αα

Συγκεντρώσαμε τα πιο ενδιαφέροντα άρθρα της προηγούμενης βδομάδας και σας τα παρουσιάζουμε !
Ευχόμαστε να τα απολαύσετε !
αα
Εγγραφείτε
κι εσείς στα εβδομαδαία ενημερωτικά μας ! 
Η κλήρωσή μας
Κερδίστε το βιβλίο "Ο Οδυσσέας δεν ταξίδεψε ποτέ" | Εκδόσεις Καφέ Σχολείο Κερδίστε το βιβλίο “Ο Οδυσσέας δεν ταξίδεψε ποτέ” | Εκδόσεις Καφέ Σχολείο
Ένα διδακτικό έπος όπου ο ποιητικός λόγος του συγγραφέα αποκαλύπτει τον άνθρωπο του μέλλοντος, μέσα από τη διδασκαλία του Γέροντα – Οδυσσέα.
Έναν άνθρωπο και έναν κόσμο πλήρη, ήσυχο, με εσωτερική ειρήνη, όπως τον οραματιζόταν ο Κώστας Φωτεινός από πολύ μικρός.
Λήξη διαγωνισμού: Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019, 10:00 μμ


Επιλεγμένα άρθρα της προηγούμενης βδομάδας

 

Hatha Yoga | H γιόγκα που τα έχει όλα και σε πάει παντού Hatha Yoga | H γιόγκα που τα έχει όλα και σε πάει παντού
Η hatha yoga είναι μια προσέγγιση που δουλεύει σε σωματικό επίπεδο αλλά και σε νοητικό.
Είναι το είδος της γιόγκα που θα μας βάλει για τα καλά μέσα στην γιόγκικη φιλοσοφία και στην τέχνη του να ζεις γιόγκικα.


2019 | Η Ενεργειακή Σημασία 2019 | Η Ενεργειακή Σημασία
Της Αγγελικής Κρητικού – Οι ενέργειες του 2019 θα μας ενθαρρύνουν να πάρουμε όλη την εσωτερική εξέλιξη την οποία αποκτήσαμε το 2018 για να την εκφράσουμε στον κόσμο.


Έντερο και στρες Έντερο και στρες
Της Μαρίας Μπουγουλιά – Το έντερο δεν φροντίζει μόνο για την πέψη και τον μεταβολισμό των τροφών, αλλά δείχνει να φροντίζει εξίσου για το μεταβολισμό και τη διαχείριση των συναισθημάτων μας. Το έντερο, όπως και ο εγκέφαλός μας έχει μνήμη!


6 Μονοπάτια Ακεραιότητας για το 2019 6 Μονοπάτια Ακεραιότητας για το 2019
Της Μαριάννας Χρυσικάκου – Είναι οι πρώιμες στιγμές του Νέου Έτους και εδώ και λίγες ημέρες βρίσκομαι στο βουνό του Πηλίου, περιδιαβαίνω στα μονοπάτια του, μελετώντας, καταγράφοντας σκέψεις και παρατηρήσεις από την καθημερινή θεραπευτική πρακτική των ημερών, σε ένα αυτοσχέδιο «ημερολόγιο καταστρώματος».


Tι είναι η Atma Kriya Yoga Tι είναι η Atma Kriya Yoga
Τι κάνει την Atma Kriya Yoga μοναδική;
Αtma σημαίνει ψυχή, την jiva, η μοναδική σου σπίθα Θεότητας, η οποία είναι αιώνια. Μέσα σε αυτό υπάρχουν όλες οι ιδιότητες που μας έχει δώσει ο Θεός…


2019 Αριθμολογική Ανάλυση Ιανουαρίου | Αλλάζουμε κανάλι! 2019 Αριθμολογική Ανάλυση Ιανουαρίου | Αλλάζουμε κανάλι!
Το 2019 δίνει στη δημιουργική μας νοημοσύνη το έναυσμα για να κατευθυνθεί σε μια νέα διάσταση διεύρυνσης και επίγνωσης. Ο συνολικός αριθμός για το νέο έτος είναι 3 και το 3 εμπεριέχει ζητήματα ευτυχίας, δημιουργικότητας, νέων συνδέσεων και ενός θετικού πνεύματος που δηλώνει, «μπορώ να το κάνω!».


Όρια στις σχέσεις | Μάθετε να λέτε όχι Όρια στις σχέσεις | Μάθετε να λέτε όχι
Της Χάλει Μαγκί – Ακόμη έχω το κείμενο στο ημερολόγιο μου που μιλά για τα όρια και πως αποφάσισα να τα βάλω. Συγκεκριμένα γράφει: «Εύχομαι να μπορούσα να πω την αλήθεια μου. Εάν μάθω να λέω την αλήθεια μου πριν πεθάνω, θα φύγω μια ευτυχισμένη γυναίκα».
Δραματικό; Μπορεί. Είχα όμως κουραστεί να άγομαι και να φέρομαι από τις επιθυμίες των άλλων, να είμαι αυτή με την ανάγκη να ευχαριστεί τους πάντες…


 

Όμορφη Ζωή

Στην Όμορφη Ζωή είμαστε αφιερωμένοι με πάθος στο σκοπό να ενημερώνουμε τους ανθρώπους για τους δρόμους που υπάρχουν για να βελτιώσουν την ζωή τους.
Στόχος μας να αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάθε αναγνώστη που θέλει να διανύσει το ταξίδι της ζωής του όμορφα και με θετικό τρόπο.
Αν θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα μας, σαν αρθρογράφος ή συνεργάτης, στείλε μας μήνυμα στο info@omorfizoi.gr
Όμορφη Ζωή

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ζώντας σαν ξωτικό

Σχολιάστε

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας