Νέες δράσεις για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών του για την ανακύκλωση και γενικότερα τη διαχείριση των αστικών απορριμμάτων πραγματοποιεί ο δήμος Αλίμου, με κεντρικό μήνυμα «Όταν σου λέω πράσινο, να βγαίνεις».

Η δημοτική αρχή σκοπεύει στην ενημέρωση των κατοίκων για τη χρησιμότητα και τα οφέλη της ανακύκλωσης στη ζωή μας, αλλά και για την αναγκαιότητα πλέον της σωστής διαχείρισης των αστικών απορριμμάτων, με τελική ελπίδα την ανάπτυξη περιβαλλοντικής συνείδησης και κουλτούρας.

Στις δράσεις περιλαμβάνονται η δημιουργία ιστοσελίδας, στην οποία θα αναρτηθεί ενημερωτικό υλικό για τη διαχείριση των απορριμμάτων, το πρόγραμμα ανακύκλωσης του Δήμου, τα οφέλη της ανακύκλωσης, καθώς και χρηστικές πληροφορίες για τους δημότες.

Πηγή: enallaktikos.gr

Δράσεις για την διαχείριση απορριμμάτων στον Άλιμο

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Στην Όμορφη Ζωή είμαστε αφιερωμένοι με πάθος στο σκοπό να ενημερώνουμε τους ανθρώπους για τους δρόμους που υπάρχουν για να βελτιώσουντην ζωή τους.
Στόχος μας να αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάθε αναγνώστη που θέλει να διανύσει το ταξίδι της ζωής του όμορφα και με θετικό τρόπο.
Αν θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα μας, σαν αρθρογράφος ή συνεργάτης, στείλε μας μήνυμα στο [email protected]
Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το δικό οσυ Βίωμα

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας