Ευρετήριο Συνεργατών

Βιολέττα Ψωφάκη

  1. Αρχική
  2. »
  3. Βιολέττα Ψωφάκη
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Ψωφάκη
Όνομα: Βιολέττα
Διεύθυνση:
Χρυσανθέμων 4, Ζωγράφου, 15772 Αττικής, Ελλάδα
Κινητό: 6973-743070
Περιγραφή:

Η Βιολέττα Ψωφάκη βρίσκεται, χρόνια τώρα, σ’ ένα ταξίδι αυτό-ανακάλυψης που την οδήγησε σε πολλές ατραπούς, όπως τον διαλογισμό, το Reiki, την συναισθηματική απελευθέρωση (EFT), την ενεργοπληροφοριακή ανάπτυξη (Π.ΕΠ.Α), την κβαντική ιατρική, την εξερεύνηση άλλων επιπέδων συνείδησης (ήχοι Hemi-Sync), τα σεμινάρια Silva (Life system, Intuition system), την ψυχοπνευματική ανάπτυξη και σύγχρονη ενεργειακή ψυχολογία με βάση την παράδοση των Άνδεων και την αρχαία Σαμανική διδασκαλία Munay Ki.

Είναι απόφοιτη της International Coach Academy, με διαπίστευση από την International Coach Federation (ACC), μέλος της ICF Global και της ICF Greece, και εργάζεται σαν Life & Transformational Coach με ατομικές και ομαδικές συνεδρίες, workshops και σεμινάρια.

Έχει εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί, επίσης, σαν NLP Practitioner, EFT Practitioner και Ho’oponopono Practitioner. Διοργανώνει το Σεμινάριο «Ho’oponopono, ο δρόμος της αγάπης και της ελευθερίας».

Είναι Licensed HeartMath Coach (Ινστιτούτο των Μαθηματικών της Καρδιάς) και εργάζεται με ατομικές και ομαδικές συνεδρίες.

Πιστεύει πως ο σκοπός μας, σαν ανθρώπινα πλάσματα σ’ αυτή τη γη, είναι να εκδηλώσουμε ολόκληρη τη δυναμική μας και να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Βιολέττα Ψωφάκη, ACC, CPC
Life & Transformational Coach,
NLP Certified Practitioner, Ho’oponopono Certified Practitioner, Licensed HeartMath Coach

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator