Ένα πάρτι γεμάτο χορό, γέλια και άπειρες σερπαντίνες έλαβε χώρα την Κυριακή το μεσημέρι στη Γιαννιώτικη Γωνιά στη Γλυφάδα.

 

Tα παιδιά και οι γονείς του δήμου ανταποκρίθηκαν σύσσωμοι στο κάλεσμα της προέδρου του Συλλόγου ΑμεΑ Γλυφάδας «Εν Πλω», κ. Ντίνας Σταύρου, για να κόψουν την πίττα για το 2020, να ανταλλάξουν ευχές για μια χρονιά γεμάτη υγεία, χαμόγελα και νέες δραστηριότητες και φυσικά πολλές αγκαλιές.

Στο πάρτι που κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα στο φιλόξενο αυτό χώρο στη Γλυφάδα, οι προσκεκλημένοι κάθισαν στις καρέκλες τους μόνο για το φαγητό, καθώς ο χορός και το τραγούδι ξεσήκωσε τους πάντες. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο δήμαρχος της Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος μίλησε με τα περισσότερα παιδιά, που έσπευσαν να τον χαιρετίσουν και να τον παρασύρουν με τη χαρά τους, αλλά και τους γονείς τους, που ξέρουν καλά ότι στο πρόσωπο του έχουν βρει έναν πραγματικό και ενεργό συμπαραστάτη του θεάρεστου σκοπού τους.

Την εκδήλωση τίμησαν και πολλά μέλη του δημοτικού συμβουλίου και η εξαιρετική Μπέσσυ Αργυράκη που μεγάλωσε τη χαρά όλων με το μπρίο, το χορό και τα γλειφιτζούρια σοκολάτας που έφερε για όλα τα παιδιά.

Ο Σύλλογος ΑμεΑ Γλυφάδας «Εν Πλω» ιδρύθηκε πριν από τέσσερα χρόνια με σκοπό την καλυτέρευση της ζωής των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Καλές Απόκριες σε όλους!

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας