Ένας Άγγελος να σε προσέχει!

0
1403

Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου γιορτάζουν οι Άγγελοι, η Σύναξη των Αρχαγγέλων και των λοιπών Αγίων ασωμάτων και ουρανίων Ταγμάτων. Σύναξη σημαίνει συνάθροιση, συγκέντρωση των Αγγέλων που έδειξαν την πίστη τους στον Δημιουργό, μετά την πτώση του Εωσφόρου.

 

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ διέσωσε, από την πτώση τις Αγγελικές δυνάμεις με το στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου και ο Θεός του έδωσε την θέση του Άρχοντα των Αγγελικών Ταγμάτων. Οι Άγιες Γραφές αναφέρουν ακόμη πολλά θαύματα, τα οποία επιτέλεσε ο Αρχιστράτηγος Μιχαήλ.

Χρόνια πολλά Άγγελοι!

Τιμώντας τους Αγγέλους και τους επικεφαλής των Αγγελικών Ταγμάτων, τον Αρχάγγελο Μιχαήλ και τον Αρχάγγελο Γαβριήλ, έχω ένα υπέροχο Δώρο για σένα!

Μπορείς να πάρεις Δωρεάν το ebook Οι Άγγελοι μαζί σου, για Σύνδεση, Προσευχές και Ευλογίες με αυτά τα υπέροχα όντα.

Θέλω το ΔΩΡΕΑΝ eBook
Οι Άγγελοι μαζί σου

Ο κόσμος των Αγγέλων ήταν η πρώτη πράξη του Θεού. Οι Άγγελοι είναι νοητά, άυλα πνεύματα ελεύθερα και αυτεξούσια. Οι Άγγελοι είναι ασώματοι και υπηρετούν τον Θεό δοξολογώντας Τον.
Ο Θεός τους δημιούργησε από την αρχή αθανάτους.

Οι Άγγελοι, είναι φωτεινές δυνάμεις του Πνεύματος, είναι οι Αγγελιοφόροι που μεταφέρουν τα μηνύματα από τον Θεό στους ανθρώπους και ενεργούν ως διάμεσα, μεταξύ του Θεού και του ορατού κόσμου. Η λέξη Άγγελος είναι Ελληνική και σημαίνει αγγελιοφόρος, δηλαδή εκείνος που φέρνει τα μηνύματα. Οι Άγγελοι, είναι φωτεινά όντα, άδολης αγάπης, και δεν έχουν περιορισμούς του χώρου και του χρόνου και συνδέονται με την αέναη ενέργεια της ευδαιμονίας, ακτινοβολώντας την αγάπη και την δόξα Του Πνεύματος. Συντροφεύουν τον κάθε άνθρωπο και τον βοηθούν να επικοινωνεί με το Πνεύμα. Οι Άγγελοι, υπάρχουν σε όλες τις θρησκείες. Το έργο τους είναι να ευθυγραμμίσουν την ψυχή των ανθρώπων με τον θεϊκό Νου και το δικό τους σχέδιο. Φέρνουν στην ζωή μας, χαρά και Γαλήνη και μας βοηθούν να έρθουμε σε επαφή με την πνευματική μας διάσταση και να ανακαλύψουμε τον Αληθινό Πνευματικό μας Εαυτό, που είναι ο σοφός εαυτός μας, που γνωρίζει τα πάντα για μας. Γνωρίζει το σχέδιο της ζωής μας και το συμβόλαιο που έχουμε να υλοποιήσουμε σε αυτήν την ενσάρκωση.

Όταν λαμβάνουμε την καθοδήγηση των Αγγέλων, μαθαίνουμε να ζούμε με λιγότερο φόβο, να βιώνουμε την Γαλήνη και την ασφάλεια.  Οι προσωπικοί μας Άγγελοι, οι δικοί μας Φύλακες Άγγελοι, είναι δίπλα μας από την ώρα που γεννιόμαστε και μας συνοδεύουν σε ολόκληρη την ζωή μας.  Είναι κοντά μας, σαν Προστάτες και Καθοδηγητές αλλά και ως Δάσκαλοι. Οι Άγγελοι, δεν επεμβαίνουν στην Ελεύθερη βούληση μας, και περιμένουν από μας να ζητήσουμε την βοήθειά τους. Καλέστε τους Αγγέλους στην ζωή σας και ζήστε μαγικά.

  • Πώς να κάνω την ζωή μου καλύτερη και να προσελκύσω όλο όλα αυτά που επιθυμώ.
  • Πώς μπορώ να Συνδέομαι με την ανώτερη Σοφία μου και με τον Ανώτερο Εαυτό μου.
  • Ποιος  είμαι και πώς μπορώ να συνδεθώ με το πνεύμα.
  • Πώς να συνδεθώ με τους Αγγέλους και θα πάρω απαντήσεις για τα ερωτήματα μου.
  • Πώς να αυξήσω την επίγνωση μου και την πνευματικότητα.

Με την Βοήθεια των Αγγέλων, μπορείτε να αναπτύξετε την Σοφία να ενισχύσετε την αυτογνωσία σας, να ξεπεράσετε τα εμπόδια επικοινωνίας με το εσωτερικό σας φως και με την θεϊκή σπίθα εντός σας.

Ποιος Πραγματικά είσαι, πώς συνδέεσαι με το Πνεύμα και τον Ανώτερο Εαυτό σου; Εάν θα μπορούσες να δεις  τον εαυτό σου, με τον τρόπο  που σε βλέπουν οι Άγγελοι, δεν θα μπορούσες να αψηφήσεις τον σκοπό της ζωής σου. Εάν μπορείς να το ονειρευτείς, οι Άγγελοι μπορούν να σε βοηθήσουν για να το αποκτήσεις, καθώς οι άγγελοι σε βοηθούν να μην νιώθεις διαχωρισμένος από τα όνειρά σου.

Αγαπημένοι Άγγελοι,

σας παρακαλώ κοιτάξτε βαθιά μέσα στην καρδιά μου και βοηθήστε με να προσελκύσω ακριβώς αυτά που χρειάζομαι. Ευχαριστώ τους Αγγέλους που φέρνουν Ευλογίες στην ζωή μου.

Φωτεινές Αγγελικές Ευλογίες!

Θέλω το ΔΩΡΕΑΝ eBook
Οι Άγγελοι μαζί σου

 

Newsletter εγγραφή

 

Καίτη Σαμαρτζή

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας