Ευρετήριο Συνεργατών

Βιβλιοπωλείο Ψαράς – Εκδόσεις Δίον

  1. Αρχική
  2. »
  3. Βιβλιοπωλείο Ψαράς – Εκδόσεις Δίον
Στοιχεία Επικοινωνίας
Διεύθυνση:
Φιλικής Εταιρείας 39, 54621 Θεσσαλονίκης, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 2310 265042
Fax: 2310 265083
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Το βιβλιοπωλείο ΨΑΡΑΣ από το 1978 που δημιουργήθηκε, φιλοδοξεί να καλύψει τις αναζητήσεις ενός αναγνωστικού κοινού, που επιδιώκει την γνώση πάνω σε θέματα φιλοσοφίας, ψυχολογίας, μεταφυσικής και γενικά εσωτερικής πνευματικής αναζήτησης του ατόμου.

Επίσης με το πλούσιο και συνεχώς αναπτυσσόμενο Ιστορικό μας τμήμα ικανοποιούμε την επιθυμία του κάθε Έλληνα, να γνωρίσει μέσω της διεξοδικής μελέτης, την ιστορίας της χώρας μας αλλά και του διαχρονικού γίγνεσθαι του λαού μας. Στο βιβλιοπωλείο μας θα βρείτε όλα τα βιβλία των κατηγοριών αυτών, αλλά δεν σταματάμε εκεί.

Η Λογοτεχνία, η Επιστήμη, οι Τέχνες αλλά και κάθε άλλο είδος βιβλίου μπορεί να καλυφθεί, σε οποιονδήποτε χώρο κι' αν το αναζητάτε.

Με χαρά θα σας δεχτούμε στο ζεστό και φιλόξενο χώρο μας, 200 τμ. στην οδό Φιλικής εταιρείας 39 στη Θεσσαλονίκη ή στο διαδικτυακό μας περιβάλλον www.psarasbooks.gr, για να σας ενημερώσουμε ή να συζητήσουμε πάνω στα θέματα που θέλετε και να σας προτείνουμε τα ανάλογα βιβλία.

Οι εκδόσεις Δίον, εμφανίσθηκαν το έτος 1984. Ανταποκρινόμενες στην αναζήτηση του Ελληνικού αναγνωστικού κοινού για ενημέρωση και πληροφορία, επέλεξαν σαν θεματολογία των βιβλίων τους, θέματα που άπτονται κυρίως του ενδιαφέροντος για την Ιστορία, φιλοσοφία, μεταφυσική - εσωτερισμό, κοιταγμένα όμως μέσω ενός πρωτότυπου τρόπου, που δίνει στον αναγνώστη το δικαίωμα να γνωρίσει πολλά πράγματα άγνωστα για τους μη ειδικούς μελετητές.

Ο τόπος μας τα τελευταία χρόνια αναζητά τις χαμένες του μνήμες και ο καθένας μας χωριστά τις ρίζες μας σε πολυδιάστατα και αλληλοκαλυπτόμενα επίπεδα, γι’ αυτό και οι περισσότεροι συγγραφείς - συνεργάτες μας, προσπαθούν να σας κάνουν κοινωνούς μιας κληρονομιάς που χάνεται μέσα στην απρόσωπη σημερινή πραγματικότητα., μιας κληρονομιάς τόσο πλούσιας που μαγεύει και παρασύρει, μεγαλύνει τον νου και χρωματίζει το μίζερο σήμερα.

Σας προσκαλούμε λοιπόν σ' ένα μαγευτικό ταξίδι στους χρόνους της Ιστορίας μας, μέσα από τις σελίδες των βιβλίων των εκδόσεών μας.

Ετικέτες:

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator