Ο πρώτος κύκλος της καινοτόμας αυτής έμπνευσης των 21 ημερών έγινε και στέφθηκε με μία συγκινητική επιτυχία! Επόμενη στάση, η Αναγέννηση!

 

Πριν από λίγο καιρό είχα μία ενδιαφέρουσα καθοδήγηση από την Αγγελική Οικογένεια της Anagenis! Γνωρίζω χρόνια τώρα από την ενασχόλησή μου με τον διαλογισμό, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και από τις εμπειρίες των μαθητών μου, τα οφέλη που έχει αυτή η καθημερινή δέσμευση απέναντι στη σύνδεση με την Πηγή μέσα μας.

Τα οφέλη του διαλογισμού είναι πλέον κοινά αποδεκτά από πολύ κόσμο. Τόσο και η αλλαγή που μπορούμε να φέρουμε στη ζωή μας, όταν υιοθετούμε μία νέα συνήθεια για 21 ημέρες.

Έρευνες δείχνουν ότι το να αφιερώνουμε συνολικά 15 λεπτά διαλογισμού κάθε μέρα για αρκετές εβδομάδες παράγει ανιχνεύσιμες, θετικές αλλαγές στον εγκέφαλό μας. Αντίστοιχα, η συνήθεια αυτή μειώνει το στρες, το άγχος και προσφέρει μια ενισχυμένη αίσθηση ευημερίας.

Όταν εμφανίστηκε αυτή η ιδέα στο πεδίο μου κάθε κύτταρό μου αναφώνησε από ενθουσιασμό. Είναι αυτό το αίσθημα που έχει ο καθένας από εμάς, όταν έρχεται αυτή η αρχική έμπνευση, για την επόμενη δημιουργία του στον κόσμο. Σα να βλέπεις ήδη την εικόνα και ανυπομονείς να περάσεις στη δράση και να κάνεις την ιδέα σου υλοποίηση!

Φυσικά και δεν έπεσα έξω, η εσωτερική σοφία μας άλλωστε πάντα γνωρίζει.

Το όραμά μου από την πρώτη στιγμή ήταν να προσφέρω στον κόσμο μία φόρμουλα, που με εύκολο και άμεσο τρόπο θα μας επέτρεπε να ξεκινάμε και να παραμένουμε μέσα στην ημέρα μας διαρκώς συνδεδεμένοι. Ταυτόχρονα, ήθελα αυτή η φόρμουλα να είναι μία καινούρια μόνιμη συνήθεια με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Σαν ένα καινούριο πρόγραμμα, που εγκαταστάθηκε μέσα στον εγκέφαλο και του έδωσε ένα νέο καθημερινό χόμπυ που μπορεί να απογειώσει τη ζωή μας!

Καθώς οι 21 ημέρες υλοποιούνταν…

Κατά τη διάρκεια των 21 ημερών παρατηρούσα τη δυναμική της ομάδας και τον κάθε ένα από τους συμμετέχοντες που είχε πάρει την απόφαση να συνδεθεί μαζί μας σε αυτό το ταξίδι.

Συνειδητοποίησα λοιπόν το βάθος της επιτυχίας, που βρίσκεται πίσω από αυτή την εμπειρία.

Στην ουσία, δώσαμε την ευκαιρία (για κάποιους από εμάς ίσως και για πρώτη φορά) να γίνουμε ο Κύριος του Εαυτού, να δεσμευθούμε και να αναλάβουμε την ευθύνη για εμάς ως προς όλες τις σφαίρες της ζωής μας.

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν αυτές οι 21 ημέρες.

Ο διαλογισμός και η καθημερινή σύνδεση με την πηγή μέσα μας επιδρούν πρώτα στο βιολογικό μας σώμα. Στην πορεία ανοίγει ο δρόμος και η πόρτα που γεφυρώνει το αόρατο με το ορατό, τον γήινο εαυτό με τον ουράνιο, την κλειστή με την ανοιχτή καρδιά και τελικά την κάθε πρόκληση με τη λύση της.

Σταδιακά και καθώς διατηρούμε την καθημερινή μας αυτή σύνδεση, χτίζουμε τη σχέση μας με τη Διευρυμένη Συνειδητότητα, η οποία παραμένει παρούσα για όλο και μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μέσα στην ημέρα μας.

Η φόρμουλα αυτή που δημιουργήθηκε από την αρχική σύλληψη της ιδέας μέχρι την υλοποίησή της εξελίχθηκε σε ένα εργαλείο, που γίνεται πανέμορφο και χρήσιμο όταν εσείς το παίρνετε στα χέρια σας. Η μαγεία που ξετυλίγεται μέσα στη ζωή του καθενός μας είναι μοναδική και είναι καλύτερο να την περιγράψω μέσα από τα λόγια κάποιων συμμετεχόντων του πρώτου μας κύκλου:

Εμπειρίες Συμμετεχόντων:

«Οι 21 ανάσες μεταμόρφωσης για μένα, ήταν ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος του προγράμματος. Ηταν 21 ημέρες όπου η κάθε ανάσα σήμαινε και κάτι διαφορετικό. Μεταμόρφωση με θαύματα. Συγχρονικότητας, θεραπείας, χαράς. Κάθε μέρα συνειδητοποιούσα και κάτι!! Ευχαριστώ την Αnagenis, ευχαριστώ τη Βικτώρια που ήταν για όλους εκεί, πριν από όλους.» Σ.

«Ξυπνώντας  κάθε πρωί με την φόρμουλα αλλάζει όλη η καθημερινότητα, γιατί είμαστε σε πολύ υψηλές δονήσεις και έτσι έλκουμε τα καλύτερα… ταυτόχρονα γίνεται και αποτοξίνωση στο σώμα μας και απελευθέρωσεις συναισθηματικών μπλοκαρισματων. Μια ολοκληρωτική ανανεωση! Απλά υπέροχο!» Μ.Χ.

«Με τον απλό και γλυκό  ρυθμό της Βικτώριας άρχισα να βρίσκω την ισορροπία μεταξύ σώματος και πνεύματος! Ξαναζωντάνεψα! Σε ευχαριστώ Βικτώρια απο καρδιάς (και η ομάδα βοήθησε ΠΟΛΥ!)» Σ.Ξ.

«Μέρα με την μέρα από την 1η συνάντηση έως την 21η , δούλευαν οι αλλαγές στη βιολογία, στην αντοχή, στην τροφοδότηση του σώματος  με μια δροσιά στην αναπνοή, στη διαχείριση των συναισθημάτων την υπόλοιπη μέρα. Το θέμα κάθε μέρας γινόταν μία συχνή συνειδητή υπενθύμιση και ο ύπνος, το ξύπνημα, η συνειδητότητα και η διάρκεια κάθε μέρας λες και προεκτάθηκε και ο χρόνος έγινε άπλετος.

Μία αίσθηση ζωντανής Ζωής κι όχι Ζωή από κεκτημένη ταχύτητα!

Ευχαριστώ Anagenis, ευχαριστώ Βικτώρια!» Ε. Β.

Ήρθε η ώρα και ο καιρός για την Αφυπνισμένη Συνειδητότητα, εμάς που έχουμε έρθει σε επαφή με την επίγνωσή μας να βιώνουμε την καθημερινότητά μας μέσα από αυτό. Να είμαστε δηλαδή ζωντανοί μέσα στη ζωή.

Είμαστε εδώ όλοι μαζί για να χτίσουμε το καινούριο. Αυτό το επιτυγχάνουμε και το χτίζουμε μέσα από το να είμαστε στη ζωή σε κάθε περίσταση και εμπειρία.

Ένα από τα κύρια εργαλεία στη φαρέτρα μας σε αυτή τη διαδικασία είναι ο καθημερινός διαλογισμός. Μας βοηθάει στο να βελτιώνεται το εσωτερικό μας περιβάλλον, από το οποίο βγάζουμε καθημερινά τα σκουπίδια έξω. Με αυτόν τον τρόπο ερχόμαστε όλο και πιο κοντά στον πυρήνα της ύπαρξής μας και στην ουσία μας. Έτσι, νιώθουμε σταδιακά όλο και πιο πολύ τον λόγο για τον οποίο βρισκόμαστε εδώ και τι είναι αυτό που λαχταράει η καρδιά μας.

Ο Διαλογισμός με τη Σφραγίδα Ποιότητας της Anagenis.

Κάθε αφυπνισμένη ψυχή που έρχεται σε επαφή με τον Διαλογισμό και τις φόρμουλες ΕνΘυμησης της Anagenis συναντά 3 σημαντικά στάδια:

  1. Τη Δυναμική Κίνηση που ξυπνάει κάθε κύτταρο της Ιερής μας Βιολογίας.
  2. Την Αναπνοή που δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον για να υλοποιηθεί η Σύνδεση με την Πηγή.
  3. Την είσοδό μας στη Σύνδεση και στη Διαλογιστική Κατάσταση.
  4. Ο επόμενος κύκλος έρχεται κι αυτός με τη σειρά του ακόμη πιο εξελιγμένος και δυνατός.

Έχοντας ως κύριο στόχο μας αυτή τη φορά την Αναγέννηση μέσα από την αποτοξίνωση του σώματος και του πνεύματος θα απελευθερώσουμε όλα όσα δε μας εξυπηρετούν πια και είμαστε έτοιμοι να απελευθερώσουμε και να αποχαιρετήσουμε. Μόνο μέσα από αυτή την απελευθέρωση θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε χώρο και προσκαλέσουμε το καινούριο που επιθυμούμε.

Η Καινοτομία του Απριλίου

Αυτόν τον μήνα αποφασίσαμε να σας προσφέρουμε 3 διαφορετικές επιλογές για να συμμετάσχετε σε αυτό το ταξίδι της ΑναγέννησηςΣας προσκαλούμε να παίξετε με την φόρμουλα των 21 ημερών με την επιλογή που σας ταιριάζει περισσότερο.

Ρωτήστε την εσωτερική σας γνώση και σας περιμένουμε στις 8 Απριλίου να ξεκινήσουμε τον νέο μας κύκλο! Δηλώστε τη Συμμετοχή σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα ενδιαφέροντος σε αυτόν τον σύνδεσμο.

 

Newsletter εγγραφή

 

Βικτώρια Καρυπίδου

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας