Για μερικούς ανθρώπους, είναι ένα κλασικό παιχνίδι της παιδικής τους ηλικίας, για άλλους-μια φανταστική νέα εμπειρία. Και τώρα που το καλοκαίρι είναι προ των πυλών, τι καλύτερη στιγμή να ρίξουμε μια ματιά στο θαύμα μιας σκηνής από φύλλα φασολιών από ότι τώρα; Εάν ψάχνετε μία DIY κατασκευή που μπορείτε να τοποθετήσετε στον κήπο σας με ελάχιστες απαιτήσεις και υλικά, αυτη η σκηνή ίσως να είναι ακριβώς ό,τι πρέπει για σας. 

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικά κοντάρια, σπάγγο ή πετονιά, χώμα, σπόρους φασουλιών, ή/και σπόρους αναρριχητικών φυτών. Δεν χρειάζεται καν να είστε ιδιαίτερα έμπειροι κηπουροί για αυτήν την κατασκευή – απλά διασκεδάστε το και παρακολουθήστε το να συμβαίνει! 

Αυτή η σκηνή είναι ακριβώς η ιδεά που χρειάζονται όλοι οι γονείς που θέλουν κάτι διασκεδαστικό και ενδιαφέρον ως παιχνίδι για τα παιδιά τους. Όχι μόνο μπορούν να βοηθήσουν με την κατασκευή της σκηνής, μπορούν επίσης να διδαχθούν τα απαραίτητα σχετικά με τη φροντίδα των φυτών. Και στο τέλος; Μπορούν να απολαύσουν το τελικό αποτέλεσμα βρίσκοντας γαλήνη στο μαγικό πράσινο θόλο. 

Κοιτάξτε τις διαφορετικές σκηνές από σπόρους φασολιών που ακολουθούν, όπως διάφοροι άνθρωποι έχουν ήδη κατασκευάσει, και πάρτε έμπνευση για τον δικό σας κήπο! Και μην ξεχνάτε, ότι μπορείτε να προσθέσετε και κάποια άλλα φυτά ή λουλούδια στη δική σας σύνθεση!

Πειραματιστείτε, διασκεδάστε! 

photo on boredpanda photo on boredpanda photo on boredpanda photo on boredpanda photo on boredpanda photo on boredpanda photo on boredpanda photo on boredpanda photo on boredpanda photo on boredpanda photo on boredpanda

Δείτε στο βίντεο, πιο αναλυτικά, πώς μπορείτε να την κατασκευάσετε και εσείς!

Πηγή: Boredpanda.com

Διαβάστε ακόμη: Κήπος | Πώς να αυξήσετε την παραγωγή των καλλιεργειών σας με ένα ξύλο

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας