Είστε το ακτινοβόλο, λαμπερό, απεριόριστο ον, ον του φωτός και μέσα σας υπάρχει η χαρά.

0
490

Της Βικτώριας Καρυπίδου

Όσο και αν οι άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν γίνεται να είναι κάποιος και ευτυχισμένος και σε ευημερία και χαρούμενος την ίδια στιγμή και να έχει και ένα υπέροχο όμορφο γεμάτο νιάτα υγιές σώμα, εσείς όμως ξέρετε και όλα αυτά τα χωράτε μέσα σας, τα επιτρέπετε και ανοίγετε χώρο για όλα αυτά, ανοίγετε μέσα σας, επιτρέπετε όλα αυτά να εισχωρήσουν, εισχωρούν, τα επιτρέπετε. Είστε σφαίρα μέσα σε μια άλλη σφαίρα. Είστε το ακτινοβόλο, λαμπερό, απεριόριστο ον, ον του φωτός και μέσα σας υπάρχει η χαρά.

Όσο δυνατόν πιο συχνά δηλώνετε, επιβεβαιώνετε αυτή την εσωτερική διάθεση μέσα σας: «Είμαι γεμάτος ευδαιμονία, είμαι γεμάτη χαρά, είμαι γεμάτη ευτυχία και είναι μέσα μου, είμαι απόλυτα υγιής, είμαι σε ευημερία, νιώθω την θεϊκότητά μου, την αισθάνομαι, την μυρίζω, την ακούω, την γεύομαι. Είμαι στο εδώ και τώρα σε πλήρη φώτιση.» Όσο πιο συχνά μπορείτε.

Η φύση του ανθρώπου έχει σχεδιαστεί να ενσωματώνει, να ενθυμάται και να χωράει τον εαυτό της στον εαυτό της, να χωράει τον εαυτό της μέσα της, να επιτρέπει, αναγνωρίζοντας και γνωρίζοντας τα κομμάτια της. Ξέρει ότι όλα όσα ανακαλύπτει είναι ο ίδιος της ο εαυτός και καθώς επιτρέπει να υπάρχουν μέσα της, είναι σαν να επιτρέπει στον εαυτό της να βιώνεται μέσα στον εαυτό της. Εσείς είστε ο ανώτερος εαυτός. Εσείς είστε εκείνος που σας βοηθάει να ενθυμηθεί, ενεργοποιηθεί, αυτοθεραπευθεί.

Θέλω να δείτε λίγο αυτή την εικόνα. Κοιτάξτε την εικόνα.

Της Βικτώριας Καρυπίδου. Η φύση του ανθρώπου

Βλέπετε ότι φαίνονται δύο γυναίκες και φανταστείτε ότι η μία, που είναι η θεραπεύτρια, όπως φαίνεται εδώ κιόλας, εισχωρεί μέσα στην άλλη. Στην άλλη γυναίκα, όπου φαίνεται ότι πραγματώνεται η μετατόπιση της ενέργειας, η μετατόπιση της εσωτερικής σφαίρας, όπου έχει επιτρέψει να συμβεί η αλχημεία, η αυτοθεραπεία, όπου πραγματοποιείται η ισορροπία, επαναφέρεται η ισορροπία. Είσαστε και οι δύο το ίδιο ον, μέσα σας υπάρχει μία σφαίρα. Δείτε το σαν μία ενωμένη σφαίρα. Ενοποιείται. Εσείς είστε διαμεσολαβητής, εσείς είστε και ο δέκτης. Είστε η σφαίρα σας, το άφθαρτο αιώνιο πνεύμα, ψυχικά προικισμένο, εντελώς διαισθητικό ον, που λαμβάνει μηνύματα, που λαμβάνει επικοινωνία από εσάς τους ίδιους από τις ανώτερες σφαίρες και γι’ αυτό είστε και πολύ χαρούμενο ον, διότι ξέρετε πάντα μα πάντα ποιό θα είναι το επόμενό σας βήμα. Εσείς ο ίδιος, η ίδια σας κατευθύνετε.

Θέλετε να βλέπετε διαφορετικά την ζωή σας; Δείτε το μέσα σας. Όλα εκείνα που μπορεί να σας προκαλούν ανησυχία ή αμφιβολία, δείτε, κοιτάξτε μέσα σας. Θυμηθείτε ότι όλα, όλες οι λύσεις, υπάρχουν εκεί. Δώστε αυτές τις αμφιβολίες, παραδώστε τες σ’ εσάς τους ίδιους. Κοιτάξτε μέσα σας, νιώστε την βιολογική σας νιότη, νιώστε την απόλυτη χαρά, την έχετε μέσα σας. Απλά πρέπει να συντονιστείτε μ’ αυτήν εκείνη την ώρα. Όλες οι ανησυχίες διαλύονται εκείνη την στιγμή, διότι πολύ απλά δεν υπάρχουν.

Είστε συγχρόνως και η ανώτερη πτυχή του εαυτού σας και εκείνη που θέλει και έχει επιλέξει να ενθυμηθεί. Το παιχνίδι γίνεται εσωτερικά όμορφες ψυχές μου και ενσωματώνετε τον ίδιο σας τον εαυτό. Σφαίρα μέσα στην σφαίρα.

Αυτό που ακτινοβολείτε, ακτινοβολείται από μέσα προς τα έξω. Ακτινοβολείστε αυτό που περνάει από τις ακτίνες του φωτός, είναι φορτισμένο με αυτό ακριβώς που είστε μέσα σας έξω. Τώρα στη σφαίρα σας υπάρχει απόλυτη αληθινή ευδαιμονία, χαρά, ενθύμηση, συγκίνηση, αγάπη. Ακτινοβολείστε το αδιάκοπα. Βρεθείτε μέσα σε αυτό συνεχώς. Γεννήστε το συνεχώς, αναγεννάτε το συνεχώς. Παράξτε το συνεχώς και ακτινοβολείστε το όσο περισσότερο μπορείτε.

Υπάρχουν μερικά μονοπάτια, για δύο θα μιλήσουμε, τα οποία ο κάθε άνθρωπος έχει την βούληση να επιλέξει. Ποιό μονοπάτι θα διαβεί; Και τα δύο, όπως και να έχει, σας φέρνουν στον ίδιο προορισμό, σας φέρνουν στην φώτιση, ουσιαστικά στη διορατικότητα, στην κατανόηση και αποδοχή του εαυτού σας και εν τέλει στην ανάληψη, στην φώτιση. 

Το πρώτο μονοπάτι το έχουμε επιλέξει πάρα πολλές φορές. Είναι το μονοπάτι όπου ο άνθρωπος καταναλώνει, χρησιμοποιεί, όπου ο άνθρωπος ψάχνει να πάρει κάτι από κάπου, είναι εξαρτημένος από αυτό τον κόσμο που τον περιβάλλει, είναι εξαρτημένος από τις απόψεις των άλλων, είναι εξαρτημένος από πράγματα έξω από αυτόν, χωρίς τα οποία πιστεύει ότι δεν μπορεί να ζήσει και δεν μπορεί να ευτυχήσει.

Εσείς όμως περπατάτε μία νέα γέφυρα, εσείς είστε μοναδικά πρότυπα, άνθρωποι-πρότυπο που δουλεύουν με τον εσωτερικό τους κόσμο. Βοηθάτε τον εαυτό σας να ενθυμηθεί την απελευθέρωση από τα πάντα, να αποπροσκολληθεί, αποταυτιστεί, αποκτώντας την ελευθερία ακόμα και από το πνεύμα, τους αγγέλους, από τους ίδιους σας τους παλαιωμένους περιοριστικούς εαυτούς. Όταν λέω από το πνεύμα, εννοώ από εκείνο τον θεό που σκαρφιστήκαμε, γιατί κατανοήσαμε ότι είστε εσείς ο ίδιος ο θεός και δεν υπάρχει κανείς έξω από εσάς και εκτός από εσάς. Παντού είστε εσείς, δεν υπάρχει διαχωρισμός.

Εάν αυτό τον μήνα λοιπόν επιτρέψετε στ’ αλήθεια να κάνετε χώρο μέσα σας, για να εισχωρήσει η ελευθερία, τότε πιστεύω πως αυτή η ομάδα ανθρώπων που διαβάζει αυτό το κείμενο θα δημιουργήσει μοναδικά πλάσματα, ανθρώπους πάνω σε αυτόν τον πλανήτη οι οποίοι θα πάψουν να ψάχνουν να πάρουν κάτι από απέξω και να πάρουν κάτι να εκμεταλλευθούν.

Θα περπατήσετε το νέο μονοπάτι, το μονοπάτι όπου μοιράζεστε με την ιδιοφυία σας, μοιράζεστε με τους άλλους την χαρά, την ευτυχία, την ευημερία, τις εμπειρίες και την σοφία σας, μοιράζεστε με τις εμπειρίες και την σοφία σας. Είστε ο άνθρωπος που ακτινοβολεί και στις ακτίνες του φωτός του που ακτινοβολεί αυτό που διαπερνάει μέσα στον ήχο είναι το πάθος σας να ζήσετε, χωρίς να βιάζεστε, να απολαμβάνετε. Γίνεστε εκείνος με τον οποίο είναι ευχάριστο, άνετο και όμορφο να βρίσκεται κανείς. Έτσι νέοι άνθρωποι, ιδέες, διάφορες δουλειές θα σας βρίσκουν για να μπορούν να υπάρχουν στην ακτίνα του φωτός σας.

Το νέο μονοπάτι λοιπόν είναι όταν απενεργοποιείστε εντελώς απ’ όλες τις εξωτερικές πηγές ενέργειας, διότι αναγνωρίζετε και θυμάστε όλο και περισσότερο ότι εσείς είστε εκείνη η ανεξάντλητη πηγή ενέργειας, εσείς είστε ο ήλιος του εσωτερικού σας κόσμου, ο οποίος μονίμως αντλεί και διοχετεύει ενέργεια – είναι ανεξάντλητη αυτή η πηγή. Είστε λοιπόν εκείνος ο ελεύθερος ανεξάρτητος δημιουργός της δικής σας πραγματικότητας.

Όλα υπάρχουν μέσα σας και κοιτάτε προς τα έσω και βλέπετε όλες τις απαντήσεις, καθώς τις ακτινοβολείτε. Αυτός ο master που γίνεστε είναι αυτός που συνεχώς ακτινοβολεί την χαρά, ακτινοβολεί τις ποιότητες, ακτινοβολεί τα νιάτα του. Φαίνεστε και αυτό βοηθάει τους ανθρώπους γύρω να δουν την δική τους αλήθεια επίσης.

Έτσι λοιπόν έχουμε την εργασία για το σπίτι, θυμάστε συνέχεια ότι είστε σφαίρα μέσα σε μια άλλη σφαίρα, θυμάστε ότι είστε αθάνατοι, είστε συνεχώς χαρούμενοι και βιώνετε τα νιάτα. Εάν έχετε κάποιο ζήτημα που θα θέλατε να βρείτε μια απάντηση, ή λύση στραφείτε προς τα μέσα για μια ερώτηση, κοιτάξτε μέσα σας, όλες οι απαντήσεις είναι εκεί και όταν επικοινωνείτε με τους άλλους. Αποκλείστε από το λεξιλόγιό σας την λεξούλα «δεν» και συνεχώς ενοποιηθείτε, κρατώντας σε μια ισορροπία την καλλιέργεια του σώματος, τα νιάτα σας, την ψυχή σας, αυτό που σας κάνει και χαίρεστε και την αθανασία σας, όπου συνδέεστε με την φωτεινή σας σφαίρα, όπου θυμάστε πραγματικά ότι είστε πνευματικά όντα. 

Επίσης να θυμάστε ότι καθώς πέφτετε για ύπνο, ετοιμάζετε το πιο ωραίο σκηνικό, το πιο τέλειο σκηνικό, δεν υπάρχει καμιά ανησυχία, δεν υπάρχει τίποτε το οποίο μπορεί να ταρακουνήσει εκείνη την ώρα την είσοδό σας στον ύπνο, κατά την διάρκεια του οποίου ξεκουράζεστε και ξέρετε ότι το πρωί ξυπνάτε σ’ ένα παραδεισένιο σκηνικό, αυτό που σας αξίζει. Κοιμάστε λοιπόν με χαμόγελο, αποκοιμιέστε με χαμόγελο, με χαρωπή καρδιά, γνωρίζοντας ότι είστε ένα λαμπερό ακτινοβόλο ον.

Γιατί κάνουμε κάποιες ασκήσεις 21 ημέρες; Επειδή 21 ημέρες είναι η χρονική περίοδος κατά την οποία σταθεροποιείται στο κυτταρικό επίπεδο και στο αίμα η μνήμη αυτού που κάνετε και εκείνο τότε γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σας και της ύπαρξής σας. Την αναπνοή βέβαια θα την κάνουμε όλη μας την ζωή, αυτή δεν είναι πρακτική μιας φοράς και οι 21 ημέρες εκτέλεσης είναι η στερέωση ενσωμάτωσης, σταθεροποίηση πρακτικής έως την αυτοματοποίησή της. Η αυτοματοποίηση είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής/ συνήθειάς σας. Ενθαρρύνετε και ενδυναμώνετε τον εαυτό σας, ενθαρρύνετε και ενδυναμώνετε και τους άλλους. Δεν υπάρχει κανείς πέρα από εσάς. Δεν υπάρχει κανείς που θα σας έδινε απαντήσεις στα δικά σας ερωτήματα.

Επίσης θέλω να τονίσω ότι μετά τις 11 το βράδυ προσπαθείτε να επικοινωνείτε μόνο με τον εαυτό σας. Μετά από αυτή την ώρα κλείστε τα πάντα και ασχοληθείτε μόνο μ’ εσάς. Η αποστολή είναι να σκέφτεστε, να μιλάτε μόνο θετικά, χωρίς άρνηση. Επίσης, καλό είναι να σταματήσουμε να συζητάμε με φίλους διάφορες ιστορίες του χθες, από τη στιγμή που επιλέγουμε να μένουμε στο Τώρα.

Πηγή: anagenis.com

Βικτώρια Καρυπίδου
Πρόσφατα άρθρα του συντάκτη Βικτώρια Καρυπίδου (όλα τα άρθρα)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας