Ευρετήριο Συνεργατών

WellDay- Live Longevity

  1. Αρχική
  2. »
  3. WellDay- Live Longevity
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Χρυσικάκου
Όνομα: Μαριάννα
Διεύθυνση:
Παναγή Τσαλδάρη 10Α, Κηφισιά, 14561 Αττικής, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 210-6250326
Κινητό: 6942-054642
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Το WellDay-Live Longevity αποτελεί μια διεθνή πλατφόρμα υπηρεσιών εκπαίδευσης και ενημέρωσης,  σχετικά με την εφαρμοσμένη υγεία και ευζωία στην καθημερινότητα.

Με θεματικούς πυλώνες τη Διατροφή, την Κίνηση, και την Αυτοθεραπεία, το WellDay παρέχει ολοκληρωμένες θεραπευτικές εφαρμογές και εργαλεία, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε εταιρικό επίπεδο.

Η Μαριάννα Χρυσικάκου ζει και εργάζεται μόνιμα στην Ελλάδα, ως αρθρογράφος και αρχισυντάκτρια της πλατφόρμας εκπαιδευτικών υπηρεσιών ευζωίας WellDay –Live Longevity.

Μεταπτυχιούχος απόφοιτη των τμημάτων Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού και Claude Bernard Universite De Lyon Ι, έχει λάβει πιστοποιημένη εκπαίδευση στη Διατροφή, τη Θεραπευτική και την Άσκηση από τους κάτωθι φορείς:

Η Μαριάννα αρθρογραφεί σε τακτική βάση στον ελληνικό και τον διεθνή Τύπο και συντονίζει ατομικά και εταιρικά προγράμματα υγείας και ευζωίας, με εμφαση τον άνθρωπο και την αναβάθμιση της εξελικτικής του συνείδησης.

Ετοιμάζει την έκδοση του πρώτου της βιβλίου με τίτλο "Ανομολόγητες Εξομολογήσεις" και συμμετέχει ως χορωδός στο Καλλιτεχνικό Εργαστήρι "ΜΑΡΣΥΑΣ", υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου Νίκου Καριώτη.

Δείτε όλες τις προσεχείς εκδηλώσεις της Μαριάννας Χρυσικάκου

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator