Ευρετήριο Συνεργατών

Βίκυ Τσώκου

4.4
  1. Αρχική
  2. » Βίκυ Τσώκου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Τσώκου
Όνομα: Βίκυ
Διεύθυνση:
Γλυφάδα Αττικής, Ελλάδα
Ψυρρή Αττικής, Ελλάδα
Κινητό: 6932-234031
Ιστοσελίδα:
Κοινωνικά Δίκτυα
Περιγραφή:

Η Βίκυ Τσώκου με την ιδιότητα τής  Coach του HeartMath Institute και ως Life Coach Γυναικών, κάνει σεμινάρια και ομιλίες πάνω στη Συναισθηματική και Νοητική Ευημερία, στην Ευτυχία και στις Σχέσεις.

Μέσα από την εκπαίδευσή της έμαθε εκείνους τους τρόπους που ενεργοποιούν την Καρδιά και τη γεφυρώνουν με τον Νου ώστε να ρυθμίζονται τα συναισθήματα, να βρίσκονται λύσεις ακόμη και σε προβλήματα που φαίνονται άλυτα, να βελτιώνεται η εσωτερική και εξωτερική επικοινωνία, να ενδυναμώνονται οι σχέσεις, να ενισχύεται η διαίσθηση και να αυξάνεται η πνευματική και σωματική ενέργεια.

Στόχος της Βίκυς είναι να μάθουν όσο γίνεται περισσότεροι άνθρωποι να αυτό-ρυθμίζονται θετικά, αξιοποιώντας τη Νοημοσύνη της Καρδιάς και τη Δύναμη του Νου.

Με σύνθημα ‘Και Γίνεται-Και Μπορείς’ καθοδηγεί το κοινό της να ανακαλύψει πως η Ευτυχία είναι μια δεξιότητα που όλοι μας κατέχουμε.

Δείτε όλες τις προσεχείς εκδηλώσεις της Βίκυς Τσώκου

 

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης