Είναι φανταστικές οι επιλογές που έχουμε για κατασκευές με βότσαλα και πέτρες. Μία απο αυτες είναι και τα μοναδικά νεραϊδόσπιτα! Πλαστικά μπουκάλια μπορούν να σας ταξιδέψουν σε μαγικούς κόσμους!

fairy-home1

fairy-home2

fairy_home3

Τι θα χρειαστείτε

fairy_home4Ξυλόκολλα
Πλαστική σακούλα με αεροστεγές κλείσιμο
Πλαστικό μπουκάλι
Μερικά μικρά βότσαλα
Τσιμπιδάκι
Στεγανωτικό βερνίκι
Τεχνητό γρασίδι και όστρακα

Ψάξτε για μικρά επίπεδα βότσαλα. Τα ποταμίσια και της παραλίας είναι τα καλύτερα. Αν τα μαζέψετε από την ύπαιθρο, ξεπλύνετε με λίγο ζεστό νερό και σαπούνι και στεγνώστε. Θα μπορούσατε ακόμη και να τα τρίψετε με μια παλιά οδοντόβουρτσα.

Αν δεν έχετε χρόνο για να ψάξετε, μπορείτε να αγοράσετε βότσαλα σε καταστήματα με υλικά κήπου όπου θα βρείτε μεγάλη ποικιλία.

Βάλτε ξυλόκολλα πάνω στη πλαστική σακούλα και απλώστε την κάνοντας αρκετά τετράγωνα. Πάρτε μερικά βότσαλα και κολλήστε τα πάνω στα τετράγωνα. Με το τσιμπιδάκι προσθέστε βοτσαλάκια για να καλυφθούν τυχόν κενά.

Περιμένετε περίπου μισή ώρα και ελέγξετε τα τετράγωνα σας. Η κόλλα θα στεγνώσει γύρω από τις πέτρες πολύ πιο γρήγορα από ό, τι θα στεγνώσει στο μαλακό πλαστικό. Προσπαθήστε να σηκώσετε τα βότσαλα από τη γωνία ώστε να βγάλετε όλο το τετράγωνο χωρίς να ξεκολλήσουν τα βότσαλα. Το κόλπο είναι να βγάλετε το τετράγωνο ενώ η κόλλα είναι ακόμα υδαρή στην κάτω πλευρά και το τετράγωνο είναι ακόμα ελαστικό, για να το βάλετε σε στρογγυλεμένες επιφάνειες. Αν στεγνώσει εντελώς, μην ανησυχείτε. Μπορείτε να το βγάλατε από το πλαστικό και να προσθέσετε κόλλα στο πίσω μέρος του τετράγωνου.

fairy_home5

Τώρα μπορείτε να κολλήσετε τα βότσαλα πάνω στο πλαστικό μπουκάλι αφού όμως πρώτα κόψτε όλα τα παράθυρα ή τις πόρτες που θέλετε. Στην στέγη μπορείτε να προσθέσετε όστρακα και τεχνητό γρασίδι για να δίνει την εικόνα βρύων.

fairy_home6

Τέλος, περάστε μια-δυο στρώσεις βερνίκι ώστε η κατασκευή σας να γίνει πιο σταθερή και να κρατήσει περισσότερο διάστημα αν τη βάλετε σε εξωτερικό χώρο.

Πηγή: toftiaxa.gr

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Στην Όμορφη Ζωή είμαστε αφιερωμένοι με πάθος στο σκοπό να ενημερώνουμε τους ανθρώπους για τους δρόμους που υπάρχουν για να βελτιώσουντην ζωή τους.
Στόχος μας να αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάθε αναγνώστη που θέλει να διανύσει το ταξίδι της ζωής του όμορφα και με θετικό τρόπο.
Αν θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα μας, σαν αρθρογράφος ή συνεργάτης, στείλε μας μήνυμα στο georgia@omorfizoi.gr
Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ζώντας σαν ξωτικό

Σχολιάστε

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας