Ευρετήριο Συνεργατών

WOWing – Νίκος Πέτικας

  1. Αρχική
  2. »
  3. WOWing – Νίκος Πέτικας
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Πέτικας
Όνομα: Νίκος
Διεύθυνση:
Μαυρομιχάλη 9, Πειραιάς, 18538 Αττικής, Ελλάδα
Αριστείδου 4, Μαρούσι, Ελλάδα, 15124 Ελλάδα
Τηλέφωνο: 2106128360
Κινητό: 6940183444
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Έχοντας δουλέψει αρκετά χρόνια σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες και έχοντας επενδύσει πάνω από 15 χρόνια στην προσωπική ανάπτυξη, βρήκα αυτό το κάτι που κάνει την καρδιά μου να πεταρίζει στον επαγγελματικό τομέα!

Το πάθος, και η αγάπη μου, είναι να ενδυναμώνω ανθρώπους να διεκδικούν τους στόχους και τα όνειρά τους και να τους υποστηρίζω να φτάνουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Είμαι πιστοποιημένος Life, Busniness & Team Coach έχοντας 5 πιστοποιήσεις οι οποίες είναι αναγνωρισμένες από τους 3 μεγαλύτερους διεθνής συνδέσμους coaching (ICF, EMCC, και AC). Είμαι επίσης Διαπιστευμένος Coach από τον ICF (International Coach Federation), Master NLP Practitioner και εκπαιδευτής γονέων, πιστοποιημένος από την Attachment Parenting International.

Έχω σχεδιάσει και υλοποιήσει σεμινάρια με θεματολογία στο coaching, την αποτελεσματική επικοινωνία, τη συναισθηματική νοημοσύνη, τη θετική ψυχολογία, τις σχέσεις ζευγαριών και γονέων, τη διαχείριση stress, το Bullying κ.ά.
Επίσης έχω ολοκληρώσει και το πρόγραμμα “Αποτελεσματικού γονέα”  και «Αποτελεσματικής ηγεσίας» της GORDON HELLAS και είμαι μέλος του συνδέσμου διευθυντών ανθρωπίνου δυναμικού (ΣΔΑΔΕ).

Σαν Coach ξεκινάω ένα υπέροχο ταξίδι με τον Coachee (άνθρωπο που δέχεται τις υπηρεσίες Coaching) από μία δωρεάν συνάντηση γνωριμίας, με ηθική, σεβασμό στις ανάγκες του καθώς και στο χρόνο που μπορεί να υποστηρίξει για να φέρει τις θετικές αλλαγές στη ζωή του.

Σαν εισηγητής σεμιναρίων, σχεδιάζω και πραγματοποιώ με πάθος σεμινάρια που ο μονόλογος είναι απών και η συνδημιουργία είναι παρούσα, δίνοντας μια θετική βιωματική εμπειρία σε όσους συμμετέχουν.

Σαν εκπαιδευτής γονέων δίνω έμφαση στη σχέση του ζευγαριού καθώς και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων για αποτελεσματική επικοινωνία με τα παιδιά όλων των ηλικιών, μέσα από ενσυναίσθηση, ενεργητική ακρόαση και αγάπη.

Πιστεύω ότι ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του ταλέντα και δεξιότητες, τόσο μοναδικές όσο και πολύτιμες για να κάνει κάτι όμορφο στον κόσμο μας.
Είναι μεγάλη μου χαρά να αλληλεπιδρώ είτε μέσω ατομικών συνεδριών coaching, είτε μέσω σεμιναρίων ώστε να υπηρετώ αυτό τον ανώτερο σκοπό ενδυναμώνοντας τους ανθρώπους να τα καταφέρουν!

 

Newsletter εγγραφή

 

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator