Δονητικές Θεραπείες | Οι θεραπείες του μέλλοντος;

0
683

Της Άννας Φιλίππου

Απόσπασμα από την μελέτη της Άννας Φιλίππου πάνω στις Ενεργειακές και Δονητικές θεραπείες και την Expansion Method.

Δονητικές Θεραπείες, τι είναι;

Θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω το βίωμα μου και την έρευνα που έκανα πάνω στο ενεργειακό -Δονητικό κομμάτι της Expansion Therapy που προσφέρεται την 3η ημέρα της θεραπείας και ονομάζεται: Εναρμόνιση.

Ο αμερικανός παθολόγος ιατρός Δρ. Ρίτσαρντ Γκέμπλερ, στο βιβλίο του «Δονητική Ιατρική» γράφει: «Ο άνθρωπος είναι κάτι περισσότερο από σάρκα και οστά, κύτταρα και πρωτεϊνες. Είναι μια ύπαρξη φωτός μέσα στη δυναμική ισορροπία ενός κόσμου ενέργειας και γι’ αυτό είναι σε θέση να αφομοιώνει την ενέργεια και τις πληροφορίες που δέχεται από τα πιο υψηλά επίπεδα ύπαρξης, που αποστέλλονται με το φως. Ο άνθρωπος είναι μια πολυδιάστατη οντότητα ενέργειας και φωτός σε κβαντικό επίπεδο, είναι τμήμα ενός συμπαντικού δυναμικού συστήματος, με το οποίο βρίσκεται σε συνεχή ισορροπία και επικοινωνία».

Και συνεχίζει «Η στερεά φύση του υλικού σώματος είναι μόνο μια παραίσθηση των ατελών αισθήσεων του ανθρώπου. Το υλικό σώμα είναι ένα είδος παγωμένου φωτός και γι’ αυτό τον λόγο έχει όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της συχνότητας αυτού. Το δονητικό αυτό σώμα του παγωμένου φωτός συνυπάρχει στον ίδιο χώρο με τον συμπαντικό νου, σαν κύτταρο αυτού. Ο πνευματικός άνθρωπος μπορεί με νοητικές διεργασίες, να ξεπαγώσει το παγωμένο φως και να μεταβληθεί σε φωτεινή σκεπτόμενη οντότητα.

Η δονητική ιατρική έχει τη δυνατότητα να προσεγγίζει την ασθένεια σαν ενέργεια σε διάφορες συχνότητες, μέσω των δονήσεων που παράγουν τα διάφορα όργανα του σώματος και να ανιχνεύει τη βιολογική κατάσταση τους, με τον εντοπισμό των ενεργειακών διαταραχών που προκαλούν οι ασθένειες. Όλες οι ασθένειες προέρχονται από μια δυσαρμονία ανάμεσα στο νοητικό και το πνευματικό επίπεδο του ανθρώπου και στο επίπεδο του παγκόσμιου προτύπου, μέσα στο οποίο υπάρχει – ζει – κινείται. Η ασθένεια, πριν εκδηλωθεί στο φυσικό σώμα, εμφανίζεται στο αιθερικό….».

Και συνεχίζει να καταγράφει τα υπόλοιπα λεπτοφυή ενεργειακά σώματα του ανθρώπου, καταλήγοντας :

Η δονητική ιατρική επιχειρεί να ενσωματώσει την πνευματικότητα του ανθρώπου στην επιστήμη, κάτι που έχει αφεθεί έξω απ’ το ιατρικό πρότυπο. Η εξέταση του σώματος σαν πολυδιάστατο ενεργειακό σύστημα, προσεγγίζει και την ψυχή μέσω της μοριακής βιολογίας, καθώς και το πεδίο της μετενσάρκωσης. Βέβαια είναι δύσκολοι τομείς, που δεν τους αποδέχεται μεγάλο μέρος της ιατρικής κοινότητας (ακόμη, λέω εγώ…). Οι σύγχρονοι επιστήμονες έχουν δεχθεί, ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι ένας βιολογικός υπολογιστής, που ρυθμίζει όλους τους βιομοριακούς μηχανισμούς του σώματος – της ψυχής – του πνεύματος. Αν προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε το ενεργειακό πλέγμα που μας περιβάλλει, θα μπορούμε να αυτοθεραπεύουμε όλες τις ασθένειες και να φτάσουμε σε ανώτατες νοητικές – πνευματικές – ψυχικές – υπερβατικές σφαίρες.

Ουάου… καταρχάς δεν γνώριζα καν την ύπαρξη της δονητικής ιατρικής και με εντυπωσίασε που μια «στεγνή» και χειροπιαστή επιστήμη διευρύνθηκε τόσο, που αντιμετωπίζει την ανθρώπινη οντότητα ως ενεργειακό τμήμα του Όλου και αποδεικνύει την ύπαρξη της δόνησης στα όργανα του σώματος μας.

10-Ways-to-Raise-Your-VibrationsΜου ήταν γνωστό μέσω των σπουδών μου, πως κάθε άνθρωπος έχει μια δονητική συχνότητα, που μάλιστα αντιστοιχεί και προσαρμόζεται στις σκέψεις και τα συναισθήματα μας. Π.χ. όταν ανησυχούμε ή δυσφορούμε, εκπέμπουμε χαμηλές συχνότητες. Ενώ όταν είμαστε σε ισορροπία ή διαλογιζόμαστε, οι συχνότητες μας ανυψώνονται. Οι δονήσεις που περιβάλλουν θέματα του ‘εγώ’ (π.χ. θυμός, βία, φόβος, έλλειψη, θυματοποίηση κ.α.) είναι χαμηλές και δεν μας εξυπηρετούν, κάνοντας μας να νιώθουμε άβολα μέσα στον μεταβαλλόμενο κόσμο μας και αποσυντονίζοντας μας από την πορεία ανακάλυψης, ότι είμαστε ένα με τα πάντα και τον Θεό/το Πνεύμα. Καθώς οι συχνότητες μας αλλάζουν και ανυψώνονται, αρχίζουμε και δημιουργούμε (δεν μας έλκουν απλά όπως έχουμε μάθει από το βιβλίο το Μυστικό αλλά δημιουργούμε την ύλη γύρω μας όπως λέει και η Expansion Method με την σύνθεση των επιστημών…) υψηλότερες δονητικές καταστάσεις γύρω μας.

Οπότε, μου ήταν σαφές, ότι η παραμονή στον φόβο, η δημιουργία δράματος, το να μένουμε κολλημένοι σε κομμάτια της ζωής μας που έχουν παρέλθει ή μας βλάπτουν, η έλλειψη εμπιστοσύνης στη θεϊκότητα μας κ.α. παρεμποδίζουν την δονητική μας διεύρυνση. Αντίθετα, η επαναφορά της δύναμης και η διεκδίκηση της εσωτερικής καθοδήγησης, η έλλειψη ανησυχίας για το μέλλον, η δημιουργία γαλήνης γύρω από τομείς που έχουν δυναμικό για δραματοποίηση, το να γιορτάζουμε ότι μας συμβαίνει κ.α. προωθούν τη δονητική μας ανάπτυξη.

Και όπως είναι αποδεδειγμένο και αυτονόητο, οι σκέψεις και τα συναισθήματα μας μπορούν να επηρεάσουν όχι μόνο τον σωματικό μας φορέα, αλλά ολόκληρη τη ζωή μας…

Ένας πολύ διαδεδομένος τρόπος απεικόνισης της ενέργειας που εκπέμπει η συνειδητότητα μας είναι και η φωτογράφηση Κίρλιαν. Το 1939 ο Semyon Kirlian ανακάλυψε τυχαία, ότι όταν ένα αντικείμενο πάνω σε μια φωτογραφική πλάκα υποβληθεί σε ρεύμα υψηλής συχνότητας, δημιουργείται μια εικόνα στην πλάκα, η οποία αποτελεί μια υλική αποτύπωση της πνευματικής αύρας ή της ζωτικής δύναμης που περιβάλλει όλα τα έμβια όντα.

Η αποτύπωση της αύρας (της συχνότητας που εκπέμπουμε δηλαδή) οφείλεται σε φυσικά φαινόμενα, όπως η πίεση, η ηλεκτρική γείωση, η υγρασία και η θερμοκρασία. Π.χ. μεταβολές στην υγρασία (που αντικατοπτρίζουν μεταβολές των συναισθημάτων μας), στην βαρομετρική πίεση και την ηλεκτρική τάση θα παράξουν διαφορετικές συχνότητες, οπότε και απεικονίσεις αύρας. Οι ζωντανοί οργανισμοί… έχουν υγρασία. Όταν ο ηλεκτρισμός διέρχεται από το ζωντανό αντικείμενο, παράγει μια περιοχή ιονισμένου αερίου γύρω του, με την προϋπόθεση ότι υπάρχει υγρασία πάνω του. Αυτή η υγρασία μεταφέρεται από το αντικείμενο στην περιοχή γαλακτώματος της φωτογραφικής πλάκας και προκαλεί μια αλλαγή της κατανομής του ηλεκτρικού της φορτίου.

Από επιστημονικής πλευράς, σύμφωνα με τον καθηγητή αστροφυσικό Μάνο Δανέζη : ‘Η ύλη, βάση της θεωρίας της σχετικότητας του Αϊνστάιν, δεν είναι πλέον το αναλλοίωτο σύμπλεγμα μορίων του Νεύτωνα, αλλά το πύκνωμα ενός ενεργειακού ρεύματος. 17526-nebula-1920x1080-space-wallpaper-460x259Αν λοιπόν πας στο βάθος, βαθιά στη φύση, όλα διαλύονται και αυτό που εμείς γνωρίζουμε ως στερεά μορφή ύλης, ουσιαστικά δεν υπάρχει. Τα πάντα αποτελούνται από άτομα και τα άτομα από πρωτόνια, ηλεκτρόνια και νετρόνια, δηλαδή καθαρή μορφή ενέργειας. Ένα σωματίδιο δεν είναι τίποτε άλλο από ένας κινούμενος, μη ορατός στρόβιλος μέσα στον χώρο. Ότι εμείς σήμερα αντιλαμβανόμαστε σαν απτή και εξατομικευμένη ύλη, για την σύγχρονη φυσική δεν είναι παρά ένα ψευδές κατασκεύασμα των αισθήσεων μας’.

Αλλά και η διδάκτωρ Αστροφυσικής Βάλια Λύρατζη μιλά για τον ενιαίο και αδιάσπαστο ωκεανό ενέργειας, τα άλλα σύμπαντα και τις ζωές που δεν ξέρουμε : «Απ’ όσα έχω μάθει για το σύμπαν, αυτό που μου έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι η ενότητα που το διέπει. Δηλαδή, το πώς τα πάντα στο Σύμπαν συνδέονται, συνυπάρχουν και αλληλεπιδρούν μεταξύ τους. Το γεγονός ότι εμείς αντιλαμβανόμαστε τα πάντα ως ανεξάρτητες οντότητες οφείλεται στις αδυναμίες των αισθήσεών μας και δεν ανταποκρίνεται στο πραγματικό τετραδιάστατο σύμπαν. Αντιθέτως, τα πάντα στο Σύμπαν λειτουργούν ως μία ενότητα αδιάσπαστη και αδιαίρετη. Και όταν λέω τα πάντα, εννοώ κι εμάς τους ανθρώπους, που είμαστε μέρη του Σύμπαντος και μας διέπουν οι ίδιοι νόμοι.

Στο Σύμπαν δεν υπάρχουν μορφές, σχήματα, χρώματα, όρια αντικειμένων, ήχοι, οσμές, γεύσεις, δηλαδή όλα αυτά που δημιουργούν την αισθητή πραγματικότητα, αλλά ένας ενιαίος και αδιάσπαστος ωκεανός ενέργειας. Η σύγχρονη Νευροφυσιολογία αποδεικνύει, μέσω της πειραματικής διαδικασίας, ότι κομμάτια αυτής της ενέργειας, μέσω των αισθητηρίων οργάνων μας, οδηγούνται σε συγκεκριμένες περιοχές του εγκεφάλου μας, όπου η φυσιολογία μας δημιουργεί τη λεγόμενη «υλική πραγματικότητα».

Όλα αυτά αποδεικνύονται και από την Ειδική Θεωρία της Σχετικότητας, η οποία μας εξηγεί ότι κάθε τι που αντιλαμβάνονται οι αισθήσεις μας δεν είναι το πραγματικό Σύμπαν, αλλά η προβολή του σε έναν ψεύτικο παραμορφωτικό τρισδιάστατο Ευκλείδειο «καθρέφτη» που κατασκευάζουν πλαστά οι αισθήσεις μας. Τον «καθρέφτη» αυτό τον ονομάζουμε χώρο Μινκόφσκι και το αναφερόμενο ως «καθρέφτισμα»αποτελεί μια μαθηματική πράξη που ονομάζεται «ισομορφισμός» ή «απεικόνιση».

Αν επιθυμούμε να δημιουργούμε και να βιώνουμε καλύτερες (ας πούμε μάλλον πιο ευχάριστες) εμπειρίες, χρειάζεται να ανυψώσουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας σε υψηλότερο επίπεδο ενεργειακής δόνησης. Συνειδησιακές καταστάσεις χαμηλής ενεργειακής δόνησης είναι αυτές που εκδηλώνονται σε εμάς με την μορφή π.χ. άγχους, νευρικότητας, υποτονικότητας, έλλειψης χαράς κ.α., μέχρι την εκδήλωση τους στο φυσικό σώμα με την μορφή ασθενειών. Συνεπώς, μπορούμε να πούμε, ότι η εκδήλωση μιας νόσου μπορεί να προκληθεί από μια συσσώρευση ενεργειακών δυσλειτουργιών και μπλοκαρισμάτων λόγω χαμηλής ενεργειακής δόνησης. Αν οι δυσλειτουργίες είναι μακροχρόνιες, προκαλούν εκτεταμένες βλάβες και στο φυσικό σώμα.

Σας παραθέτω ένα μικρό απόσπασμα από το βιβλίο του νευροεπιστήμονα Dr Joe Dispenza «Σπάσε τη Συνήθεια να είσαι ο εαυτός σου»:1004058_526266357426773_293367986_n

“Εφόσον είμαστε όλοι συνδεδεμένοι στο χώρο και το χρόνο, μήπως αυτό συνεπάγεται ότι οι σκέψεις και τα συναισθήματα μας μπορούν να επηρεάσουν τα γεγονότα του παρελθόντος, όπως και αυτά που επιθυμούμε για το μέλλον;

Τον Ιούλιο του 2000, ο Ισραηλινός γιατρός Leonard Leibovici διεξήγαγε μία διπλή-τυφλή, τυχαιοποιημένη μελέτη με 3.393 ασθενείς νοσοκομείου, που χωρίστηκαν σε μία ομάδα ελέγχου και σε μία ομάδα «προσευχής». Σκόπευε να μελετήσει την περίπτωση που η προσευχή μπορούσε να επηρεάσει την κατάσταση τους. Τα πειράματα με προσευχή αποτελούν χαρακτηριστικό παράδειγμα όπου ο νους επηρεάζει την ύλη από απόσταση.

Απέδειξε, ότι οι προθέσεις, οι σκέψεις, τα συναισθήματα και οι προσευχές μας δεν επηρεάζουν μόνο το παρόν και το μέλλον μας, αλλά μπορούν να επηρεάσουν και το παρελθόν μας. Και αυτό μας οδηγεί στην εξής ερώτηση: εάν με κάποια θεραπευτική μέθοδο επικεντρωνόμασταν σε κάποιον στόχο ή επιδιώκαμε μια καλύτερη ζωή, θα επηρεαζόταν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μας;

Σύμφωνα με τον κβαντικό νόμο, όλες οι δυνατότητες υπάρχουν ταυτόχρονα. Οι σκέψεις και τα συναισθήματα μας επηρεάζουν κάθε πτυχή της ζωής μας, πέρα από το χώρο και το χρόνο.”

Απ’ ότι λοιπόν έχω καταλάβει, υπάρχουν τεχνικές και μέθοδοι, που η βάση τους είναι υλική (όπως η φαρμακευτική αγωγή της κλασσικής ιατρικής), άλλες που επιδρούν στο ηλεκτρομαγνητικό μας πεδίο και επηρεάζουν κυρίως τον νοητικό και συναισθηματικό μας κόσμο (οι λεγόμενες ενεργειακές θεραπείες) και ο συνδυασμός αυτών των δύο κατευθύνσεων δημιουργεί τις ολιστικές θεραπείες, που βλέπουν τον άνθρωπο ως σώμα-νου-καρδιά-ψυχή. Όμως όσον αφορά στην expansion, μιλάμε για μια ολιστική δονητική θεραπεία… μια θεραπεία που επιδρά δηλαδή σε όλα τα πεδία και καταλήγει στην αλλαγή της δόνησης της ύλης.

Ζητώντας την άποψη της φίλης μου Βάσως Ιωαννίδου (βιολόγος με ντοκτορά στην κλινική ψυχιατρική), κατάλαβα πως η ενέργεια είναι ένα μεταβλητό στάδιο, πως είναι μια έκφανση και έκφραση της δόνησης, ενώ η δόνηση είναι η ‘καθαρή’ αρχική συχνότητα, η συχνότητα του πυρήνα. Συμπέρανα λοιπόν (με βάση και την εμπειρία μου), πως μόνο η αλλαγή της δόνησης, μπορεί να προκαλέσει μόνιμες αλλαγές.

Αν θες να μάθεις τα μυστικά του σύμπαντος, να σκέφτεσαι από την πλευρά της ενέργειας, της συχνότητας και των δονήσεων, είχε διατυπώσει ο Nikola Tesla.

Η συχνότητα και η δόνηση κατέχουν μια πάρα πολύ σημαντική κρυμμένη δύναμη που επηρεάζει τη ζωή μας, την υγεία μας, την κοινωνία μας και τον κόσμο μας. Η επιστήμη της Κυματικής (δηλαδή η μελέτη του ορατού ήχου και της δόνησης) αποδεικνύει ότι η συχνότητα και η δόνηση αποτελούν τα “αντικλείδια” και τα οργανωτικά θεμέλια για τη δημιουργία όλης της ύλης και της ζωής σε αυτόν τον πλανήτη (και όχι μόνο).

Κάθε φορά που αλλάζουμε (εγώ,επιθυμίες,ιδανικά,κτλ) αλλάζουμε συχνότητες, αλλάζουμε την πραγματικότητα που ζούμε, διότι είμαστε ικανοί να αναπτύξουμε το θόλο δημιουργίας μας και να πειραματιστούμε άλλου είδους ύλη και πραγματικότητα. Κάθε φορά που αλλάζουμε συχνότητες,εισχωρούσε σε χαμηλότερης και υψηλότερης πυκνότητας ύλη, πιο δυσπλαστη και πιο εύπλαστη αντίστοιχα. Όλοι οι άνθρωποι έχουν το δικό τους πεδίο δημιουργίας-θόλο. Κάθε άνθρωπος επικοινωνεί με τους υπόλοιπους μέσα από μια εκδοχή τους, εικόνα τους, που έχει δημιουργήσει για αυτούς στη πραγματικότητα του. ΠΟΤΕ ΑΜΕΣΑ. Αντιλαμβάνεται μόνο τη συχνότητα που μπορεί από τα άλλα όντα και διαμορφώνει εκδοχές τους μέσα στη πραγματικότητα του. Οι άνθρωποι που ανήκουν στην ίδια κραδασμική ζώνη συχνοτήτων, αντιλαμβάνονται την ίδια πραγματικότητα, αλλά πάντα μέσω «του δικού τους κόσμου».

Αποσπάσματα από το βιβλίο της διάσημης Άλις Μίλερ (ψυχολόγος, κοινονιολόγος, φιλόσοφος και συγγραφέας «Το σώμα δεν ψεύδεται ποτέ» :

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ, τα οποία επί μακρόν ήταν εγκλωβισμένα μέσα μου, να εκφραστούν και κατάφερα να τα νιώσω, απελευθερωνόμουν ολοένα και περισσότερο από το παρελθόν μου. Τα αληθινά συναισθήματα δεν αποβάλλονται δια της βίας… Προσπαθούσα να φαντασιώνομαι θετικά συναισθήματα και να αγνοώ τα αρνητικά, ώστε να βρίσκομαι σε συμφωνία με την Ηθική, με το σύστημα αξιών που αποδεχόμουν. Ομως, οι προσπάθειές μου ήταν μάταιες… ΤΟ ΣΩΜΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ξεχάσει τις στερήσεις, το κενό είναι πάντα παρόν και περιμένει να γεμίσει… Mε έναν καλό, όχι ουδέτερο θεραπευτή μπορεί κανείς να βρει την αλήθεια του. Μπορεί να απαλλαγεί από τα συμπτώματά του, να απελευθερωθεί από την κατάθλιψη και να νιώσει τη χαρά της ζωής. Μπορεί να εξέλθει από την κατάσταση της εξάντλησης και να νιώσει το απόθεμα ενέργειας μέσα του, εφόσον αυτή η ενέργεια δεν θα καταναλώνεται πλέον στην απώθηση της αλήθειας του. ΔΙΟΤΙ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ εμφανίζεται κάθε φορά που καταπιέζουμε τα δυνατά συναισθήματά μας, οπότε υποτιμούμε τις μνήμες του σώματος και δεν τους δίνουμε την πρέπουσα σημασία… Το σώμα γνωρίζει ακριβώς τι μας λείπει, τι χρειαζόμαστε, τι δεν ανεχόμαστε, τι μας προκαλεί αλλεργία. ΩΣΤΟΣΟ, ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, στα ναρκωτικά ή στο αλκόολ, που κλείνουν ακόμα περισσότερο τον δρόμο προς την αλήθεια. Γιατί; Μήπως επειδή η αναγνώριση της αλήθειας είναι επώδυνη; Προφανώς! Αυτή η οδύνη όμως είναι προσωρινή και με έναν καλό θεραπευτή υποφερτή…

Όπως έχουμε πει, ο άνθρωπος είναι πομπός και δέκτης συχνοτήτων. Κάθε σκέψη που κάνουμε εκπέμπει, το ανάλογο είδος συχνότητας, και μας προκαλεί τα ανάλογα συναισθήματα, τον λεγόμενο ψυχικό μας κόσμο. Και με τον ίδιο τρόπο δέχεται σαν δέκτης τις συχνότητες που υπάρχουν γύρω του και παντού.

Αυτός ο ψυχικός κόσμος, διαχωρίζεται σε δύο είδη συχνοτήτων. Το ένα είναι το συνειδητό του εγκεφάλου, που παράγει συναισθήματα, σε ότι έχει σχέση με την υλική υπόσταση, και το άλλο το ασυνείδητο μας, το οποίο δέχεται υπερβατικές συχνότητες, αλλά και εκπέμπει πέραν της υλικής υπόστασης. Οτιδήποτε παράγει ενέργεια εκπέμπει συχνότητες. Από το οποιοδήποτε οργανικό τμήμα στο εσωτερικό μας σώμα, (για παράδειγμα η καρδιά, οι πνεύμονες), εκπέμπουν συχνότητες, και με τον ίδιο τρόπο, οτιδήποτε γύρω μας, αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη, εκπέμπονται εισερχόμενες συχνότητες από το ενεργειακό πλέγμα, και εξερχόμενες από την φύση που ενεργεί κι αυτή, από όλα τα όντα, και τον άνθρωπο μαζί, από τα πάντα σε ολόκληρο τον πλανήτη. Και όλα μαζί αλληλεπιδρούν. Η λήψη συχνοτήτων από το φυσικό περιβάλλον δημιουργεί αλυσιδωτές αντιδράσεις στον εγκέφαλο. Ο εγκέφαλος αρχίζει να συντονίζεται και να παράγει ανάλογες αντιδράσεις μέσα στο σώμα. Όπως για παράδειγμα, η συχνότητα μιας καταιγίδας είναι δυνατή να μας επιφέρει την παραπάνω εσωτερική αλλαγή των αλυσιδωτών αντιδράσεων, και ας μην είμαστε σε θέση να την αντιληφθούμε. Με λίγα λόγια αλλάζει τα συναισθήματα μας η επίδραση του καιρού, λόγω των λήψεων αυτών των συχνοτήτων από τον εγκέφαλο.

Επίλογος

Όσον αφορά στην expansion λοιπόν, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι πρόκειται για μια άμεση γρήγορη ουσιαστική και ευχάριστη διαδικασία. Πρόκειται για μια μέθοδο, που βασίζεται στη σύνθεση πολλών διαφορετικών τεχνικών και επιστημονικών συστημάτων, που επηρεάζει την δόνηση μας και επομένως, έχει μόνιμα αποτελέσματα. Είναι ένας τρόπος αντίληψης, που μας ξαναδίνει το «τιμόνι της ζωής μας». Και είναι μια ολοκληρωμένη εμπερία! Την πρώτη μέρα, η νοητική μέρα, συζητάμε και αναλύουμε με το μυαλό μας. Την δευτερη μέρα με την βοήθεια του διαλογισμού, χαλαρώνουμε και ευχαριστιώμαστε ένα ταξίδι στο υποσυνέιδητό μας. Αλλά δεν είμαστε μόνο νοηση και συναίσθημα. Η Expansion Therapy τιμά και το πνευύμα μας με την τελευταία μέρα, μια μαγική μέρα εναρμόνισης!

Πολλές μέθοδοι στηρίζονται στην νοητική ανάλυση και τους τρόπους διαχείρισης των θεμάτων μας. Με την expansion δεν ασχολούμαστε ιδιαίτερα με το θέμα που μας απασχολεί, αλλά με τις αιτίες που το έχουν δημιουργήσει. Έτσι, επιδρούμε σε βάθος, αλλάζουμε την ουσία-δόνηση μας και συνεπώς αλλάζει και η ζωή μας.

Τι θα γινόταν, αν οι παρελθοντικές εμπειρίες μας δεν είχαν αρνητικό πρόσημο; Τι θα γινόταν, αν μέσα μας δεν υπήρχαν αρχικές και αρνητικές τάσεις; ‘Μηδενίζοντας’ (όχι ξεχνώντας ή κρύβοντας, αλλά αποφορτίζοντας) τα συναισθήματα των αρχικών μας εμπειριών και κρατώντας την σοφία που μας χάρισαν, απελευθερωνόμαστε και οδηγούμαστε σε νέες επιλογές και πιο όμορφες δημιουργίες.

Τα στάδια της expansion ολοκληρώνονται με την ‘εναρμόνιση’, η οποία σφραγίζοντας το αποτέλεσμα και την αλλαγή του πυρήνα μας, δρα ουσιαστικά και όχι επιφανειακά. Εναρμονίζει την νέα μας δόνηση με το σώμα μας και βοηθάει στην ομαλή μετάβαση στην νέα μας ζωή!

Άννα Φιλίππου , Σύμβουλος Expansion Therapy, Ολιστική Θεραπεύτρια

Είμαι η Άννα Φιλίππου και ασχολούμαι με τις εναλλακτικές – ενεργειακές θεραπείες εδώ και πολλά χρόνια. Από τις θεραπείες που παρέχω έχω παρατηρήσει σημαντική βελτίωση και στην δική μου, αλλά και στις ζωές των ανθρώπων που βοηθάω… μόνο που πολλά από τα ζητήματα που δουλεύονται με τον Εναλλακτικό και Ενεργειακό τρόπο επανέρχονται στην ζωή μας και υπάρχει μια κάποια δυσκολία, στο να σπάσουμε τον φαύλο κύκλο που ακολουθούμε.

Η 20ετής αναζήτηση μου στον χώρο της αυτογνωσίας, της υποστήριξης και των θεραπειών… με οδήγησε «τυχαία» την expansion, μια επιστημονική μέθοδο που μίλαγε για μόνιμα και αμετάβλητα αποτελέσματα χρησιμοποιώντας όμως και Ενεργειακα εργαλεία…

Την δοκίμασα, είδα οτι κάνει αυτά που λέει, τα αποτελέσματα ήταν όντως άμεσα και μόνιμα και έτσι αποφάσισα και εκπαιδεύτηκα σε αυτήν.
24 ΜΑΙΟΥ 2015

Πηγή: Expansion Method

Expansion Method
Ακολουθήστε

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας