Αποκτήστε οικιακούς κομποστοποιητές κήπου χωρίς χρήματα!

 

Ηδωρεάν διάθεση οικιακών κομποστοποιητών κήπου θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της εφαρμογής Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που αναλαμβάνεται η σχετική πρωτοβουλία και αποφασίστηκε μετά την επιτυχία του πρώτου προγράμματος οικιακής κομποστοποίησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για την παραλαβή του κομποστοποιητή. Για την όλη διαδικασία της κομποστοποίησης θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ειδικό σεμινάριο που θα διοργανώσει ο Δήμος.

Επίσης, ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού θα φροντίσει για τη συνεχή παρακολούθηση και υποστήριξη των νοικοκυριών που θα λάβουν μέρος στο πρόγραμμα.

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@dpapxol.gov.gr ή να κατατεθούν σε έντυπη μορφή στο Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού, Λ. Περικλέους 55 – Χολαργός (Γραφείο Πρωτοκόλλου) ή στο γραφείο της Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κας Ειρήνης Βεντουζά (Αναστάσεως 90 Παπάγου).

Το έντυπο της αίτησης μπορείτε να το βρείτε συνημμένο εδώ.

Πηγή: dpapxol.gov.gr

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Στην Όμορφη Ζωή είμαστε αφιερωμένοι με πάθος στο σκοπό να ενημερώνουμε τους ανθρώπους για τους δρόμους που υπάρχουν για να βελτιώσουντην ζωή τους.
Στόχος μας να αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάθε αναγνώστη που θέλει να διανύσει το ταξίδι της ζωής του όμορφα και με θετικό τρόπο.
Αν θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα μας, σαν αρθρογράφος ή συνεργάτης, στείλε μας μήνυμα στο georgia@omorfizoi.gr
Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ζώντας σαν ξωτικό

Σχολιάστε

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας