Ευρετήριο Συνεργατών

WellnessTales | Lost in Nature

  1. Αρχική
  2. »
  3. WellnessTales | Lost in Nature
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Αλεξίου
Όνομα: Ελένη
Διεύθυνση:
Γράμμου 5, 52100 Καστοριάς, Ελλάδα
Κινητό: 6946915241
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Ονομάζομαι Ελένη Αλεξίου. Το βασικό πεδίο σπουδών μου είναι στη Διατροφή (ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, 2002) ενώ επίσης έχω ολοκληρώσει δύο κύκλους μεταπτυχιακών σπουδών (Αθλητική Διατροφή στη Σκωτία και Άσκηση & Υγεία στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας).

Έχοντας αποκτήσει παιδαγωγική κατάρτιση (ΑΣΠΑΙΤΕ Ηρακλείου) και πιστοποίηση από τον ΕΟΠΠΕΠ, ξεκίνησα την επαγγελματική μου πορεία στην Κρήτη και απασχολήθηκα στο χώρο της εκπαίδευσης για περισσότερα από 12 χρόνια με διδασκαλία μαθημάτων σε σχολεία, ΙΕΚ, ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ, αλλά και σε δομές εκπαίδευσης ενηλίκων ΚΕΚ, ΙΝΕΔΙΒΙΜ, κ.ά.

Ως ανήσυχο πνεύμα και οπαδός της δια βίου μάθησης, αποφάσισα να συνδυάσω τις γνώσεις μου  με το ευρύτερο πεδίο της επικοινωνίας. Έτσι, τον Γενάρη του 2015 έδωσα κατατακτήριες εξετάσεις και αποφοίτησα από τη Σχολή Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο) τον Ιούλιο του 2019. Κατά τη διάρκεια των σπουδών, αναδύθηκε έντονα η επιθυμία μου για ενασχόληση με τον τουρισμό, τα κοινωνικά δίκτυα, τη φωτογραφία και την αρθρογραφία. Εργάστηκα σε δυο ξενοδοχειακές μονάδες ενώ ταυτόχρονα οι εμπειρίες που είχα την ευκαιρία να ζήσω μέσα από ταξίδια που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια μαθημάτων της Σχολής, με οδήγησαν στην έναρξη αυτόνομης επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Το γραφείο μου, WellnessTales (Lost in Nature), εδρεύει στην πόλη που κατάγομαι (Καστοριά), όμως η φύση της δουλειάς συνδέεται με μετακινήσεις και στηρίζεται σε συνεργασίες εκτός γεωγραφικών ορίων. Πρόκειται για μια προσπάθεια που στοχεύει στην μετάδοση μηνυμάτων σχετικά με έναν πιο βιώσιμο και δραστήριο τρόπο ζωής αλλά και τη διαφήμιση προορισμών.

Συγκεκριμένα οι υπηρεσίες που παρέχω είναι:

  • Οδηγίες για υγιές σωματικό βάρος και δημιουργία περιεχομένου για ισορροπημένη διατροφή
  • Σχεδιασμός υλικού προώθησης για ευεξία και αναψυχή (φυλλάδια, αφίσες, ενημερωτικά δελτία, infographics, παρουσιάσεις)
  • Διοργάνωση και υλοποίηση κύκλων σεμιναρίων με στόχο την επίδραση στη διατροφική συμπεριφορά
  • Ανάδειξη και διαφήμιση προορισμών αξιοποιώντας τα κατάλληλα ψηφιακά εργαλεία και τις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης (storytelling, δημοσίευση άρθρων, φωτογραφίσεις)
  • Συμβουλευτική για ταξίδια και εξατομικευμένες προτάσεις σχετικά με επιλογές δραστηριοτήτων

 

Newsletter εγγραφή

 

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator