Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο σας προσκαλεί σε καλλιτεχνικά μαθήματα σχεδίου και χρώματος, με θέματα εμπνευσμένα από τις πλούσιες Συλλογές του.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν δωρεάν για μικρές ομάδες επισκεπτών, που επιθυμούν να συμμετάσχουν, ημέρα Τετάρτη, ώρες 9.30 πμ.-13.30 μμ., κατά τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο 2016. Κάθε μάθημα θα έχει διάρκεια έως δύο ώρες. Τα μέσα για σχεδίαση θα παρέχονται από το Μουσείο. Κάθε ομάδα θα περιλαμβάνει 7 άτομα, από 15 ετών και άνω. Ο συντονιστής και διδάσκων είναι ο ζωγράφος – σκηνογράφος – εργαστηριακός συνεργάτης του ΤΕΙ Αθηνών Νικόλας Κληρονόμος, που θα προσφέρει στους επισκέπτες του Μουσείου την εκπαιδευτική και καλλιτεχνική του εμπειρία.

Την τελευταία Τετάρτη κάθε μήνα και ώρα 18.30 μμ. ο κ. Νικόλας Κληρονόμος θα παρουσιάσει στο Αμφιθέατρο του Μουσείου διάλεξη με θέμα: H ερμηνεία του φωτός στην αρχαία ελληνική ζωγραφική.

Για την παρακολούθηση της δράσης «Σχέδιο και χρώμα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο» και τη συμμετοχή σε αυτήν είναι απαραίτητη η προμήθεια εισιτηρίου και η δήλωση συμμετοχής κατά την προσέλευση στις Πληροφορίες στο Μουσείο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες:

Τηλ.: 213214 4891

Fax: 210 8213573

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Κυριακή 08:00-20:00

e-mail: eam@culture.gr

Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Πατησίων 44, Αθήνα 10682
www.namuseum.gr

Πηγή: namuseum.gr

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Στην Όμορφη Ζωή είμαστε αφιερωμένοι με πάθος στο σκοπό να ενημερώνουμε τους ανθρώπους για τους δρόμους που υπάρχουν για να βελτιώσουντην ζωή τους.
Στόχος μας να αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάθε αναγνώστη που θέλει να διανύσει το ταξίδι της ζωής του όμορφα και με θετικό τρόπο.
Αν θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα μας, σαν αρθρογράφος ή συνεργάτης, στείλε μας μήνυμα στο georgia@omorfizoi.gr
Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Εναλλακτικές διακοπές
Εναλλακτικές διακοπές

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.