που υπάρχει ανάμεσα σε εμάς και τη μητέρα φύση, με όλα όσα αυτή περικλείει.

Η ομάδα μας συνδέεται με την το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΣΣΑΪΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ που εδρεύει στη Γαλλία και το οποίο προωθεί την σύγχρονη Εσσαική Διδασκαλία έτσι όπως αυτή μεταβιβάζεται από τον ΟΛΙΒΙΕ ΜΑΝΙΤΑΡΑ, o οποίος αποτελεί την προγονική μνήμη της ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ των μεγάλων Δασκάλων. Η προγονική αυτή μνήμη αναβιώνει και σήμερα μέσα από της μυήσεις, τα χωριά, τα σεμινάρια και μια εσωτερική Διδασκαλία που στόχος της είναι η διαμόρφωση δασκάλων και αφυπνισμένων όντων που να μπορούν να φροντίζουν το Ιερό μέσα σε όλα..

Η ομάδα μας αριθμεί 5 έτη ζωής και πραγματοποιεί κύκλους σεμιναρίων με θεραπευτικές κινήσεις, ενεργειακές κινήσεις, ιερές κινήσεις, τραγούδι, χορό, μυσταγωγικά δρώμενα δόμησης του σώματος μνήμης, διαλογισμούς, ομιλίες, ημερίδες.

Δείτε όλες τις προσεχείς εκδηλώσεις του Οίκου Εσσαϊκής Σοφίας

5 Αστέρια
 - 0 (0%)
4 Αστέρια
 - 0 (0%)
3 Αστέρια
 - 0 (0%)
2 Αστέρια
 - 0 (0%)
1 Αστέρι
 - 0 (0%)
0.0

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator