Έλενα Έρα | “Εζερστένια, η αφύπνιση της δεύτερης Γης”

0
294

Εζερστένια, η αφύπνιση της δεύτερης Γης (στα Ελληνικά)

 

Στο βιβλίο της Εζερστένιας θα διαβάσεις για τον εαυτό σου. Θα διαβάσεις για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζεις, για τα ιδανικά που προσπαθείς να υπερασπιστείς, για τις προσπάθειες που φαίνονται μάταιες, για την αναζήτηση της απόλυτης αγάπης… Και στο τέλος, όλες οι απαντήσεις θα ξεδιπλωθούν μπροστά σου… Ξεκίνησε το ταξίδι! – Έλενα Έρα

Μια συναρπαστική ιστορία περιπέτειας και δράσης που αφυπνίζει τα ομορφότερα χαρίσματα των ανθρώπων…

Πώς θα σου φαινόταν αν ζούσες σε έναν πλανήτη όπου έχεις μερική ή καθόλου ελεύθερη βούληση, έχοντας μιαν άνετη και εύκολη ζωή, άλλους να αποφασίζουν για σένα και ξαφνικά, να ερχόταν ένας κακός και να σου άλλαζε τα πάντα;

Το χαρακτηριστικό του βιβλίου που το κάνει τόσο συναρπαστικό, είναι οι αλλαγές και απρόσμενες εξελίξεις σε κάθε κεφάλαιο. Προκειμένου ο πλανήτης Εζερστένια να λάβει κι εκείνος την ενέργεια της ελεύθερης βούλησης – προνόμιο μέχρι στιγμής των κατοίκων της Γης – το Σύμπαν στήνει μια νέα Αρένα Παιχνιδιού από την αρχή.

Παρακολουθούμε την ιστορία του Γιοζ της Αστροφεγγιάς, που βρίσκεται συνεχώς αντιμέτωπος με το αίσθημα της επιλογής, παράλληλα με την αναζήτηση του αιώνιου συντρόφου.

Έχουμε επαφή με αυτόν τον πλανήτη; Σίγουρα έχουμε, καθώς η ενέργεια της Εζερστένιας έχει ήδη αγγίξει τη Γαία κι ας βρίσκεται σε άλλη διάσταση. Η συναισθηματική περιγραφή και οι προκλήσεις των πρωταγωνιστών, κάνουν την ιστορία τόσο γνώριμη, που βρίσκεις σίγουρα ένα κομμάτι του εαυτού σου στις σελίδες του βιβλίου.

Η πλοκή της ιστορίας, μας κάνει να συμπάσχουμε με τους ήρωες και μαζί τους, να μαθαίνουμε κι εμείς θεμελιώδη μαθήματα ζωής που ανάγονται σε πνευματικές προκλήσεις. Αν μπορούσα να συμπεριλάβω όλη την ουσία της ιστορίας σε μία φράση, θα επέλεγα να χρησιμοποιήσω αυτήν: Η συνειδητότητα αλλάζει τη φυσική.

Για όσους θέλουν να απολαύσουν μια ιστορία γεμάτη δράση και περιπέτεια, η Εζερστένια θα τους συναρπάσει. Για όσους νιώθουν πως ήρθε η ώρα να κάνουν το πρώτο βήμα προς μιαν εσώτερη, πνευματική αναζήτηση αλλά δεν ξέρουν τον τρόπο, το βιβλίο αυτό θα τους δώσει πολλή τροφή για σκέψη και νέες οπτικές θεώρησης της υλικής πραγματικότητας.

Και για όσους ήδη έχουν ξεκινήσει το ταξίδι αυτό, θα ανακαλύψουν ένα ακόμη πιο διευρυμένο Σύμπαν…

– Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου

Έλενα Έρα

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας