Ευρετήριο Συνεργατών

Wonderful Living by Eleana Kanellou

  1. Αρχική
  2. »
  3. Wonderful Living by Eleana Kanellou
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Κανέλλου
Όνομα: Ελεάνα
Διεύθυνση:
Λεωφ. Κηφισίας 117, Μαρούσι, 15124 Αττικής, Ελλάδα
Ερμού 56, Αθήνα, 10563 Ελλάδα
Κινητό: 6973-960263
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Κανέλλου Ελεάνα

Ως Σύμβουλος Ολιστικής Διατροφής και Υγείας (Integrative Nutrition Health Coach) θα σε καθοδηγήσω να βρείς την καλύτερη διατροφή για εσένα και τον τρόπο ζωής που σου ταιριάζει.

Δεν θα σου υπαγορεύσω δίαιτες και αυστηρά προγράμματα γυμναστικής, αλλά μαζί θα διερευνήσουμε γιατί μερικά τρόφιμα σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα από άλλα και πώς μπορείς να χρησιμοποιείς αυτές τις γνώσεις προς όφελος σου.

Η προσέγγισή μου όσον αφορά στην υγεία και τη διατροφή είναι ολιστική, το οποίο σημαίνει ότι παρατηρώ πώς συνδέονται όλοι οι τομείς της ζωής σου μεταξύ τους. Μήπως το άγχος στην εργασία σου ή στις σχέσεις σου να σε κάνει να τρώς περισσότερο; Μήπως η έλλειψη ύπνου ή έλλειψης ενέργειας σε αποτρέπει να ασκηθείς; Δουλεύοντας μαζί, θα παρατηρήσουμε πώς όλοι οι τομείς της ζωής σου επηρεάζουν την υγεία σου στο σύνολό της.

Στόχος μου είναι να σε εξοπλίσω με τα εφόδια που χρειάζεσαι για να παίρνεις τις καλύτερες αποφάσεις για τον εαυτό σου σε κάθε δεδομένη περίσταση.

Κάθε συνεδρία θα σε εμπνεύσει και θα σου δώσει νέα κίνητρα. Θα μιλήσουμε για πράγματα πέρα από τη διατροφή, επιδιώκοντας να φέρουμε ισορροπία σε σημαντικά στοιχεία της ζωής σου, όπως την αγάπη και τις σχέσεις, καθώς και την καριέρα και τα χρήματα. Εγώ προσωπικά θα σε βοηθήσω να κάνεις απλές, μικρές αλλαγές που θα σου αλλάξουν τη ζωή.

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator