Ευρετήριο Συνεργατών

Ζηνοβία Πατεράκη – Devayana

  1. Αρχική
  2. »
  3. Ζηνοβία Πατεράκη – Devayana
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Πατεράκη
Όνομα: Ζηνοβία Yanantin
Διεύθυνση:
Παλαιόχωρα, 73001 Χανίων, Ελλάδα
Κινητό: 6944-605016
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Ονομάζομαι Ζηνοβία Πατεράκη - Devayana και ο σκοπός της ζωής μου - darma- μετά από μια μεγάλη πορεία στη ζωή ( σπουδές- μαθήματα - εμπειρίες ) καταστάλαξε στο να βοηθάω τους  ανθρώπους που το επιθυμούν, μέσα από την σε βάθος επικοινωνία μαζί τους και μέσα από την επικοινωνία με τους Ανώτερους εαυτούς  και Οδηγούς τους, να αναβαθμίσουν τα συναισθήματά τους.

Επίσης έχω λάβει καθοδήγηση να συγγράψω κείμενα και βιβλία τα οποία όσοι τα διαβάζουν θα συνειδητοποιήσουν τις αλλαγές που θα χρειαστεί να κάνουν και που θα τους βοηθήσουν να εξελιχθούν. Εξέλιξη σημαίνει βρίσκω το μονοπάτι που οδηγεί στο Φως και ζώ στη συνέχεια μέσα σε αυτό - Live In Light.

Με αυτό που είμαι αυτή την στιγμή, εκπέμπω συναισθήματα Αγάπης σε βαθύ κυτταρικό επίπεδο στους γύρω μου. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσα από μιά συνεδρία. Η συνεδρία δεν αντικαθιστά την Ιατρική παρακολούθηση ή την λήψη φαρμάκων, μπορεί όμως να συνεργαστεί με όλο αυτό το σύστημα και να ενισχύσει την θεραπεία. Οι θεραπείες που γίνονται μέσα από καθοδήγηση, συνειδητοποίηση και διατροφή μόνο το αγαθό για τον άνθρωπο προάγουν. Σε συνεργασία με ομοιοπαθητικό ιατρό, αν κριθεί απαραίτητο και είναι επιθυμητό, λαμβάνει κάποιος και τα αντίστοιχα φάρμακα.

Η συνεδρία γίνεται από κοντά, από το Skype ή από το τηλέφωνο. Η σύνδεσή μεταξύ μας σαν άνθρωποι μπορεί να γίνει και από απόσταση, αρκεί να έχουμε εξασκηθεί σε αυτό. Με την συνεδρία αυτή, βοηθάω να  δημιουργηθούν αναβαθμισμένες σχέσεις, πρώτα από όλα με τον εαυτό τους και μετά με τους γύρω τους. Πιστεύω πως δείχνοντας τον τρόπο και ακολουθώντας τον δρόμο της Αγάπης για τον εαυτό μας, όλα τα άλλα ακολουθούν.

Η κάθε Θεραπεία-Συνεδρία είναι αυστηρά προσωπική και ξεχωριστή ανάλογα με την καθοδήγηση που θα δοθεί και την ενεργειακή διάγνωση που γίνεται λίγο πριν.  Ελέγχονται τα ενεργειακά κέντρα του σώματος μας, τα βοηθάμε και στην συνέχεια υποστηρίζοντάς τα, αυτά αρχίζουν να δονούνται, γεμάτα φως και υγεία. Αναφέρω την λέξη ῝βοηθάμε῝ επειδή ακριβώς χρειάζεται και η συμμετοχή σας για να λάβει χώρα μια θεραπεία.

Η βοήθεια στο σώμα μας μπορεί να δοθεί μέσα απο την σωστή διατροφή, την άσκηση και την σωστή προσέγγιση της καθημερινότητας. Ανἀλογα με την κάθε περίπτωση μπορεί να δοθούν οδηγίες για αλλαγή συνηθειών, λήψη ανθοιαμάτων, συμπληρωμάτων Ayuverda ή να γίνει χρηση κάποιου από τα μπουκάλια ελαίων κρυστάλων και φυτών, του συστήματος θεραπείας μέσα από το χρώμα, Aura Soma.

Στον ελεύθερο χρόνο μου ταξιδεύω σε πολλές χώρες της Μητέρας Γαίας και παρακολουθώ σεμινάρια και διδασκαλίες στα μέρη που πηγαίνω.

Ἐχω συνεργαστεί στο παρελθόν σαν Εκπαιδεύτρια και Σύμβουλος, με μεγάλες εταιρείες βοηθώντας με τα σεμινάρια μου, την πρόοδο και την  ευημερία τους, μέσα από την προσωπική ανάπτυξη των εργαζομένων.

Διοργανώνω σεμινάρια και ομιλίες πάνω σε φωτισμένα βιβλία, διάφορων Διδασκάλων σε ολόκληρη την Ελλάδα και στο εξωτερικό και παραδίδω Μαθήματα Αυτογνωσίας και Αυτοβελτίωσης σε ομάδες ή σε προσωπικό επίπεδο.

Επίσης μπορώ να βοηθήσω:

  • Nα μάθει όποιος ενδιαφερθεί να θεραπεύεται μόνος του μέσα από τις Μυήσεις  Reiki  1ου, 2ου και Master Teacher του διδάσκαλου Ιατρού Μικάο Usui
  • Μυήσεις στο Sekhem Reiki το οποίο είναι το Αιγυπτιακό Reiki
  • Ενεργειακή Συμβουλευτική
  • Να βοηθήσω στην κατανόηση της τέχνης του Διαλογισμού και της Ενεργειακής Σαμανικής προστασίας.
  • Μέσα από το μονοπάτι της Τάντρα, να έρθουμε σε επαφή με τον Θεϊκό έρωτα και να βιώσουμε την αίσθηση της ενώτητας και της ολοκλήρωσης.

Είμαι Συγγραφέας και γράφω άρθρα σε διάφορα περιοδικά και εφημερίδες.

Ασχολούμαι με την τέχνη της Φωτογραφίας και στο παρελθόν σαν Διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, αποφοίτησα από την σχολή Βακαλό.

Σήμερα μοιράζω τον χρόνο μου ανάμεσα στην Αθήνα και τα Χανιά όπου και διαμένω αυτή την περίοδο.

Είμαι στην ῾υπηρεσία῾, σαν πνευματική καθοδηγήτρια και ενεργειακή θεραπεύτρια βοηθώντας καθημερινά όσους το ζητήσουν.

Αν δεν ζητήσεις βοήθεια ή οτιδήποτε θελήσεις, δεν το λαμβάνεις!

Namaste
All Love

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator