Εμπρόσθιες κάμψεις του κορμού για υγιή νεφρά και ουροδόχο κύστη

Εμπρόσθιες κάμψεις του κορμού για υγιή νεφρά και ουροδόχο κύστη - της Μαριάννας Χρυσικάκου
Photo Credit: Pexels

1.014 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Της Μαριάννας Χρυσικάκου

Οι εμπρόσθιες κάμψεις του κορμού, από καθιστή ή όρθια θέση, ανακουφίζουν τα συμπτώματα της συσσωρευμένης κόπωσης και αποκαθιστούν την ομαλή ροή της κυκλοφορίας στους μεσημβρινούς των Νεφρών και της Ουροδόχου Κύστης, θεραπεύοντας και ενδυναμώνοντας τα εν λόγω όργανα από την καθημερινή επιβάρυνση.

Photo credit: Pinterest

Μαριάννα Χρυσικάκου

Η Μαριάννα Χρυσικάκου ζει και εργάζεται μόνιμα στην Ελλάδα, ως αρθρογράφος και αρχισυντάκτρια της πλατφόρμας εκπαιδευτικών υπηρεσιών ευζωίας WellDay –Live Longevity.
Μεταπτυχιούχος απόφοιτη των τμημάτων Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού και Claude Bernard Universite De Lyon Ι, έχει λάβει πιστοποιημένη εκπαίδευση στη Διατροφή, τη Θεραπευτική και την Άσκηση
Η Μαριάννα αρθρογραφεί σε τακτική βάση στον ελληνικό και τον διεθνή Τύπο και συντονίζει ατομικά και εταιρικά προγράμματα υγείας και ευζωίας, με εμφαση τον άνθρωπο και την αναβάθμιση της εξελικτικής του συνείδησης.
Δείτε τα πλήρη στοιχεία του Wellday

Πρόσφατα άρθρα του συντάκτη Μαριάννα Χρυσικάκου (όλα τα άρθρα)

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.