Ευρετήριο Συνεργατών

Βουτυρά Αναστασία

5.0
  1. Αρχική
  2. » Βουτυρά Αναστασία
voytyra3
voytyra2
voytyra4
voytyra1
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Βουτυρά
Όνομα: Αναστασία
Διεύθυνση:
Πραξιτέλους 37, Ηλιούπολη, Ελλάδα, 163 41 Αττικής, Ελλάδα
Κινητό: 6974 073078
Κοινωνικά Δίκτυα
Περιγραφή:

Βουτυρά Αναστασία

Ονομάζομαι Βουτυρά Αναστασία και χαρά της ζωής μου είναι να εμπνέω τους ανθρώπους  ν’ αφουγκραστούν τον εαυτός τους, να θυμηθούν ποιοι είναι αληθινά, ν’ ανακαλύψουν τις μοναδικές ποιότητες του πνεύματός τους, να εμπιστευτούν την Εσωτερική τους Δύναμη και να γίνουν οι ίδιοι Θεραπευτές, Δάσκαλοι και Δημιουργοί της ζωής τους.

Η πορεία αυτή, ενθύμησης και αλλαγής που ακολουθώ με το κάθε άτομο, γίνεται με σεβασμό και αγάπη και διαμορφώνεται από την πηγή της δικής μου δημιουργίας.  Προσφέρεται ατομικά, ομαδικά ή σε ζευγάρια και οδηγεί τα άτομα  στην ευθύνη του εαυτού τους και στην απόφαση που χρειάζεται να παίρνουν καθημερινά,  κάνοντας μικρά πρακτικά βήματα, προκειμένου να αγαπήσουν, να τιμήσουν και να χαρούν τον μοναδικό εαυτό τους. Με τον τρόπο αυτό μεγαλώνει η καρδιά μου και υλοποιείται  το όραμα της ζωής μου.

Πώς έφτασα μέχρι εδώ; Αρχικά σπούδασα στην Εργοθεραπεία στα ΚΑΤΕΕ Αθήνας (1981), μετά Παιδαγωγικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης,1992). Στη συνέχεια απόκτησα μεταπτυχιακό δίπλωμα Masters (M.A.) στη Συμβουλευτική & τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Φ.Π.Ψ. (2004) και ολοκλήρωσα τη Διδακτορική μου Διατριβή (Ph.D), στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, με θέμα: «Ο ρόλος της Συναισθηματικής Νοημοσύνης και της Έκφρασης Συναισθημάτων μέσα στην οικογένεια και οι επιπτώσεις τους στις  Ακαδημαϊκές Επιδόσεις των νέων» (2009).
Παράλληλα, εργάστηκα ως εργοθεραπεύτρια με άτομα νοητικής υστέρησης και ως σύμβουλος γονέων στο Κέντρο Αποκατάστασης Θεοτόκος, ως καθηγήτρια στο Τμήμα Εργοθεραπείας ΤΕΙ, ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας στο Κέντρο Συμβουλευτικής Φοιτητών στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και ως καθηγήτρια και ειδικός στη Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
Συγχρόνως με την επαγγελματική μου πορεία ξεκίνησα και την πορεία της αυτογνωσίας μου. Συμμετείχα για 4 χρόνια σε ομαδική Ψυχοθεραπεία Συστημικής Κατεύθυνσης στο Εργαστήρι Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων και άλλα 4 χρόνια σε ατομική Λακανιανή Ψυχανάλυση. Εκπαιδεύτηκα για 2 χρόνια στη δραματοθεραπεία για παιδιά, 2 χρόνια θεατρικές σπουδές στο Θεατρικό Εργαστήρι Αλκμήνη, και 1 χρόνο ορθοφωνία στο κλασικό τραγούδι.
Από το 1999 και μετά, ασχολήθηκα με εναλλακτικές τεχνικές θεραπείας και συγκεκριμένα:  Εκπαιδεύτηκα στους 3 βαθμούς Reiki (Usui System), μαθήτευσα στη γαλλική μέθοδο  Εναρμόνισης της Ενέργειας στο Σώμα (IVI, Ivitation de la Vie), εκπαιδεύτηκα στη θεραπευτική μέθοδο Κβαντικού Αγγίγματος (Quantum Touch), μαθήτευσα στην Τεχνική Απελευθέρωσης Συναισθημάτων EFT (Emotional Freedom Technique), ασκήθηκα στην κινέζικη τεχνική ZhiNeng QiGong.
Για 4 χρόνια εκπαιδεύτηκα σε σαμάνικες θεραπευτικές τεχνικές της Ανδινής παράδοσης: Θεραπεία Φωτεινού Ενεργειακού Σώματος, 4 κατευθύνσεις Θεραπευτικού Τροχού (Medicine Wheel), εργασία με τις γραμμές του χρόνου, με τη σκιά (Earth Keeper Medicine),  Ενεργειακή Ψυχολογία, κ.ά.
Τα τελευταία 6 χρόνια συμμετείχα σε ομάδες αυτογνωσίας και εκπαίδευσης στην τέχνη  της Πολυδιάστατης Θεραπείας, μιας τέχνης που σου μαθαίνει πώς να γίνεις εσύ ο θεραπευτής του εαυτού σου.

Δείτε όλες τις προσεχείς εκδηλώσεις της Αναστασίας Βουτυρά

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator