Επικοινωνία από την Καρδιά

1
1469

Της Ηλιάνας Δήμα

Xιλιάδες χρόνια πριν, το ανθρώπινο είδος επικοινωνούσε με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο, πιο αυθεντικό. Δεν χρησιμοποιούσαν απαραίτητα το λόγο ως μέσο επικοινωνίας, αλλά την καρδιά. Σύμφωνα με τον Ντρουνβάλο Μελχισεδέκ, υπάρχουν πολιτισμοί ανά τον κόσμο που ακόμα χρησιμοποιούν την καρδιά ως πρωταρχικό μέσο επικοινωνίας, atih-logoόπως οι ιθαγενείς της Αυστραλίας, οι Μαορί της Νέας Ζηλανδίας και ένας πληθυσμός που ζει στα βουνά της Σιέρρα Νεβάδα στην Κολομβία. Ένα σχετικό συμβολισμό βρίσκουμε στην Αγία Γραφή, όπου αναφέρεται ότι στη Βαβυλώνα όλοι οι άνθρωποι επικοινωνούσαν μέσω μίας γλώσσας πριν από την πτώση της, οπότε οι άνθρωποι ξεκίνησαν να χρησιμοποιούν διαφορετικές γλώσσες.

Συναισθανόμενη την αυθεντικότητα αυτού του τρόπου έκφρασης, στράφηκα πριν από πολλά χρόνια σε σεμινάρια ιερής γεωμετρίας και επικοινωνίας μέσω της καρδιάς στην Αίγυπτο και στην Αμερική. Διδάχτηκα από σπουδαίους ανθρώπους γνώσεις που ήταν ριζωμένες στην καρδιά μου, αλλά δεν αντιλαμβανόταν ο νους. Ανακάλυψα πως μπορείς να διαχωρίσεις την πληροφορία που έρχεται από το νου από την πληροφορία που έρχεται από την καρδιά.

Η εμπειρία είναι εξαιρετική, γιατί κατανοείς σιγά σιγά πως η καθημερινότητά μας είναι βασισμένη σε μια πλάνη και σε προγραμματισμούς και επιθυμίες ανθρώπων που δημιουργούν μια τυποποιημένη κοινωνία, που πολύ συχνά δεν θέλει να έχουμε επίγνωση της δύναμής μας. Μετά το σεμινάριο Αφύπνισης της Πεφωτισμένης Καρδιάς αλλάζεις βαθιά, αφυπνίζοντας κάθε κύτταρο, σε μια διεργασία που σε οδηγεί στο να γίνεις ο Δημιουργός της ζωής σου.

Επιλέγοντας μια ζωή σε συνεργασία με την καρδιά, μπορείς να αναγνωρίσεις και να επιλέξεις τι είναι συμβατό με την αλήθεια σου και τι όχι. Τότε μόνο νιώθεις τι είναι ελευθερία. Αυτή η διαδικασία δεν σε απομακρύνει από τους συνανθρώπους σου, αλλά σε φέρνει πιο κοντά τους, μειώνοντας το ΕΓΩ. Η καρδιά μας επιλέγει και μπορεί να μας δείξει τον τρόπο να χτίζουμε και να βελτιώνουμε τις σχέσεις μας. Κι αυτό διότι αλλάζουν τα κριτήρια των επιλογών μας, γίνονται πιο αυθεντικά και πηγάζουν από την αγάπη και την καθαρότητα της ψυχής.

Μέσω του σεμιναρίου Αφύπνισης της Πεφωτισμένης Καρδιάς, ενθυμούμαστε πώς είναι η αυθεντική επικοινωνία, η επικοινωνία μέσω της καρδιάς, που είναι η μόνη αυθεντική γλώσσα. Είναι μια πραγματικά εξαιρετική εμπειρία, που στόχο έχει την Αλλαγή!

Πρόσφατα άρθρα του συντάκτη Ηλιανα Δημα (όλα τα άρθρα)

1 σχόλιο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας